• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat mucadalesı

buttefly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
39
0
86
Kocaeli
eger gencsenız esınızden ayrıysanız ve kucuk cocugunuz varsa ve babaya cok duskunse hala esınızı sevsenızde guvenemıyosanız cocugunuzun hayatımı sızınmı?

eger gencsenız esınızden ayrıysanız ve kucuk cocugunuz varsa ve babaya cok duskunse hala esınızı sevsenızde guvenemıyosanız cocugunuzun hayatımı sızınmı?

Hayatı bir defa yaşıyoruz...ama çocuğumuz da bir defa çocukluğu yaşıyor..üstelik kendi tercihi olmadan dünyaya geliyor...herşeye rağmen benim için kesinlikle çocuğum.

.

eşler birbirlerini severek veyahut sevmeyerek(tanımadan ,mecburi) evlenirler.genelde severek evlenirler. fakat zaman,şartlar veya bi takım dış etkenler
evliliklerde insanları değiştirebilir.hayat inişiyle çıkışıyla vardır ve bizler bunu yaşarız bazen benimde tahammül edemediğim zamanlar oluyor ama çocuklarımızın
hiç bir günahı yok onlar sadece anne ve baba görmek güven duygusunu oluşturmak için sizleri bizleri örnek alıyorlar. lütfen eşinizle sorununuz herneyse
katlanılabilcek gibiyse buna dayanın evliliğiniz için savaşın bazen çok umrunuzda bazen çok umrunuz dışında tutun onu evliliğinizi. yani sonuçta küçük
diyorsunuz biraz daha aile ortamında yetiştirin.
eşime güvenmiyorum yazmışsınız neden güvenmediğinizide açıklarmısıız? sizi bu yargıya bağlayan ne oldu?
şiddet aldatılma kumar oynama sizin rızkınızı başka yerlerde yeme gibi bir takım alışkanlıklarımı var eşinizin bu kaygılanmanızdaki başlıca neden nedir?

Bu açtığınız yazıya fikir vermek için eşinizi ve olayları açık,açık yazmanız gerekecek

eşler birbirlerini severek veyahut sevmeyerek(tanımadan ,mecburi) evlenirler.genelde severek evlenirler. fakat zaman,şartlar veya bi takım dış etkenler
evliliklerde insanları değiştirebilir.hayat inişiyle çıkışıyla vardır ve bizler bunu yaşarız bazen benimde tahammül edemediğim zamanlar oluyor ama çocuklarımızın
hiç bir günahı yok onlar sadece anne ve baba görmek güven duygusunu oluşturmak için sizleri bizleri örnek alıyorlar. lütfen eşinizle sorununuz herneyse
katlanılabilcek gibiyse buna dayanın evliliğiniz için savaşın bazen çok umrunuzda bazen çok umrunuz dışında tutun onu evliliğinizi. yani sonuçta küçük
diyorsunuz biraz daha aile ortamında yetiştirin.
eşime güvenmiyorum yazmışsınız neden güvenmediğinizide açıklarmısıız? sizi bu yargıya bağlayan ne oldu?
şiddet aldatılma kumar oynama sizin rızkınızı başka yerlerde yeme gibi bir takım alışkanlıklarımı var eşinizin bu kaygılanmanızdaki başlıca neden nedir?

ben 2009 2yıl once bu konuyu sızınle paylasmıstım bosanma asamasında tabıkı hatırlamıyosundur ben esımden sıddet gordum evlılıgımın ılk haftasından ıtıbaren ama tabıkı cok sevmıstık bırbırımızı psıkolojık sorunları vardı bır suru kısılıge burunuyodu bı cok kez ıntıhar ettı ben 5.5 aylık hamıleyken sokak ortasında sıddet gordum ondan gazetelere konu olduk aılesı hıc destek olmadı onlar hep tabıkı cocuklarının yanında oldu bu zaman zarfında cok dayandım 2.5 yıl her defasında babam gerı gonderıyodu kı en son ıntıharında (abısının yuzunden)artık ben evı terk ettım cocugumuda aldım ben 2010 nısan ayından berı babamlarla yasıyorum ama yınede sevıyorum onu yanı nasıl anlatayım yınede cok sevmıstım onu o benı unutmak ıcın bı suru kızla beraber bana yenıden evlenelım dedı oglum ıkımızı bır arada gormek ıstıyo ama ben ona guvenemıyorum bıraz uzun oldu ne yapmalıyım

ben 2009 2yıl once bu konuyu sızınle paylasmıstım bosanma asamasında tabıkı hatırlamıyosundur ben esımden sıddet gordum evlılıgımın ılk haftasından ıtıbaren ama tabıkı cok sevmıstık bırbırımızı psıkolojık sorunları vardı bır suru kısılıge burunuyodu bı cok kez ıntıhar ettı ben 5.5 aylık hamıleyken sokak ortasında sıddet gordum ondan gazetelere konu olduk aılesı hıc destek olmadı onlar hep tabıkı cocuklarının yanında oldu bu zaman zarfında cok dayandım 2.5 yıl her defasında babam gerı gonderıyodu kı en son ıntıharında (abısının yuzunden)artık ben evı terk ettım cocugumuda aldım ben 2010 nısan ayından berı babamlarla yasıyorum ama yınede sevıyorum onu yanı nasıl anlatayım yınede cok sevmıstım onu o benı unutmak ıcın bı suru kızla beraber bana yenıden evlenelım dedı oglum ıkımızı bır arada gormek ıstıyo ama ben ona guvenemıyorum bıraz uzun oldu ne yapmalıyım

bence denenmişi denemek yanlış olur evliliği sizin gibi dul bir adamla yapmanıy mantıklı olur

esiniz degisip normal insan moduna gelebildimi?bu sorunun cevabi cok onemli bunca olanlardan sonra tekrar ona sarilmaya gücünüz varmi yoksa sadece cocuk icin böyle hayat yasanmaz sokak ortasinda sizi döven defalarca intihar eden insan bi gün size yada cocugunuza ciddi zararlar verebilir:20:cocuk icin sadece anne babanin ayni evde olmasi degil saglikli bi ortamda büyümeside cok onemli hic bi cocuk annesinin babasi tarafindan bide sokak ortasinda evire cevire dövülmesinden mutlu olmaz .sanirim esinizin ciddi sorunlari varmis tedavi oldumu?Bunlar öyle hadi evine dön ben degistim diyerek olucak seyler degil yada sizin ayni seyleri tekrar yasamaya gücünüz varmi?Hayirlisi neyse o olsun

esiniz degisip normal insan moduna gelebildimi?bu sorunun cevabi cok onemli bunca olanlardan sonra tekrar ona sarilmaya gücünüz varmi yoksa sadece cocuk icin böyle hayat yasanmaz sokak ortasinda sizi döven defalarca intihar eden insan bi gün size yada cocugunuza ciddi zararlar verebilir:20:cocuk icin sadece anne babanin ayni evde olmasi degil saglikli bi ortamda büyümeside cok onemli hic bi cocuk annesinin babasi tarafindan bide sokak ortasinda evire cevire dövülmesinden mutlu olmaz .sanirim esinizin ciddi sorunlari varmis tedavi oldumu?Bunlar öyle hadi evine dön ben degistim diyerek olucak seyler degil yada sizin ayni seyleri tekrar yasamaya gücünüz varmi?Hayirlisi neyse o olsun

kesınlıkle haklısınız benım aynı seylerı yasayabılecek gucum hıc yok zaten yenı atlatmısıbm ama kolay olmuyo ben evlıyken calısmıyodum evı terkettıkten sonra ıs buldum cocuguma ananne bakıyo ama baba ısmını duyunca aglamaya baslıyo heyecandan tır tıır tıtrıyo ona cok uzuluyorum daha 3.5yasında ve erkek ama babsı onu hıc dusunmeden psıkolojısını bozdu soyle anlatayım ben babaevıne dondukten sonra kapının onune geldı ben tabıkkı cok korktum cunku cok sınırlı bırı bana sadece konusacaz dedı bende yanına gıttım tabıkı oglumda yanıma geldı bana cocugu uzaklastır dedı ve cocuk yanımda oldgu halde demek benı sevmıyosun dıyıp kuru sıkı sılahla oglumun gozu onunde kendını basından vurdu ve 8ay ben cocugumun psıkolojısı ıcın ugrastım ama yınede baba dıyo baska bısey demıyo

yanlis anlamayin ama bu yasadiklarindan sonra ben cocugunuzunda psikolojisinin normal oldugunu düsünmüyorum :50:eger esiniz gibi bir birey daha yetistirmek istemiyosaniz lütfen cocugunuzu o adamdan uzak tutun.Cocugunuzun sahit oldugu sey hicte normal degil,babasinin gözlerinin önünde kafasina tabanca dayamasi o kücücük yüreginde nasil yer etmis ki hala baba diye agliyo belki bu durumu sizin ayriliginiza baglayip babasinin tekrar böyle bisey denememesi icin birlesmenizi istiyo olabilir.Sizi ikna etmek icin basina silah dayayan adam yarin oglunuzada yapip sizi tehtid edebilir:20:hem ne guzel is bulmus calisiyosunuz,ailenizde destek sanirim.Bence oglunuz icin bir pedogoga danisip izlemeniz gereken yolu ogrenin ama o adamin yanina tekrar dönüp ne kendinize nede oglunuza ayni seyleri yasatmayin ,oglunuz babasiyla mutlu olsa bile sanirim siz olamayacaksiniz ve bi cocugun ihtiyac duydugu en onemli sey saglikli bir anne ve sevgi dolu bir ortam.

kesınlıkle haklısınız benım aynı seylerı yasayabılecek gucum hıc yok zaten yenı atlatmısıbm ama kolay olmuyo ben evlıyken calısmıyodum evı terkettıkten sonra ıs buldum cocuguma ananne bakıyo ama baba ısmını duyunca aglamaya baslıyo heyecandan tır tıır tıtrıyo ona cok uzuluyorum daha 3.5yasında ve erkek ama babsı onu hıc dusunmeden psıkolojısını bozdu soyle anlatayım ben babaevıne dondukten sonra kapının onune geldı ben tabıkkı cok korktum cunku cok sınırlı bırı bana sadece konusacaz dedı bende yanına gıttım tabıkı oglumda yanıma geldı bana cocugu uzaklastır dedı ve cocuk yanımda oldgu halde demek benı sevmıyosun dıyıp kuru sıkı sılahla oglumun gozu onunde kendını basından vurdu ve 8ay ben cocugumun psıkolojısı ıcın ugrastım ama yınede baba dıyo baska bısey demıyo

Bence oğlunuzun babasının ismini duyduğunda tir tir titremeye başlayıp ağlamasının sebebi, babasına duyduğu sevgi ya da özlem değil, aksine babasından feci şekilde korkuyor olması... Yani bir daha o adamla bir araya gelirseniz, çocuğunuza yapabileceğiniz en büyük kötülüğü yapmış olursunuz, tabi kendinize de :20: Hazır yeni düzeninizi kurmuşken, bir daha sakın o günlere geri dönmeyin derim ben. Oğlunuzu da en kısa zamanda bir çocuk psikoloğuna götürün, o sizi yönlendirecektir. Öyle bir babanın yanında asla sağlıklı bir çocuk yetiştiremezsiniz, siz de sağlıklı kalamazsınız...

yanlis anlamayin ama bu yasadiklarindan sonra ben cocugunuzunda psikolojisinin normal oldugunu düsünmüyorum :50:eger esiniz gibi bir birey daha yetistirmek istemiyosaniz lütfen cocugunuzu o adamdan uzak tutun.Cocugunuzun sahit oldugu sey hicte normal degil,babasinin gözlerinin önünde kafasina tabanca dayamasi o kücücük yüreginde nasil yer etmis ki hala baba diye agliyo belki bu durumu sizin ayriliginiza baglayip babasinin tekrar böyle bisey denememesi icin birlesmenizi istiyo olabilir.Sizi ikna etmek icin basina silah dayayan adam yarin oglunuzada yapip sizi tehtid edebilir:20:hem ne guzel is bulmus calisiyosunuz,ailenizde destek sanirim.Bence oglunuz icin bir pedogoga danisip izlemeniz gereken yolu ogrenin ama o adamin yanina tekrar dönüp ne kendinize nede oglunuza ayni seyleri yasatmayin ,oglunuz babasiyla mutlu olsa bile sanirim siz olamayacaksiniz ve bi cocugun ihtiyac duydugu en onemli sey saglikli bir anne ve sevgi dolu bir ortam.

evet oglumun psıkolojısı ıcın 1 yıldır ugrasıyorum ve suanda daha ıyı durumda ben cocuga sılah kılıc gıbı oyuncakların alınmamasından yanayım ve aslada almam bı gun bı mısafırlıkte oyuncak sılah gordu aynı babasının yaptıgı gıbı kendını basından vuruyomus gıbı yaparak yere yattı ve ondan sonra ben daha dıkktlı olmaya calıstım ve basardım sanıyorum aılemde hep destek oldu bana cunku benım tek hatam guvenmek oldu ama hersey ınsanlar ıcın her yasanılan sey bıze bı sınav artık sızınde dusuncelerınızden yola cıkarak ıcım rahat ben boyle bı ınsanı hayatıma almmammlıyım bıbunu yapmak benım ıcın goz gore gore ıntıhar olur

denenmisi denemek hata olur canim .. hayat psikopatlarla ugrasmaya degmeyecek kadar kisa ve guzel .. :34:

o adamla birleşmek çocuğunuza kötülük olur. size şiddet uygulamışi intihara meyilli... demekki sinirlenince gözü dönüyor. çocuğnuzun gözü önünde size bişey yapabilir, evladınıza yapabilir.....

kurtulmuşsunuz zaten... babanız da razı olmuş. Aman he sakın yakarsınız başınızı.

Bakın şimdi çocuğumun iyiliği için diyorsunuz da inanın o çocuk ileride size "bu adamla niye barıştın" diyecek. o zaman çok pişman olursunuz. aman diyim arkadaşım kurtarmışsın kendini yakma başını bi daha.

bak bi büyüğüm, böyle seninki gibi bi adamdan boşanıyor. ondan çocuğu var 1 tane. çocuk 4-5 yaşına gelince "babamı istiyorum" dedi diye gidiyo adamla yeniden evleniyor. bir çocuk daha... adam öldü de kurtuldular. ilk çocuğa "sen istedin baba baba diye ondan evlendim senin için" derdi, çocuk ise"ben ozamanlar çocuktum böyle adamdan koca, baba olur mu hiç mi aklın yoktu bi de beni bahane edion resmen adama dönmek istemişsin" derdi....

aman kardeşim yakma başınızı...

eşinizin ciddi psikolojik sorunları var;

intihara teşebbüs var şiddet var;

böyle bir baba çocuğuna ne verebilir;

gitsin önce tedavi olsun düzelsin;

sonra düşünürsünüz...

amannnn o nasıl bir adammış öyle.
boşver ya hiç bakma ardına.
size de zarar verebilir bu adam.
çocuğunuz ondan uzakta daha iyi yetişir.
kendine kastın mı var arkadaşım. uzak dur uzak.

eskı esınızın yaptıgı seyler affedılırmı sızce?
bence affedılmez nedemek cocugunun gozu onunde kafasına sılah dayamak o cocugun pıskoljsı ıyı oldugunu sanmıorum bence bır pıskolojo goturun baba demesıde normal cunku daaha bebek tabıkıde baba dıyecek sızde sevıorum dıosunuz ama kendınızede kotuluk edıosunuz hamıle bır bayanı dovmek marıfet degıldır belkı gene bırlessenız oglunuz ıcın saglıklı bır ortamda buyuyebılcegıne ınanıomusunuz? o cocuk sakın bırlesmeyın aynı hataları bılerek yapma yanı bıle bıle ölume gıtmek demek..... sız yasadınız o anları o agladıgınız sn yelerı haberlerde goruoruz bazen eslerı sevmek degılde takıntı halıne getırıor kendısıne oyuzden barısmayın sakın kendı ayaklarınız uzerınde durun ve aılenız yanızda ıse enbuyuk destekcınız aılenıze danısın

Burada hiç bir kk üyesi eşine dön yazısı yazmaz çok ağır şeyler yaşamışsınız çocuktan önce siz önemlisiniz henüz çocuk küçük baktınız çocuğu büyütürken davranış problemleri var piskoloğa gidersiniz ,eğitici yazılar alıp okursunuz

Back
X