Hayat Şarkısı Kanal D

ilk bölümde hülyayı izlerken bu kadar kötü kalpli bir kızın aşkını mı izleyeceğiz diye düşünürken ne yaptılar etttiler o kötü karakteri yumuşatıp daha masum hale getirdiler.şimdi ayyy kerim de hülya'ya aşık olsa diye seyrederken buluyorum kendimi.:KK20:gerçi son bölümde Filiz'i nasıl ortadan kaldırmayı düşünüyor bilmiyorum ama daha çok kötülüklerini göreceğiz gibi.

Dizi farklı ve güzel ama bazı saçmalıklar var mesela Zeynep hülyaya tuzak kurdu otelde,kimse neredeyse tepki göstermedi ama melek i kaçırıp biyere kapattı diye herkes çok büyük tepki gösterdi napcaktı bağrına mı basıcaktı az bile yaptı

Tek izlediğin dizi şu an sıkmıyor sıktığı an bye,bye

kimse izlemiyormu ? baya zaman oldu bıuralara yazmyalı en son muhteşem yuzyıla kızlarla yazışırdıkkk

Umarım konuyu uzatmazlar işsiz kalmasınlar diye zamanında bıkmada bitirirler , bir dizi uzadıkça asaleti gidiyor çirkefleşiyor, bı arada oyuncu kadrosu çuk oturmuş

Sezonda izlemedim.yazın tesadufen gordum tekrarını tvde ve internetten izledim bütün bolümlerini.
insan bu kadar kötülük yapıp da nasıl bu kadar rahat insanların yüzüne bakabiliyor,onların ekmeklerini yiyebiliyor!?:KK57::KK57:yuuhh:KK20:hülyanin başına kötü şeyler gelmiş de kötü bir insan olmuş.
Biz de canımizi sıkanı,mahir gb birisinin de yardımıyla dogduguna pisman edelim.yok boyle bir şey.benim aklim almiyor bunu.insanları (gençleri)resmen kötü düşünmeye,dalavere cevirmeye itiyor.
Bunun yanısıra Hülyanın ve Melek'in oyunculuklarını abartılı ,zorlama buldum.evin yardımcısı Aysel bile daha başarılı bence.sonucta eski oyuncu.evin anne ve babası ,özellikle babası mükemmel oyunculuk sergilemisler.cok beğendim....
Bunun dışında,Burcu Biricik ne kadar güzel bir kadın :nazar:

Bayılıyorum bu diziye yaa hiç gitmesin hülya ve mahirin komiklikleri ailede olan şeyler hep sıkıcı değil arada komedi var romantiklik var muhteşem yani tek kelimeyle

Artık gıcık oluyorum bu diziye.Epeydir de izlemiyorum sadece göz ucuyla.Hülya her yaptığı pislikten aklanıyor.Çocuğu kendi çocuğu gibi sahipleniyor.Bir de yapmacık ağlamaları yok mu.:KK47:Tamam annesi bir hata edip çocuğu Hülya'ya verdi ama hatasından dönmek istiyor.Yurda verilen çocuklar da annesi almak isterse verilmesin o zaman.Böyle saçma birşey var mı?Seyirci de artık samimi bulmuyor ki reytingleri düşmüş.

Hülya :KK200: Kerim
:KK23::KK23::KK23:

Hülya'nın bebeği düşecek diyorlar... (orijinalinde bebek yok zaten diyen de var. :sus:)

Hülya Bahar'ın kendi kızı olduğunu öğrenecek mi? Öğrenince ne olacak? o_O Kerim bu durumu nasıl karşılayacak? :skandal: Gidip Cem'i gebertecek mi? :sinirli::KK62:

Back
X