Hayat pahalılığından şikayetçi olan Çagla Şikel Oğluma alamadım dediği ayakkabı 1750 TL!

Bu insanların zaten çok lüks bir hayat sürdüğü herkesin malumu, kazanıyorlarsa yaşasınlar da tabii benim bir lafım yok. Ancak böyle saçma sapan açıklamalarla bunu göze sokmaya ve alay konusu olmaya ne gerek var? Yaşadığı toplumun gerçeklerinden bu kadar mı uzak bu kadar mı bihaberler anlayamıyorum.

bunları bu hale getiren bizleriz dönüp küfür eder gibi birde böyle konuşmazlar mı sinirden deli olacagım

Röportajında paraya kıyamam deyip , 1750 liralık ayakkabıyı örnek vermek biraz görgüsüzlük olmuş bence .
Örneği vermeseydin bari , tamam ayrı dünyalarda yaşıyoruz ama yine de o yazıyı görüp canı yanan , üzülen bir çok insanın olduğunu düşünmesi gerekirdi .

Güya vatandaşa program yapıp şirin gözüküyorlar onca para içinde birde zavallı rolü oynuyorlar ,onca radio televizyon mezunu var işsiz güçsüz onlar programı sunacağına hep mankenler, şarkıcılar,aktörler sunuyor bu işte bir yanlış var

Bu kadın, bildiğim kadarıyla yıllardır sabah programı yapıyor ve izleyenleri sayesinde para kazanıyor..
Bence onu izleyenlerin büyük kısmının geliri 1750 TL bile değildir, insan bir şeyi dile getirirken biraz düşünür, empati yapar, hele ki durum bu iken...
Yaşadığı gerçektir, ona göre büyük derttir ama bunu keşke kendi çevresinde dile getirseydi.

Güya vatandaşa program yapıp şirin gözüküyorlar onca para içinde birde zavallı rolü oynuyorlar ,onca radio televizyon mezunu var işsiz güçsüz onlar programı sunacağına hep mankenler, şarkıcılar,aktörler sunuyor bu işte bir yanlış var

Eskiden eğlence programı olsun haber programı olsun, sunan kişilerin ne kadar düzgün Türkçesi, bir kültürü vardı dimi.. Geride kaldı artık o günler:KK43:

Maalesef basın sektöründe erkekler eğemen onlarda eğitimden çok mankenlere sunuculuk yaptırıyor , bunun değişmesi gerek mankenler podyumda yürüsün sunuculuk yapmasın
Eskiden eğlence programı olsun haber programı olsun, sunan kişilerin ne kadar düzgün Türkçesi, bir kültürü vardı dimi.. Geride kaldı artık o günler:KK43:

Maalesef basın sektöründe erkekler eğemen onlarda eğitimden çok mankenlere sunuculuk yaptırıyor , bunun değişmesi gerek mankenler podyumda yürüsün sunuculuk yapmasın
Program yapsalar ne olcak insanlara verdikleri hic bis yok laylaylom birde konuklarına ögle yemeklerini yaptırıp yiyolar cok gereksiz bos bir program ben genelde doktorların cıktıgı programları izliyorum bıktım artık ünlülerin hayatlarını dinlemekten bis ögretmeyen hic bir progm izlemiyorum sahsen

Aramizda para toplayip.yardim yapalim kizlar
İcim cizz etti
İnsanlarin sabrinimi siniyolar nedir

Herkesi kendi sartlarinda degerlendirmek lazim tamam da bunu dillendirecegin ortam ayni sartlara aahip oldugun cemiyet esrafin caglacim.

Aynen çok basit bir program
Program yapsalar ne olcak insanlara verdikleri hic bis yok laylaylom birde konuklarına ögle yemeklerini yaptırıp yiyolar cok gereksiz bos bir program ben genelde doktorların cıktıgı programları izliyorum bıktım artık ünlülerin hayatlarını dinlemekten bis ögretmeyen hic bir progm izlemiyorum sahsen

ayy yazık nasıl da zor durumda bu arada niye emreden boşanıyor acaba kesin memeleri dışarı fırladı diye mi boşanıyorlar : D

Back
X