• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil

Son düzenleme:
Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
çok şaşırdım açıkcası.
2-3 aylık evlisin.
yeni de öğretmensin belli.
neden bu acele diye ilk ben sorayım.?

Ne istediğine dikkat et diye bir laf var.

Evlat hasretini anlayabilirim ama bir şeyi ille de olsun, her ne olursa olsun diye isteyip yanıp tutuşmayı doğru bulmuyorum. Herkesin ağzındaki "hayırlısıysa olsun" lafı en doğrusu.

Allah gönlüne göre versin, inşallah hayırlısıyla sen de isteğine kavuşursun. Bu kadar sitem etme.

Ne bu stres 20yil cocugu olmamis insanlar var veya soyle deyim hic bir zaman cocugu olmayacak insanlar var Allah onlara yardim etsin sabir versin bende 5aydir istoyorum ama senin gibi sitem yapmiyorum
Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?

Birkaç ay evlilik ve çocuğum olmuyor diye feryat.
Bence siz bu dertten gerçekten muzdarip olanlara en büyük haksızlığı yapıyorsunuz....
değil mi ne yazsam ne yazsam diye düşünüp duruyordum
7 yıllık evli 2 aşılama 4 tüp yapıp olumlu sonuç alamayan biri olarak :kahve:

Evlat hasretini anlayabilirim ama bir şeyi ille de olsun, her ne olursa olsun diye isteyip yanıp tutuşmayı doğru bulmuyorum. Herkesin ağzındaki "hayırlısıysa olsun" lafı en doğrusu.

Allah gönlüne göre versin, inşallah hayırlısıyla sen de isteğine kavuşursun. Bu kadar sitem etme.

değil mi ama.

teşbihte hata olmaz;

+1000000000

ben mesela 5 yıl denemediğim tedavi kalmaıştı.. doğal yolla hamile kaldım saplantılı bir şekilde çocuk istiyordum

sonuç boşandım..

hayırlısı demek lazım azizim hayırlısı

az sakin olmak lazım vücudu strese sokmamak lazım.. evliliğin ilk zamanları cinselliğin keyfini çıkar güzel öğretmenim :))

Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?

hocam siz öğretmensiniz genetik falan olmaz bu işler siz daha iyi bilmeniz lazım... bu konularda daha bilinçli olmanız lazım.. bismillah vücut daha cinselliğe yeni alışıyor az sakin olun..

Back
X