Oğluma alamadım dediği ayakkabı 1750 TL!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne dıyım kıı zaten solenmıss

Terbiyesizlik bu ya.
Bari açıklamasını yapma yine nasıl yaşıyorsan yaşa da ayıp.

İnsan bu aciklamayi yaparken biraz utanir :KK57:o para kac cocuk ayakkabisi eder :KK43:

ayakkabıyı alacak paraları varda kıyamıyor neden çocuk çok ufak alsa 6 ay sonra o ayakkabı ayagına olmaz
kanun kadar zengin bile olunsa bir ayakkabıya okadar para verilmez bunu söyleyen bir bayan bence çok müsrif'tir dağ olsa buna dayanmaz

Bu soğukta dışarıda donan insanlar varken gerçekten çok yerinde bir açıklama olmuş.

Bi Ebru Gündeş'in veledinin psikolojisine çok üzülüyordum, şimdi bi de Çağla'nın veledi çıktı iyi mi, bu gece uyuyamam ben.

Aramızda para toplayıp gönderelim bari yazık kadincagiza!!!

Ekmek Bulamıyorlarsa Pasta Yesinlerin Gününümüzdeki Hali Gibi Köylerde Ayakkabı alıcak parası olmayan zavallı çocukların ayakları donarken bu hatun neden bahsediyor Allah aşkına ya Ayakkabı Bulamıyorlarsa Dior Giysinler Çağla Şikel

İki çocuk annesi Çağla Şikel'in oğluna istediği ayakkabıyı alamamasından şikayetçi olması gündemde. Şikel'in "alamadım" dediği ayakkabı ise 1750 TL.
Eki Görüntüle 1366628
İki çocuk annesi Çağla Şikel, geçen günlerde bir dergiye verdiği röportajda oğluna istediği ayakkabıyı almakta bile zorluk çektiğini söyleyip şunları kaydetmişti: "Hayat çok pahalı ben kendi alışverişimden, ihtiyaçlarımdan kesiyorum ama bir bakıyorum para gitmiş. Hayat o kadar zor ve pahalı ki… İlla marka olsun, pahalı olsun diyen biri de değilim. Hayatta paraya kıyamam. Mesela Kuzey uzun zamandır Dior’un ayakkabısını (1750 TL) görmüş, çocuk yalvarıyor. Ama çok pahalı ve ben ne kadar büyük alabilirim ki birkaç sene giyebilsin diye? Alamazsın çünkü her daim ayakları büyüyor. Onu alacağım artık."
ufacık çocuk ne anlar markadan o kadar pahalı ayakkabıdan...1750 tl lik ayakkabının ne özelliği varmış çocuk bunu ne bilsin...alıştırmışlar çocuğu..alışmış kudurmuştan beterdir..

diyelim ki bu ayakkabıyı alacak paran var biraz vicdanlı biri zaten dünyada okadar aç geçim sıkıntısı yaşayan insanlar aklına gelse okadar parayı bir ayakkabıya veremez diyecem ama ünlüler nelere para veriyor o yüzden bu sözleri bile söylemiş olabilir

Talihsiz bir açıklama olmuş:(

üzüldüm gerçekten aramızda para toplayıp alalım çocuğa ayakkabıyı......ayıp yaa....ayakkabının parası nerdeyse asgari üzretin 2 katı..utanmada yok..

O ayakkabının parasıyla üç aylık kira ödeyen var bu memlekette, bir de marka takıntım yok demiş ya, dalga mı geçiyor ne!

Alabilen alır canım bize ne,kimler neler giyiyor ona bakarsan

Back
X