hayat seçimlerden mi ibaret? ya sonra aklin diger seçmediğinde kalirsa!!

şimdi maddi şartlar ve çalışma saatleri açısından 1. mantıklı görünüyor.

ancak şunu söyleyeyim ki satıştan finansa geçme sözü tutulmaz.
finanstan uzaklaşıp körelebilirsin ve bu yeni yerde işten bir şekilde çıktığın takdirde , cv'nde hem finans hem satış işi olacağı için, daldan dala atlamış imajı da çizebilirsin.

bilemedim :KK64:
Aynen bende bilemedim bu yazdiklarini geceden beri dusunuyorum.
Bir evet daha olumlu ama iş sahasi beni korkutuyor sevkiyatcisiyla ugras musteri lojistik uretimciyle ugras ugras ama digerinde tek muşteriyle ugraş.

Aynen bende bilemedim bu yazdiklarini geceden beri dusunuyorum.
Bir evet daha olumlu ama iş sahasi beni korkutuyor sevkiyatcisiyla ugras musteri lojistik uretimciyle ugras ugras ama digerinde tek muşteriyle ugraş.

ben de finans alanında çalışıyorum.
o yüzden satışa geçmeyi açıkçası hiç düşünmedim, yapabileceğimi de düşünmedim.

sanırım senin yerinde olsam finans alanındaki işi kabul eder ancak gene finans alanındaki işleri aramaya ve başvurmaya devam ederim.

Ben de şu an alanımdan farklı bir iş yapıyorum. Yani çok aykırı değil ama yine de tam olarak kendi işimi yaptığım söylenemez. Benim için artıları bile oldu. Farklı bir alan yeni yeni şeyler öğrendim kendimi geliştirdim. Ama yorulmadim mı. Çok yoruldum çok zorlandım. Bilmediğim şeyleri kendi kendime ogrenmeye çalışmak epey yordu beni. Ama söyle düşünüyorum evet ben bu işten çıktığımda artık is aramak için yeni bir alanım daha var. Bence sosyal imkanlar da çok çok önemli madem maaşı da daha iyimiş o secenek çok daha parlak duruyor. Yolun açık olsun.
Amin ınş.
Maasi ikiside net soylemedi benim cikardigim sonuç bu aslinda.

Yardimin icin sagol

Son düzenleme:
ben de finans alanında çalışıyorum.
o yüzden satışa geçmeyi açıkçası hiç düşünmedim, yapabileceğimi de düşünmedim.

sanırım senin yerinde olsam finans alanındaki işi kabul eder ancak gene finans alanındaki işleri aramaya ve başvurmaya devam ederim.
Direk satiş yapmayacagim siparis takibi sevkiyat yonlendirmesi vs yapacagim.
Piyasa cok daraldi iş yok ki

Amin ınş sagolun tabiki hayirlisi
Ama o zaman yaş30olacak her seyden az az bir suru sey bilecem
hiç öyle düşünmeyin nerden biliyosunuz az az bileceğinizi belki sizin alanınızdan daha da kolay ve sevebileceğiniz bir iş olabilir ayrıca sanki işyerinden ayrılacak gibi bir his te düşünmeyin benimseyerek ve ben yaparım başarırım diye önce kendinizi motive edin belki yıllarca o alanda çalışıp kendinizi geliştirip orada iş yönünden beğenileceksiniz dimi ama:KK68:

Birinciyi tercih edin,ogrendikleriniz sizi bu pozisyona kadar getirmis zaten,simdi yeni seyler ogrenme zamani ki onlarla da baska yerlere gelebilesiniz..

hiç öyle düşünmeyin nerden biliyosunuz az az bileceğinizi belki sizin alanınızdan daha da kolay ve sevebileceğiniz bir iş olabilir ayrıca sanki işyerinden ayrılacak gibi bir his te düşünmeyin benimseyerek ve ben yaparım başarırım diye önce kendinizi motive edin belki yıllarca o alanda çalışıp kendinizi geliştirip orada iş yönünden beğenileceksiniz dimi ama:KK68:
Aj
Birinciyi tercih edin,ogrendikleriniz sizi bu pozisyona kadar getirmis zaten,simdi yeni seyler ogrenme zamani ki onlarla da baska yerlere gelebilesiniz..
Evet birincide yukselecegime inaniyorum umarim her seyin hayirlisi olur

Bence karakteriniz belirler seçimi.
Ben mesela stres yönetemem yani streste dibe çakılırım direk, kaldıramam o yüzden nerede az stres orası daha iyi gelir bana 200-300 tl az versinler ama kafam rahat olsun isterim
Siz eğer yapabilirim diyorsanız 1.seçin, ama benim gibiyseniz 2 daha iyi olur

İkisinin de artıları ve eksileri var tabi. Hangisini secerseniz secin hem bunu iyi ki secmisim diyeceginiz hem de keske digerini secseydim diyeceginiz anlar olacak.

Örnegin 1. yi secerseniz su anki isinizden daha stresli bi is olacagı icin bi zor anınızda muhakkak nereden bulastım ben satış işine, benim alanım degil ki bu diyeceksiniz. Ama maaşınız elinize gectiginde de iyi ki bunu seçmişim diye düsüneceksiniz.

Ya da 2. yi secersiniz hak kayıplarınız daha fazla oldugundan gitti öbür taraftaki gül gibi imkanlar diye düsündügünüz bi an olacak eninde sonunda. Ama tecrübeniz sayesinde de işleri rahat göreceginizden mutlu olacaksınız.

Yani kâr-zarar hesabını bırakın gönlünüzden gecenlere odaklanın bence biraz da.

Hatta sizin icin yazı tura atayım isterseniz. Bazen hayat yazı tura kadar basittir cünkü. Hadi söyleyin yazı mı tura mı :KK17::KK66:

Bence karakteriniz belirler seçimi.
Ben mesela stres yönetemem yani streste dibe çakılırım direk, kaldıramam o yüzden nerede az stres orası daha iyi gelir bana 200-300 tl az versinler ama kafam rahat olsun isterim
Siz eğer yapabilirim diyorsanız 1.seçin, ama benim gibiyseniz 2 daha iyi olur
Finansta çok stresli bir iştir en yogun gunum hep cuma olurdu kufur ede ede çalisirdim uc telefon ile aynianda konustugumu bilirdim.streş cok onemli degil diyemem ama kafam cok karisik

İkisinin de artıları ve eksileri var tabi. Hangisini secerseniz secin hem bunu iyi ki secmisim diyeceginiz hem de keske digerini secseydim diyeceginiz anlar olacak.

Örnegin 1. yi secerseniz su anki isinizden daha stresli bi is olacagı icin bi zor anınızda muhakkak nereden bulastım ben satış işine, benim alanım degil ki bu diyeceksiniz. Ama maaşınız elinize gectiginde de iyi ki bunu seçmişim diye düsüneceksiniz.

Ya da 2. yi secersiniz hak kayıplarınız daha fazla oldugundan gitti öbür taraftaki gül gibi imkanlar diye düsündügünüz bi an olacak eninde sonunda. Ama tecrübeniz sayesinde de işleri rahat göreceginizden mutlu olacaksınız.

Yani kâr-zarar hesabını bırakın gönlünüzden gecenlere odaklanın bence biraz da.

Hatta sizin icin yazı tura atayım isterseniz. Bazen hayat yazı tura kadar basittir cünkü. Hadi söyleyin yazı mı tura mı :KK17::KK66:

Para önemli degil esasta severek yapmak önemli para bugun kazanilir yarin kaybedilir. Ama sevmek isteyerek yapmak samimiyet cok onemli.
Hadi at bakalim tura olsun icimden gecen bu

ben her zmn yönetime yakın çalıştığım için ve her şeyden önemlisi haklarını alman bence tabi
Raporlamalar filan direk yönetime olacak ama cekinmisimdir hep onunda eli ayagi var ama garip bir duygu adam bir şey sorar pat diye soylemen lazim cevabini.dikkat gerek cok ugrasirsam artik onu kaniksarim ben

Raporlamalar filan direk yönetime olacak ama cekinmisimdir hep onunda eli ayagi var ama garip bir duygu adam bir şey sorar pat diye soylemen lazim cevabini.dikkat gerek cok ugrasirsam artik onu kaniksarim ben

ilk zamanlar tuhafına gider ama sonra alışırsın,ikisini karşılaştırdığın zmn bu seçeneğin artıları daha fazla.özellikle c.tesi çalışmamak harika bir şey.

Para önemli degil esasta severek yapmak önemli para bugun kazanilir yarin kaybedilir. Ama sevmek isteyerek yapmak samimiyet cok onemli.
Hadi at bakalim tura olsun icimden gecen bu
Senin söyledigin gelirse 1. iş eger gelmezse 2. iş dedim ve tura geldi. Demek ki 1. işi seçiyosuun Hoppa ee ne diyosun yazı turanın sonucuna? Okudugunda ilk aklından gecen ne?

Aklimdan geceni okudun galiba :-D
Hayirlisi olsun canim ya
Sagolasin
Bu soruyu özellikle sordum aslında isin sırrı orda. Bi sey icin yazı tura attıgında gördügün seye ilk anda seviniyosan o karar dogrudur. Ama ilk anda icinden bi daha yazı tura atmak geliyosa aslında öbür secenek gelsin istemissindir.
Sizi mutlu edecek isi secersiniz umarım, gönlünüzce olsun.

Bu soruyu özellikle sordum aslında isin sırrı orda. Bi sey icin yazı tura attıgında gördügün seye ilk anda seviniyosan o karar dogrudur. Ama ilk anda icinden bi daha yazı tura atmak geliyosa aslında öbür secenek gelsin istemissindir.
Sizi mutlu edecek isi secersiniz umarım, gönlünüzce olsun.
Güzel bir çözumleme esasinda.
Haftaya umarim her seyolur yani sonuç alinir
Yardimlariniz icin tesekkurler

Back
X