- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi matmazeldepresif
ben de daima geçmiş sezon mallarını indirimnle alma peşinde olup bahara alıyorum . 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha aramızda para toplasak yardım etsekÇok acıklı![]()
Güya vatandaşa program yapıp şirin gözüküyorlar onca para içinde birde zavallı rolü oynuyorlar ,onca radio televizyon mezunu var işsiz güçsüz onlar programı sunacağına hep mankenler, şarkıcılar,aktörler sunuyor bu işte bir yanlış var
Eskiden eğlence programı olsun haber programı olsun, sunan kişilerin ne kadar düzgün Türkçesi, bir kültürü vardı dimi.. Geride kaldı artık o günler![]()
Program yapsalar ne olcak insanlara verdikleri hic bis yok laylaylom birde konuklarına ögle yemeklerini yaptırıp yiyolar cok gereksiz bos bir program ben genelde doktorların cıktıgı programları izliyorum bıktım artık ünlülerin hayatlarını dinlemekten bis ögretmeyen hic bir progm izlemiyorum sahsenMaalesef basın sektöründe erkekler eğemen onlarda eğitimden çok mankenlere sunuculuk yaptırıyor , bunun değişmesi gerek mankenler podyumda yürüsün sunuculuk yapmasın
Program yapsalar ne olcak insanlara verdikleri hic bis yok laylaylom birde konuklarına ögle yemeklerini yaptırıp yiyolar cok gereksiz bos bir program ben genelde doktorların cıktıgı programları izliyorum bıktım artık ünlülerin hayatlarını dinlemekten bis ögretmeyen hic bir progm izlemiyorum sahsen