- 10 Şubat 2018
- 143
- 51
- 13
- 37
- Konu Sahibi hayatdolubiri
-
Evet yaşıyor.İki kız kardeşim daha var ama.inanılmaz sorumsuzlar.Ablam hatta çok acimasiz.İş yapma meselesi yüzünden üç gündür konuşmuyoruzGeçmiş olsun öncelikle .. sahip olduğunuz şeylere odaklanin . Alabilecek olsanız psikolojik destek alın .
Ama 8 saat dışarda çalışırken kpss olmaz. Ya biraz para biriktirip , işi bırakıp kendinizi eve veya kütüphaneye kapatıp çalışacaksınız . Ya da özel sektörde devam edeceksiniz .
Kaç kardesiniz var , babanız yaşıyor mu
Evin geçimini kim sağlıyor
Evde iş bölümü nasıl
Yemek temizlik kim yapıyor
Evet yaşıyor.Bir ablam bide kız kardeşim var ama inanılmaz sorumsuzlar.Hatta is yapma meselesi yüzünden ablamla üç gündür konuşmuyoruz.Kaç kere düz günce konuşmaya çalıştım astım yüzünden çok zorlandıgimi bir yandan ev isleri bi yandan kpss.Ama anlamıyor çok acımasız biri.Onlar yapmıyor diye benim yapmamam da olmuyor.Çünkü zaten hastayım ayrıca pis bir ev beni de rahatsız ediyor.Bir köşeye sıkıştım kaldım anlayacaginizGeçmiş olsun öncelikle .. sahip olduğunuz şeylere odaklanin . Alabilecek olsanız psikolojik destek alın .
Ama 8 saat dışarda çalışırken kpss olmaz. Ya biraz para biriktirip , işi bırakıp kendinizi eve veya kütüphaneye kapatıp çalışacaksınız . Ya da özel sektörde devam edeceksiniz .
Kaç kardesiniz var , babanız yaşıyor mu
Evin geçimini kim sağlıyor
Evde iş bölümü nasıl
Yemek temizlik kim yapıyor
Bugün o.kadar yoruldum ki inanın duş bile yapmadım.Belki ilk gün olduğu için böyle oldu bilmiyorum ama çok mutsuzum.İstediğim hayat istediğim is bu değildi.Yaşım da geçiyor ...Canım allah yardımcın olsun , geceleri çalışsan derslere , ne yap et istediğin mesleği yapman lazım
O da ayrı bi dert canım.Biriyle görüşüyorum zaten.Onunlada ilgili konu açmistim zatenAllah sabır versın canım ama çalış kı belkı bır ıkı kısıyle hatta hayatının askıyla karsılasırsın kım bılır
Üniveristeyi üçüncü sınıfta dondurdum.Ama seneye döneceğim.On lisans çocuk gelisimi bitirdim ikinci üniv.olarak .Bu sene de kpss ön lisans hazırlanmak istiyordum.Ama sınava kaldı. 6 ay ve ben çalışıp para kazanmak.da zorundayım15-16 yaşında falan 1 aylığına bir tanıdığımızın mobilya mağazasında çalışmaya girmiştim. Yalvar yakar, para kazanmak istiyorum diye. 12 saat çalışıyordum ve full ayakta. Tuvalet bile temizledm o dönem. Satış yaptım, temizlik yaptım, servis, paspas her şeyi yaptım.Hayatımın dersiydi bence bu.
Eğitim hayatında ne kdar basamak çıkarsan emeğinin karşılığını o kadat alırsın. Atanmış bir öğretmenin 4te 1 maaşını bile alamamıştım, ondan daha çok çalışmama rağmen. Kpssye çalışmaya mecbursunuz. Yoksa daha çook stres çekersiniz. Daha çook odalara kapanırsınız. Çalış, eve gel, ölü gibi yat, emeğinin karşılığını alama. Yaşadığınız hayata değsin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?