Hayat mutsuzken çok zormuş ...

hazal123d

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
145
37
13
İnsanları tanımak çok zor yada nasıl insanlarla karşılaşacağını bilememek onları tanıdıkdan sonra asıl yüzlerini gördükten sonra ki uğradığını hayal kırıklığını kimseyle paylaşamamakmıdır zor olan..

Babamın evindeyim yine karnımda bebeğimle nasıl canım yanıyor nasıl paramparçayım kelimelere dökemiyorum artık her kavganın sonunda kovulmayı hazmedemiyorum..
Bi yuva kurması çok kolaymış yıkmasıda bi okadar kolay zaten uyum yakalamak aşkın kendisinden daha zormuş bu sözü duyduğumdan beri mıh gibi çakıldı aklımın bi koşesine "UYUM YAKALAMAK AŞKIN KENDİSİNDEN DAHA ZORMUŞ" biz aşkı yakaladık ama uyum ikimizin arasında bi uçurum gibi geçilmez kılıyor birbirimizi neden Allahım diyorum neden bende mutlu olamıyorum benmi beceriksizim yoksa hayatıma giren insanlarmı mutluluğu yaşatmayı bilmiyor...

Hayat çok zor be arkadaşlar mutsuzken çok zor ..

Okuduğunuz için tşk ederim içimi dökmek istedim yorumlarınıza şimdiden gönülden Allah razı olsun ...

Basiniza ne geldi ve neler gecti bilemeyecegim lakin diyecegim bir sey var;
Her birey kendi mutlulugunu kendisi yaratir. En ufak seylerden dahi mutlu olmayi becerebilen olmak insan iyidir.. lakin sizin bu mutlulugunuza tas koyanlara hayatinizda mesafeyi koyun veyahut hayatinizdan def edin gitsin! Zira sizden ve o minnacik olacak bebisten onemli tekbir sey yok!!

ah canım boşa dememişler evlilik demirden leblebi diye...dünyanın en büyük mucizesini taşıyorsun içinde.ona sarıl sımsıkı ve de ki;''sakın korkma arkanda dağ gibi annen var!''.sen ne hissedersen o da onu hissedecek karnında.Her şey düzelir su akar yolunu bulur ama bu zamanlar asla geri gelmeyecek.Allah'a sığın en büyük derman onda.Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Bazen sadece ASK yetmiyor malesef...cok uzuldum durumunuza rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah...

İnsanları tanımak çok zor yada nasıl insanlarla karşılaşacağını bilememek onları tanıdıkdan sonra asıl yüzlerini gördükten sonra ki uğradığını hayal kırıklığını kimseyle paylaşamamakmıdır zor olan..

Babamın evindeyim yine karnımda bebeğimle nasıl canım yanıyor nasıl paramparçayım kelimelere dökemiyorum artık her kavganın sonunda kovulmayı hazmedemiyorum..
Bi yuva kurması çok kolaymış yıkmasıda bi okadar kolay zaten uyum yakalamak aşkın kendisinden daha zormuş bu sözü duyduğumdan beri mıh gibi çakıldı aklımın bi koşesine "UYUM YAKALAMAK AŞKIN KENDİSİNDEN DAHA ZORMUŞ" biz aşkı yakaladık ama uyum ikimizin arasında bi uçurum gibi geçilmez kılıyor birbirimizi neden Allahım diyorum neden bende mutlu olamıyorum benmi beceriksizim yoksa hayatıma giren insanlarmı mutluluğu yaşatmayı bilmiyor...

Hayat çok zor be arkadaşlar mutsuzken çok zor ..

Okuduğunuz için tşk ederim içimi dökmek istedim yorumlarınıza şimdiden gönülden Allah razı olsun ...
Bende de tam tersi oldu. Uyumun alasını yakaladık ama birşey hissedemiyorum diyip gitti.. Hangisi daha zor bilemedim

Sizi her kavganızda evden kovup babanızın evine gönderen bi insandan nası çocuk yapmaya cesaret edebildiniz?kendi mutsuzluğunuzu kendi ellerinizle yaratmışsınız.

Kovuldugunuz yere geri donerseniz adam ikinci kez kovmayi kendine hak sayar.

eski konularinda kvyle birlikte oturdugunu soylemissin,zaten hep problemliymis cnm.
doguma az kalmis,basini agritma,annenlerde kalmaya devam et.
saglikla dogumunu yaptiktan sonra bi caresine bakarsiniz.
ev ev ustune olmaz,esin o evden cikmayi kabul etmiyorsa ve sen orada yasamaktan rahatsizlik duyuyorsan donme eve.
bin pisman olsun ayaklarina kapansin insallah.

Back
X