Hayat onunla var :))

AKYARMERVE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
19
0
36
Ankara
BENDE İSTEDİM YAŞADIĞIM GÜZEL DUYGUYU SİZLERLE PAYLAŞMAK.
KIZ KARDEŞİMİN ARKADAŞIYDI ALİ. BEN KIZ KARDEŞİME KIZIORDUM NASIL İNSANLARLA ARKADAŞLIK YAPIOPSUN DİE.ÖN YARGILARIMIN ÖNÜNE GEÇEMEDEN.TANIŞTIRCAM DEDİ KARDEŞİM Bİ KAÇ ARKADAŞIYLA. İÇLERİNDE ALİDE VARDI.BEN PEK SEVMEDİM ARKADAŞLARINI HATDA DAHA SONRA ALİ HANGİİSİYDİ ONU BİLE HATIRLAMADIM.KARDEŞİM ANTALYAYA GİDECEKTİ VE OTOBÜSÜ GECE KALKIORDU.ALİ İSE ONU BIRAKACAKTI.KARDEŞİM ALİYİ SORDUM.DOLMUŞCI DEDİ.DOLMUUŞÇUDAN ARKADAŞMI OLUR DİE YİNE ÇIKIŞTIM. TANIŞTIK ALİYLE.AMA NEDENSE KIZGIN BAKMIODUM ALİYE. ALİ KARDEŞİM BANA SÜRPRİZ YAPIP ERKEN GELDİĞİNDE ONU YANIMA GETİRDİ.EN YAKIN ARKADAŞIMIN KUZENİ ÇIKTI O ADA ŞAŞIRDIM.VE ALİYİ KARDEŞİMLE GÖRDÜĞÜME ÇOK SEVİNDİM.ARKADAŞIM KUZENİNİ ANLATDI BANA BENDE BU ARADA HİÇ GEREĞİ YOKKEN ALİYE TŞK MESAJI YOLLADIM.VE MESAJLAŞMAYA BAŞLADIK.BİZ ALİYLE ZAMAN GEİRİRKEN GÖZ ARDI ETTİĞİM Bİ ŞEY VARDI. ALİ ANKARALIYDI VE BENİM AİLEM HAYATTA ANKARALIYA KIZ VERMEZDİ.ÖLE DİOLARDI.BEN ALİ VE AİLESİNİ KURBAN BAYRAMINDA AİLEMİDE ZORLA İKNA EDEREK ÇAĞIRDIM AMA HÜSRANA UĞRADIM.O ZAMAN BAŞLADI BİZİM SIKINTIMIZ. SÖZ KONUSU EVLİLĞİMİZ OLUNCA GÖZYAŞLARINA BOĞULUOR NEDEN AYRILMAK DÜŞÜNCESİ OLUYOR DİE ÜZÜLÜORDUK.BEN AİLEMLE KONUŞMAMAYA KARAR VERDİM. AYLARCA EVDE YABANCI GİBİ İŞE GİDİOR OLDUĞUNCA EVE GEÇ GELİORDUM.ARTIK DAHA FAZLA DAYANAMIORDUK SONUMUZU GLÖRMEK İSTİORDUK.YA BENİ VERECEKLERDİ YADA KAÇACAKTIM BAŞKA YOLU YOKTU.AİLEME BUNU SÖYLEDİM.AİLEM ÇOK KARŞI ÇIKTI EVDE NE RÜZGARLAR FIRTINALAR ESİYORDU.ALİYLE HER KONUŞTUĞUMUZDA AĞLIYOR VE AYRILMICAMIZA SÖZ VERİYODUK.BENİM AİLEM SONUN DA İKNA OLDU. AMA HİÇ RAHAT DEĞİLDİK.YA BİZE Bİ PLANLARI VARSA DİE. ÖLE OLMADI ANANEM ALİYİ İSTEMEDĞİNİ HER FIRSATTA SÖLESEDE ONLAR BENİ İSTEMEYE GELDİLER.VE SONUNDA VERDİLER. BİZİM AKITTIĞIMIZ GÖZ YAŞLARI MUTLULUĞA DÖNDÜ.ŞİMDİ DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIORUZ.YAŞANAN ZORLUKLAR KELİMELERLE ANLATILAMAZ.AİLESİZ KALMAK GÖZE ALINIR AMA AŞKIN OLMADAN NAPARSIN BİLMİORUM.BEN ALİYE KURBAN OLURUM.İYKİ TANIDIM ONU TANIDIĞIMDAN BERİ BEN HİÇ SIKINTI ÇEKMEDİM.TEK KORKUMUZ AYRILMAKTI ONADA SABRETTİK UMARIM HERKES ÇOOKK MUTLU OLURR.:nazar:

ailesiz kalmak göze alınır ama aşkın olmadan naparsın.bu ne demekki ailenin değeri yokmu yani

Aşk geçer birgün ama aile bir daha bulunmaz. Ne kadar kolay söylüyorsunuz pes.....

Aşk gelir geçer ama insan ailesiyle vardır.bence ailenin yerini hiç bir şey dolduramaz.allah bizi ikisindende ayırmasın diyorum......amin:71:

ailen sensiz yapamaz affeder dayanamaz acı çekmene işte bu yüzden göze alınır.çünkü ailen kalıcıdır. ama aşkın giderse geri gelmeme ihtimali var ama ailen sana kıyamaz affeder ama o giderse geri gelmeme ihtimali vardır.

ailen sensiz yapamaz affeder dayanamaz acı çekmene işte bu yüzden göze alınır.çünkü ailen kalıcıdır. ama aşkın giderse geri gelmeme ihtimali var ama ailen sana kıyamaz affeder ama o giderse geri gelmeme ihtimali vardır.

geri gelmiyorsa o kadar da büyük bi aşk değildir zaten:19:
nese mutluluğunuz daim olsun inşallah:34:

Back
X