Hayat pahalılığından şikayetçi olan Çagla Şikel Oğluma alamadım dediği ayakkabı 1750 TL!

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
221229_660_320.webp

İki çocuk annesi Çağla Şikel, geçen günlerde bir dergiye verdiği röportajda oğluna istediği ayakkabıyı almakta bile zorluk çektiğini söyleyip şunları kaydetmişti: "Hayat çok pahalı ben kendi alışverişimden, ihtiyaçlarımdan kesiyorum ama bir bakıyorum para gitmiş. Hayat o kadar zor ve pahalı ki… İlla marka olsun, pahalı olsun diyen biri de değilim. Hayatta paraya kıyamam. Mesela Kuzey uzun zamandır Dior’un ayakkabısını (1750 TL) görmüş, çocuk yalvarıyor. Ama çok pahalı ve ben ne kadar büyük alabilirim ki birkaç sene giyebilsin diye? Alamazsın çünkü her daim ayakları büyüyor. Onu alacağım artık."

http://www.yenisafak.com.tr/diger/ogluma-alamadim-dedigi-ayakkabi-1750-tl-2060532

sende aglıyorsan bu ulkede asgarı ucretle yasamaya calısan cocuk buyuten mılyonlarca ınsan var 5 tl cocugana oyuncak alamayan 50 tl ye ayakabı alamayan ınsalar va...r allahtan marka duskunu degılsın bıde olsan nolur acaba kendıne gelınce hayat pahalı askarı curetle calısan ınsalar napsın allah onlara yardım etsın ınsallah ....

buradan çağla şıkel'e çağrı yapıyorum.
Çağla Hanım, gelin çocuğun ayakkabısını ben alayım.Yazık üzülmesin yavrucak. Her yavru gibi istediği ayakkabıyı giymek onun da hakkı.

1750 lira da para mı? peh.

çağla şükür ne bilir misin.
bak madencinin babasının ayakkabısını.
oğluna önce şımarık olmamayı,tamah etmeyi,şükrü öğret sen anne olarak
Eki Görüntüle 1368243

Şu babanın lastik ayakkabıları günlerce yayınlandı haber bültenlerinde hiç mi görmedi Çağla hanım, bu haberin üstüne insan utanır böyle açıklamalar yapmaya, el insaf...

Lux arabalarıyla gelirken giderken hic mi dışarıya bakmazlar çöpten yiyecek toplayan kâğıt toplaysnlari görmezler.

Bu nasıl bir hayat yazık

Ama onların o paraları kazmalarina bizler sebebiz çıkıp bilmem ne dergilerine konuşmaları yine bizden...

Emre den boşanır nafaka alır. Kendi de kazanıyor. Bide zengin bir koca daha bulur

Oh o zaman kendi ihtiyaçlarında da kismaz

Back
X