Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger gencsenız esınızden ayrıysanız ve kucuk cocugunuz varsa ve babaya cok duskunse hala esınızı sevsenızde guvenemıyosanız cocugunuzun hayatımı sızınmı?
eşler birbirlerini severek veyahut sevmeyerek(tanımadan ,mecburi) evlenirler.genelde severek evlenirler. fakat zaman,şartlar veya bi takım dış etkenler
evliliklerde insanları değiştirebilir.hayat inişiyle çıkışıyla vardır ve bizler bunu yaşarız bazen benimde tahammül edemediğim zamanlar oluyor ama çocuklarımızın
hiç bir günahı yok onlar sadece anne ve baba görmek güven duygusunu oluşturmak için sizleri bizleri örnek alıyorlar. lütfen eşinizle sorununuz herneyse
katlanılabilcek gibiyse buna dayanın evliliğiniz için savaşın bazen çok umrunuzda bazen çok umrunuz dışında tutun onu evliliğinizi. yani sonuçta küçük
diyorsunuz biraz daha aile ortamında yetiştirin.
eşime güvenmiyorum yazmışsınız neden güvenmediğinizide açıklarmısıız? sizi bu yargıya bağlayan ne oldu?
şiddet aldatılma kumar oynama sizin rızkınızı başka yerlerde yeme gibi bir takım alışkanlıklarımı var eşinizin bu kaygılanmanızdaki başlıca neden nedir?
ben 2009 2yıl once bu konuyu sızınle paylasmıstım bosanma asamasında tabıkı hatırlamıyosundur ben esımden sıddet gordum evlılıgımın ılk haftasından ıtıbaren ama tabıkı cok sevmıstık bırbırımızı psıkolojık sorunları vardı bır suru kısılıge burunuyodu bı cok kez ıntıhar ettı ben 5.5 aylık hamıleyken sokak ortasında sıddet gordum ondan gazetelere konu olduk aılesı hıc destek olmadı onlar hep tabıkı cocuklarının yanında oldu bu zaman zarfında cok dayandım 2.5 yıl her defasında babam gerı gonderıyodu kı en son ıntıharında (abısının yuzunden)artık ben evı terk ettım cocugumuda aldım ben 2010 nısan ayından berı babamlarla yasıyorum ama yınede sevıyorum onu yanı nasıl anlatayım yınede cok sevmıstım onu o benı unutmak ıcın bı suru kızla beraber bana yenıden evlenelım dedı oglum ıkımızı bır arada gormek ıstıyo ama ben ona guvenemıyorum bıraz uzun oldu ne yapmalıyım
esiniz degisip normal insan moduna gelebildimi?bu sorunun cevabi cok onemli bunca olanlardan sonra tekrar ona sarilmaya gücünüz varmi yoksa sadece cocuk icin böyle hayat yasanmaz sokak ortasinda sizi döven defalarca intihar eden insan bi gün size yada cocugunuza ciddi zararlar verebilircocuk icin sadece anne babanin ayni evde olmasi degil saglikli bi ortamda büyümeside cok onemli hic bi cocuk annesinin babasi tarafindan bide sokak ortasinda evire cevire dövülmesinden mutlu olmaz .sanirim esinizin ciddi sorunlari varmis tedavi oldumu?Bunlar öyle hadi evine dön ben degistim diyerek olucak seyler degil yada sizin ayni seyleri tekrar yasamaya gücünüz varmi?Hayirlisi neyse o olsun
kesınlıkle haklısınız benım aynı seylerı yasayabılecek gucum hıc yok zaten yenı atlatmısıbm ama kolay olmuyo ben evlıyken calısmıyodum evı terkettıkten sonra ıs buldum cocuguma ananne bakıyo ama baba ısmını duyunca aglamaya baslıyo heyecandan tır tıır tıtrıyo ona cok uzuluyorum daha 3.5yasında ve erkek ama babsı onu hıc dusunmeden psıkolojısını bozdu soyle anlatayım ben babaevıne dondukten sonra kapının onune geldı ben tabıkkı cok korktum cunku cok sınırlı bırı bana sadece konusacaz dedı bende yanına gıttım tabıkı oglumda yanıma geldı bana cocugu uzaklastır dedı ve cocuk yanımda oldgu halde demek benı sevmıyosun dıyıp kuru sıkı sılahla oglumun gozu onunde kendını basından vurdu ve 8ay ben cocugumun psıkolojısı ıcın ugrastım ama yınede baba dıyo baska bısey demıyo
yanlis anlamayin ama bu yasadiklarindan sonra ben cocugunuzunda psikolojisinin normal oldugunu düsünmüyorumeger esiniz gibi bir birey daha yetistirmek istemiyosaniz lütfen cocugunuzu o adamdan uzak tutun.Cocugunuzun sahit oldugu sey hicte normal degil,babasinin gözlerinin önünde kafasina tabanca dayamasi o kücücük yüreginde nasil yer etmis ki hala baba diye agliyo belki bu durumu sizin ayriliginiza baglayip babasinin tekrar böyle bisey denememesi icin birlesmenizi istiyo olabilir.Sizi ikna etmek icin basina silah dayayan adam yarin oglunuzada yapip sizi tehtid edebilir
hem ne guzel is bulmus calisiyosunuz,ailenizde destek sanirim.Bence oglunuz icin bir pedogoga danisip izlemeniz gereken yolu ogrenin ama o adamin yanina tekrar dönüp ne kendinize nede oglunuza ayni seyleri yasatmayin ,oglunuz babasiyla mutlu olsa bile sanirim siz olamayacaksiniz ve bi cocugun ihtiyac duydugu en onemli sey saglikli bir anne ve sevgi dolu bir ortam.
ben 2009 2yıl once bu konuyu sızınle paylasmıstım bosanma asamasında tabıkı hatırlamıyosundur ben esımden sıddet gordum evlılıgımın ılk haftasından ıtıbaren ama tabıkı cok sevmıstık bırbırımızı psıkolojık sorunları vardı bır suru kısılıge burunuyodu bı cok kez ıntıhar ettı ben 5.5 aylık hamıleyken sokak ortasında sıddet gordum ondan gazetelere konu olduk aılesı hıc destek olmadı onlar hep tabıkı cocuklarının yanında oldu bu zaman zarfında cok dayandım 2.5 yıl her defasında babam gerı gonderıyodu kı en son ıntıharında (abısının yuzunden)artık ben evı terk ettım cocugumuda aldım ben 2010 nısan ayından berı babamlarla yasıyorum ama yınede sevıyorum onu yanı nasıl anlatayım yınede cok sevmıstım onu o benı unutmak ıcın bı suru kızla beraber bana yenıden evlenelım dedı oglum ıkımızı bır arada gormek ıstıyo ama ben ona guvenemıyorum bıraz uzun oldu ne yapmalıyım