- 10 Ağustos 2011
- 221
- 84
- Konu Sahibi delibozuk37
Görücü usulü tanıştık 8-9 aydır tanışıyoruz. Sevdik birbirimizi.
Kafa yapıları , dünya görüşü uygun.
Bir ay olmadı nişanlanalı.
Asıl sorun nişanlımın ailesi.
Babası küçük yaşta vefat etmiş annesi ikinci evliğini yapmış oda vefat etmiş.
3 ablası baba ayrı bir erkek kardeşi var.
Annesi çocukları için yaşamış çocuklarına elinden geldiğince yardım etmeye çalışmış.
Ablaları evli ama anneye bağımlı. Erkek kardeşi evin küçüğü sorumluluk almamış sevimli ama sömürmeyi seviyor.
Akrabalık bağları kuvvetli değil.
Biraz görgüsüzlük , iş bilmezlik , bencillik var.
Örnek olaylar
Aynı kuaföre gittik. Kapalıyım. Abiye elbiseyi giydim. Eşaplar buruşmuş ütülenmesi gerek yakınında bir kuru temizlemci var kardeşimin saçı yapılıyor.Büyük görümce ortacaya sen git dedi oda omuz silkeyelerek banane ben gitmem dedi. Ütületmeye ben gittim yanımda geldi ortanca görümce.
Nişanda Misafir gibi idiler kardeşim koşturuyor bir bakmış çekirdek çitliyorlar.
Zaten fazla ısınamamıştım. Soğudum iyice.
Nişanlımada söyledim. Oda boşver onlar kendi aralarında bile anlaşamıyor dedi.
Ailem de haklı olarak tepkili. Savunacak bir yerleride yok.
Biz neşeliyizdir. Kavga etsekte küs olmayız. Misafiri çok severiz. Akrabalık ilişkileri epey kuvvetli.
Nişanlım bize gelince kolay kolay gitmiyor. Annesine de söylemiş bizim ev ortamını sevdiğini.
Ailem nişanlımı seviyor ama ailesi konusunda negatif duygular besliyorlar.
Hayırlısıyla evlenirsek özellikle ablaları ile görüşmeyi alt seviyede tutmayı düşünüyorum.
Mümkün olduğunca az görüşeceğim.
Kafa yapıları , dünya görüşü uygun.
Bir ay olmadı nişanlanalı.
Asıl sorun nişanlımın ailesi.
Babası küçük yaşta vefat etmiş annesi ikinci evliğini yapmış oda vefat etmiş.
3 ablası baba ayrı bir erkek kardeşi var.
Annesi çocukları için yaşamış çocuklarına elinden geldiğince yardım etmeye çalışmış.
Ablaları evli ama anneye bağımlı. Erkek kardeşi evin küçüğü sorumluluk almamış sevimli ama sömürmeyi seviyor.
Akrabalık bağları kuvvetli değil.
Biraz görgüsüzlük , iş bilmezlik , bencillik var.
Örnek olaylar
Aynı kuaföre gittik. Kapalıyım. Abiye elbiseyi giydim. Eşaplar buruşmuş ütülenmesi gerek yakınında bir kuru temizlemci var kardeşimin saçı yapılıyor.Büyük görümce ortacaya sen git dedi oda omuz silkeyelerek banane ben gitmem dedi. Ütületmeye ben gittim yanımda geldi ortanca görümce.
Nişanda Misafir gibi idiler kardeşim koşturuyor bir bakmış çekirdek çitliyorlar.
Zaten fazla ısınamamıştım. Soğudum iyice.
Nişanlımada söyledim. Oda boşver onlar kendi aralarında bile anlaşamıyor dedi.
Ailem de haklı olarak tepkili. Savunacak bir yerleride yok.
Biz neşeliyizdir. Kavga etsekte küs olmayız. Misafiri çok severiz. Akrabalık ilişkileri epey kuvvetli.
Nişanlım bize gelince kolay kolay gitmiyor. Annesine de söylemiş bizim ev ortamını sevdiğini.
Ailem nişanlımı seviyor ama ailesi konusunda negatif duygular besliyorlar.
Hayırlısıyla evlenirsek özellikle ablaları ile görüşmeyi alt seviyede tutmayı düşünüyorum.
Mümkün olduğunca az görüşeceğim.