• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat öyle düz degil meğer :(

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
39
öfke kontrolü olmamak ve zor bir çocukluk ile zor bir ergenlik sonucu olan ani tepkiler,
istem dışı ağızdan eş'e karşı çıkan kırıcı laflar:KK42:
Düzelmeyecek gibi.....
Çocukluguma,hayatima giren ve buna sebep olan etkenlere olan ofkem :( kendime olan ofkem

Ben de de ergenlik ve cocukluktan gelen özgüven eksikligi ve aile bireylerine karsi olan öfke kontrolsüzlügü var cok pisman oluyorum hep cok kötü hissediyorum sonra aklima hep gecmis geliyor daha kötü oluyorum bence birine anlatmak gerekiyor ve terapi görmek seni yargilamayacak birine cunku ben cocukluktan gelen seylerin bir anda yokolacagini inanmiyorum yeni bisey olsa gene bir sekilde tamam da ayrica spora da yönebilirsiniz icinizdeki öfkeyi stresi atmak icin

Senin durumun nasil düzelir biliyor musun ?
Kaybettiğin zaman düzelir.
Elinden gittiği zaman düzelir.
Eşine kırıcı laf diyorsan onu bir gün kaybettiğin zaman duzelecegini göreceksin.
Şimdi 100 kiside akil verse olmaz benim tecrubem bu.
Ne zaman ki kaybedeceksin o zaman yapmayacaksin.

Eşine kırıcı laf diyorsan onu bir gün kaybettiğin zaman duzelecegini göreceksin.
Doğru...Mesela konu sahibi birgün eşini biktiracak ve kendini boşanmış olarak görecek.Ve arkasından derin,aci bir pişmanlik ...

Geçmişinde, şimdiki zamanına zarar verecek olan birşeyler varsa, onları çöpe Arman'ın zamanı gelmiş demektir..
Mutlaka etkisi altında kaldığın birçok anın vardır, fakat sana zarar veriyorlarsa onları unutmalısın. Herşey senin elinde, öfkeni kontrol altına alabilmekte..
Öfkeni kontrol altına alamadığın zaman, aslında içindekileri söylemek istediğin için söylediğin zamandır. Kendine bir iyilik yap, kişisel gelişim kitapları al ve oku.
Sana "Fİ, Çİ ve Pİ" serisini şiddetle tavsiye ederim..
Sana iyi gelecektir..

Tedavi görmedim bu konuyla ilgili fakat depresif dönemlerle ilgili gördüm tedavi,çevremde anlatmayada çekiniyorum ve bir uzmana anlatirsam ya oda fayda etmezse diye korkuyorum

Evet formül bu.
Ama hangimiz biliyoruz ki zaten elimizdekinin kıymetini "tam" anlamıyla ?

Back
X