• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

bizim 3 senedir olmuyor
ne yapalım öelim mi?
2-3 aydır olmuyor diye dr a gitseniz dr sizi odasından kovar kusura bakmayın ama , bir de okumus etmiş öğretmen olmussunuz, daha sağduyulu olmanız gerekmez mi?
böyle isyan ederseniz zaten işiniz çok zor
1 sene gecmeden dr lar muayene bile etmıyor , 1 sene gecsın dr a gidin sebebini öğrenin tedavi olun gerekirse.
davranslarınız çok çocuksu, su asamada cocugunuz olsa zaten bakacak olgunlukta değilsiniz bence biraz büyüyün ve dua edin.
tuhaf bazı insanlar ececim
burayı önce hiç okumamış olamaz
kimi arkadaşlarımız senelerce çocuk istiyor burda deli gibi
KÜFREDER gibi ayyy 2 3 aydır çocuğum olmuyo napçaaaaammmmmm diyene ifrit olur herkes burda

2-3 aylık bir deneme için sanki 2-3 yıldır olmuyormuş gibi ağlayıp dövünmeniz, bu kadar acele etmeniz neden? Ben size söyleyeyim, şimdiden bu kadar kendinizi strese sokarsanız çocuğunuzun olma ihtimali düşük. Vücudunuza ne kadar çok yükleniyorsunuz yahu, tedaviye başlamanız için bile en az 1 yıllık deneme süreci istendiğini ben bile bekar halimle burada öğrendim. Hem bu kadar konudan uzaksınız, hem de gerdek gecesinde hamile kalmayı bekliyorsunuz. Daha evlilik oturmadan bebek istemeyi geçtim, bu kadar ütopik istekler garip geldi. Velilerinizle de bu kadar mıçmıç samimi olmayın, onlara ne hamile olup olmadığınızdan?

hem konu açıp hem acımı yorumlamak kimsenin haddı değil demek...
neyse her işte bir hayır vardır, bikaç aylık bekleyişte feryat edecek kadar sabırsız olan tarafınız törpülenir belki bu süreçte, zira annelik en çok da sabır işidir.
sabır, anlayış, nezaket, önce iyi bir insan, sonra iyi bir anne olmak için en önemli kriterler, bir eğitimci olarak biliyor olmalısınız değil mi?

2 3 aydır bebek ısteyıp olmayınca boyle sitem...Çok zor görmediğim tedavi kalmadı tup bebek haric.2 yıldır hamıle kalamadım.biz napalım şimdi?isyanmı edelim?Doktora gidip bunu deseniz kovar sizi?Bilmem farkındamısınız ama yıllardır bekleyen insanlar var.3 yıl 5yıl.Şükğr halimize

tuhaf bazı insanlar ececim
burayı önce hiç okumamış olamaz
kimi arkadaşlarımız senelerce çocuk istiyor burda deli gibi
KÜFREDER gibi ayyy 2 3 aydır çocuğum olmuyo napçaaaaammmmmm diyene ifrit olur herkes burda
2-3 ay şaka gbi zaten inanasım gelmedi benim de :)
okumus etmiş öğretmen olmuş bir insanın 1 seneden evvel dr ların bile geri çevirdiğini bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
ya da ben çok kuralcıyım bilemedim.

burda neler okuyoruz yazık insanlar kaç kere aşılama yapıyor, 3-4 defa tüp bebek yapanlar var , ne kadar sıkıntı hem maddi hem de manevi yönden.
bunları da düşünek gerekli, biraz da manevi yönden de yaklaşmak gerekli bence.
2-3 ay çok komik ama napalım konu sahibi üzülmüş.
inş muradına erer.

2 3 aydır bebek ısteyıp olmayınca boyle sitem...Çok zor görmediğim tedavi kalmadı tup bebek haric.2 yıldır hamıle kalamadım.biz napalım şimdi?isyanmı edelim?Doktora gidip bunu deseniz kovar sizi?Bilmem farkındamısınız ama yıllardır bekleyen insanlar var.3 yıl 5yıl.Şükğr halimize
eee bizim 3 yıldır olmuyor, bir kere bile korunmadık
napalım şimdi di mi:D
Yaş da olmuş 37.

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Pko korkulacak birsey degil stres pkoyu tetikler evlendim cocuk dusuncesi yoktu kafamda korunmadik esim dedi belki kendiliginden olur oluruna birakalim diye oyle yaptik ilk ay hamile kaldim sukur 26.2 olduk. Cok takarsaniz kafaya vucudunuz mutluluk hormonu uretemez 6 ay adet olmadigim oluyordu 3 aydan asagi adet oldugum yoktu dr cok ugrasirsiniz cocuk icin demisti biraz hayati akisina birakip bol bol dua edin saglikli insanlara bile drlar 1 sene oneriyor 1 sene olmazsa arastiriyorlar yargilamak deil kesinlikle istiyorsunuz ama hayati zindan etmeyin kendinize olumsuz dusunmeyin hayirli evlatlariniz olsun ins

Çok kolay hamile kalmama rağmen iki tane bebeğimi kaybettim. Hayırlısını isteyin.

Öğrencilerin velileri, hiç evlenememiş öğretmenlere: "hadi bul birini evlen zamanın gelmiş" falan da diyor mu acaba? Ben öğretmen olsam bana derlerdi. Yumuşak suratlıyım.

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
çok erken strese girme sakın.olur tabıkıde bı sorununuz yoksa.hayırlısıyla saglıkla iste

Birkaç aylık evlisiniz.Bu ne korku ki böyle :) Biz 3 yıllık evliyiz anca hamile kaldım ama saglıklı değil kürtaj olucam.Ki ne aşamalardan geçip kalabildim.Ama daha uzun düre ve tedaviye rağmen olmayanlar var.Gereksiz bir korku ve sitem geldi sizinkisi...Bu Pko annelerimizden geliyor çoğunlukla genetik birşey.Ve annelerimiz diyorum bak anne olmuş hepsi.

Bu dunya da neyi cok istersen o senin imtihanindir dikkat et dualarina lutfen. Daha bi kac aylik evliyim diyosun isyan etmek neden?

Back
X