Eşim bakar benim maaşım kalmıyor ama eşim bakar onun durumu fena değil çok şükür kafam çok karışık çalışmak istiyorumÇocuğumu daha iyi şartlarda yaşatmak varken daha o iyi şartı yakalayamamisken ikiye bölmek iki çocuğa da haksizlik
Kresten elde birşey kalmıyor da işi bırakıp nasıl çocuk bakacaksınız
Yaşınız genç çocuk küçük
Birlikte oynarlar anlaşırlar diye kardeşim benden 4 yaş küçük oydu benim arkadaşım en küçük kardeşim 12 yaş küçük annesi gibiydim onun oyüzden öyle düşünüyorumne alaka Allah aşkına ya ?
tamam da şartlarınız müsait değil bende isterim çocuğum kardeşine yakın olsun 9 yıldır bir fiil arkadaş aradık okulBirlikte oynarlar anlaşırlar diye kardeşim benden 4 yaş küçük oydu benim arkadaşım en küçük kardeşim 12 yaş küçük annesi gibiydim onun oyüzden öyle düşünüyorum
Ben çalıştığım için ve dandik bi yere vermeye kıyamadığım için aylık 750 tl idi kreşi bu yıl 850 oldu ekstra şeyler de çıkıyo maaşım da eylülde 1850 olur şimdi 1750 çalışmazsam devlet okuluna gider yarım gün kendim götürür getiririm elime 1000 tl ve sigorta kalıyor işteSız calısmasanızda cocugunuz okula gıtmek zorunda onun masraflarını karsılayabıleceksenız( maasım kalmıyor okuldan demıssınız) bencede calısmayın ve cocuk yapın derım
Şuan arkadaş aramaktan eve çocuk doldurmaktsn bıktım komşu çocukları hep bendr akşamları ağlıyor tek kalıyorum kardeşim yok diye babanne Trabzon da annemle aram yok şimdi Trabzon'a gidecek ben çalışıyorum gidemiyorum almaya gidicem sonra parayla üst komşum bakacak okullar açılana kadar yaz okuluna gidip okuldan soğumasın diye şimdi bile şartlarım çok zor yapmamak en doğrusu galibatamam da şartlarınız müsait değil bende isterim çocuğum kardeşine yakın olsun 9 yıldır bir fiil arkadaş aradık okul
harici zamanlarında ama bakıcak kimse yok şuan bile tatil hergün illallah ediyor babaanneye giderken ,biraz mantıklı olmanız lazım diye düşünüyorum 1 çocuk heryere sığıyor 2 çocuk olsa babaannede bakmaz anneannede ,eşinizin maaşı yetecekse oturup evde bakacaksınız ,çalışma hayatına sonra devam edeceksiniz ,ve çocukların ihtiyaçlarını eksik etmeden alıcakasınız sizinde ihtiyaçlar dahil nasıl olacak
Ben çalıştığım için ve dandik bi yere vermeye kıyamadığım için aylık 750 tl idi kreşi bu yıl 850 oldu ekstra şeyler de çıkıyo maaşım da eylülde 1850 olur şimdi 1750 çalışmazsam devlet okuluna gider yarım gün kendim götürür getiririm elime 1000 tl ve sigorta kalıyor işte
İnşallah ya inşallah bende emeklerimin karşılığını alırım zaten çalışmak istiyorumcanım önce böyle oluyor benimde maaşım direk kreşe gidiyordu bana harçlığım ve sigortam kalıyordu ,millet otur çocuğuna bak aynı maaşa çalışıyorsun diye konuştu durdu yılmadım ,işyerinde 8. senem ve düzeltilme oldu maaşım 3 kreş parası ediyor şimdi
Okula iki sene var daha okula gitsede onu götürüp getirecek önüne yemek koyucak birini bulmam lazım bebeğim olursa iki sene çalışmamHic bir çocuk kardessiz kalmayi hak etmez diye düşünüyorum. Benim de esimle 7 yaş var aramda, eşim 33 yaşında ve ilk bebegimizi alacagiz kucagimiza.
Benim babamla aramda cok yas farki var, pek hos bir durum değil.
Sanırım seneye okula başlar oglunuz. Ikinci de dogmus olursa 2 3 sene kadar çalışmayı bırakıp bakarsınız. Büyüğün kreş masrafi bitmis olur en azindan. Küçüğü 3 yasina gelince de iş bulup krese verebilirsiniz, büyüğü zaten okulda olur.
Bakıcı tutarsanız hem cocuk cok erken anneden ayrilmis olacak, hem de sanırım kresten daha pahalı olur.
Malumdur ki artik herkes tek cocuk fikrnden yana ve herksn kendi tercihi. Az miktarda bi maasla 3 cocuk yetstrn de var. Durumu cok iyi olup tek cocuk devam eden de var. Bende esinize katiliyrm eger cocuk istyrsaniz ki ben yas gectkce daha az dusunurdm herlde. Bi sure calismayp bebgme bakardm zaten atanma olmamis henuz. Ama ben diyorm ki bu konuda esinz de olsa dinlemeyin. Hickmseyi dinlemeyn. Icinzden geceni yapin. Malum kolay degil siz zaten biliyrsunuzMerhaba arkadaşlar bir oğlum var öğretmenim atanamadım mülakatta elendim puanım yandı morelim çok bozuldu. Özelde çalışıyorum rehabilitasyon merkezinde okul öncesi öğretmeyim tam gün yaz tatili yok oğlum krese gidiyor 4 yaşında şartlarım zor maaşım düşük oğlumun kreşinden elime bişey kalmıyo ilerde artar inşallah diye ve okadar okudum diye çalışıyorum. Sorunum şu bi bebek istiyoruz ama nasıl bakıcam anne kaynana bakacak kimse yok oğlumu bakıcıyla büyüttüm çok zordu eşim çık kendin bak sonra çalışırsın diyor neyapıcam bilmiyorum ben 88 liyim eşim 81 li bu konu yordu beni hiç çocuk yapmasam mı diyorum evim yok atanamadım oğluma anca bakarım, biyandan da pişman olurmuyum diyorum ne olur fikir verin.
Genelleme yapmayin ama..ben torpilsiz mulakati gecerek atandim..Torpil bu atanırsın hemen git malum siyasi partiye üye ol tanıdık edin 1 yıldır işler böyle yürüyo sınav falan hikaye 100 tam puan da alsan bos
Genelleme yapmayin ama..ben torpilsiz mulakati gecerek atandim..
Ama onume haksiz yere cok kisi girdi tabi
Merhaba, ben de 36 yaşındayım. 4.5 yaşında 1 oğlum var. Oğlumdan sonra 2 düşüğüm oldu. Yeniden denemeye niyetleniyordum ama eşim işten çıkarıldı geçtiğimiz eylül ayında. Maddi sıkıntıya düşmedik proje işlerinde geçici olarak çalışıyor ama sürekli bir işi yok. Ben de çalışıyorum maaşım da iyi sayılır. Oğlum kreşe gidiyor. Evimizin borcu devam ediyor. Ama zorlayıcı bir miktarda değil. Oğlumu annem büyüttü kreşten önce. Yeniden çocuğum olsa annem bakıcak çünkü bakıcıya para verecek durumda değilim. Şu anki durumumda kararsızım ikinci çocuğa bir yanım yap diyor yaşım malum. Ama gelecekte durumlar nasıl olacak bilemiyorum maddiyat açısından eşimin işi dolayısıyla. O yüzden ya bu aralar karar vermeliyim diyorum ya da vazgeçeyim diyorum. Malum oğlum ilkokula başlayacak daha da gecikirsem. Ya da ilkokul 2 de falan yapmaya çalışsam yaşım 38 olacak ve sağlığım ne durumda olacak bilmiyorum. Fikirlerinizi beyan ederseniz çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?