Hayat neden böyle

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Hayatta gördüğüm şey şu.ilişkiler tamamen denge üzeirne kurulu.birisine çok iyisin dediğimde bir daha aynı şekilde olmuyor.kuaförüme çok iyisin dedim ve saçımı berbat etti gibi.ama böyle biraz böyle herşeyi beğenmeyen ol, biraz insanlara mesafeli ol, her yardım istediklerinde koşma ve en kıymetli sen oluyorsun.bunu hayatım boyunca anlayamadım.ilişkilerde aile harici, ne kadar moda deyimiyle cool olursan o kadar saygı duyuluyorsun, yolsa ben mi yanlış düşünüyorum kızlar

Bildigim bir sey varsa o da ne kadar iyi olursan ol insanlarin isine gelmeyince kotu olursun. Mesafeye gelince can suyudur!

Bildigim bir sey varsa o da ne kadar iyi olursan ol insanlarin isine gelmeyince kotu olursun. Mesafeye gelince can suyudur!
ben de sıcak bir insanım. sevdiğim insalar için koştururum yardım ederim ama pul kadar değerim olmuyor maalesef.mesafe en iyisi.

Ailem hariç herkese kıymet gördüğüm kadar kıymet veririm, verdiğim kıymeti alamıyorsam aldığım kadar kıymeti olur karsımdakinin.

Ailem hariç herkese kıymet gördüğüm kadar kıymet veririm, verdiğim kıymeti alamıyorsam aldığım kadar kıymeti olur karsımdakinin.
aslında biliyor musunuz, ilişkilerde hesabı kitabı sevmem.ama sizin dediğiniz gibi olmalıymışım.ne kadar ekmek o kadar köfte misali.

O zaman birilerine iyi deme:) bendede oluyo birine iyi demeye gormim ertesi gun biseyini gorup soguyorum
evet.yeni yıl hediyesi almak istediklerim var ama korkuyorum.kime değer verdiysem hep kötülük gördüm.hediye alsam kendilerini bişi zannedenler oluyor.hediye de herkese alınmamalı bence.ilgiyi herkes kaldıramıyor

aslında biliyor musunuz, ilişkilerde hesabı kitabı sevmem.ama sizin dediğiniz gibi olmalıymışım.ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
Hesap kitap değil aslında benim yaptığım yani ben birine kıymet veriyorsam ama ayni kiymeti göremiyorsam otomatik olarak bende geri adım atıyorum

evet.yeni yıl hediyesi almak istediklerim var ama korkuyorum.kime değer verdiysem hep kötülük gördüm.hediye alsam kendilerini bişi zannedenler oluyor.hediye de herkese alınmamalı bence.ilgiyi herkes kaldıramıyor
Bana al bos ver :) ben kiymet bilirim:)

En onemlisi aile bence.. anne baba kardesler.. onlara al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…