Hayat mı bu !!

Malesef senin yolun büyük sehirde yasayan kızlar kadar kolay degil, ama bu da senin sınavın...Bence babanla düzgünce, kalbini kırmadan, alttan alarak, biraz da kendini acındırarak konus...Acık ögretimde okula gitme durumu olmadıgını anlat, sadece sınavlara gideceginden bahset...Okumak istiyorum, yarın öbür gün mutsuz olursam üzülmez misin, hic icin acımaz mı de...

Git kurtul demesi kolay millete, o adamın işini sen yapacaksın, kahrını sen cekeceksin, o adamla yataga sen gireceksin...Huyunu suyunu bilmezsin, belki de dayak bile yiyeceksin. Simdi git kurtul diyenler aman üstümüze camur sıcrar korkusuyla uzaktan izleyecekler sadece o kötü günlerinde...Daha kötü bir duruma düsersen dönüsü olmaz. Üstüne babanlar bu sefer sen artık bizim sorumlulugumuzda degilsin der. O adamı cekmekten baska caren kalmaz.

Denemekle bir sey kaybetmezsin babanla konus...

Benim annem de temizlik hastası bu arada, anlayabiliyorum seni.

Bazi aileler evlatlarina bunu meden yapar anlamiyorum. Sanki dusman gibi.

Sen mücadelede etmemişsin sindirmişler seni sanırım yine öyle hizmetçi gibi ,öyle aileye gelin gideceksin , ya başkaldıracaksın asilik edeceksin yada gelip burda derdini anlatsanda çare bulamıyacaksın , hep onların dediğini yapmışsın aslında şikayet etmeyede hakkın yok gibi geldi bana , ağlamayan bebeğe dahi meme vermiyorlar , sen ailenin akıllı,uslu, uyumlu kızısın maalesef
bu rolün evlendiğindede devam edecek gibi

KV ve KP olmayacaksa o ev senin olacak.işini yemeğini yaparken zevk alarak yapacaksın.evlenmezsen ne olacak hizmetçiliğe devam mı edeceksin.ancak iyi düşün karşındaki kişiye hayata bakışına

KV ve KP olmayacaksa o ev senin olacak.işini yemeğini yaparken zevk alarak yapacaksın.evlenmezsen ne olacak hizmetçiliğe devam mı edeceksin.ancak iyi düşün karşındaki kişiye hayata bakışına
Karşımdaki kişi bana dört yıldır aşık evlenirsem onların üst katında oturacaz pek fark yok ama ailemin yanında bir dakika dahi durmak istemiyorum bu gün son sanşımı deneyip konuşucam babam la z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…