• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
bizim 3 senedir olmuyor
ne yapalım öelim mi?
2-3 aydır olmuyor diye dr a gitseniz dr sizi odasından kovar kusura bakmayın ama , bir de okumus etmiş öğretmen olmussunuz, daha sağduyulu olmanız gerekmez mi?
böyle isyan ederseniz zaten işiniz çok zor
1 sene gecmeden dr lar muayene bile etmıyor , 1 sene gecsın dr a gidin sebebini öğrenin tedavi olun gerekirse.
davranslarınız çok çocuksu, su asamada cocugunuz olsa zaten bakacak olgunlukta değilsiniz bence biraz büyüyün ve dua edin.

Utanmadım neden utanayım. Herkesin acısı ayrı Allah herkese sabır versin
Bakın bir öğretmensiniz yeri gelince insanlara yol gösteren vasfı taşıyorsunuz.
Heniz birkaç aylık evlisiniz bu korkunuz beni öfkelendirdi bu yola baş koymuş yıllarca emek vermiş ve evlat sahibi olamamışlar adına kızdım.
Doktora gittiniz mi tedaviye başladınız mı
Durumunuzu öğrendiniz mii....

Ademoğlu hep heppp yukarı bakar.
Aşağı bakın hanımefendi, aşağı bakın ki vahim durumda olanları görüp şükredin
Kusura bakmayın gerçekten kızdım....

hocam siz öğretmensiniz genetik falan olmaz bu işler siz daha iyi bilmeniz lazım... bu konularda daha bilinçli olmanız lazım.. bismillah vücut daha cinselliğe yeni alışıyor az sakin olun..
Biyolojim hiç iyi değildi zaten bilmiyorum araştırmadim hocam kendi kendime düşünceyi

bi kaç aylık evlilikte böyle ısrarla çocuk sahibi olma isteğini; çocuklara olan düşkünlüğün ve kistlerin sebebiyle çocuğunun olamayacağından korkmana yordum ben ama buradaki diğer yorumlar gibi bence de yersiz endişelere kapılmışsın.
hiçbir sorunu olmadığı halde bir bebek sahip olamayanlar, defalarca kez deneyip büyük hasretler sonucunda kavuştuğu bebeğini kaybedenler var. burda acısı çok olan çok insan var. tabi ki kıyaslamıyorum ama onların da tepkilerine hazır ol derim ben. ki haklılar.
Rabbim hayırlısını versin herkese..

Bakın bir öğretmensiniz yeri gelince insanlara yol gösteren vasfı taşıyorsunuz.
Heniz birkaç aylık evlisiniz bu korkunuz beni öfkelendirdi bu yola baş koymuş yıllarca emek vermiş ve evlat sahibi olamamışlar adına kızdım.
Doktora gittiniz mi tedaviye başladınız mı
Durumunuzu öğrendiniz mii....

Ademoğlu hep heppp yukarı bakar.
Aşağı bakın hanımefendi, aşağı bakın ki vahim durumda olanları görüp şükredin
Kusura bakmayın gerçekten kızdım....
Evet gittim...biraz zaman ver dedi.bir ay sonra gel yol çizelim dedi.1 ay sonra tekrar gideceğim.bende bir insanım..Bazen duygu yoğunluğu yaşıyorum

Ben herkesın aynı sıddette anne olmayı arzulamadıgını savunuyorum
Olabılır acı cekıyor olabılırsınzı pekala bende cok uzuluyordum 3 senede geldı yavrum, ama sonuc olarak 3 senelık acı baska 20 senelık acı bambaska

bizim 3 senedir olmuyor
ne yapalım öelim mi?
2-3 aydır olmuyor diye dr a gitseniz dr sizi odasından kovar kusura bakmayın ama , bir de okumus etmiş öğretmen olmussunuz, daha sağduyulu olmanız gerekmez mi?
böyle isyan ederseniz zaten işiniz çok zor
1 sene gecmeden dr lar muayene bile etmıyor , 1 sene gecsın dr a gidin sebebini öğrenin tedavi olun gerekirse.
davranslarınız çok çocuksu, su asamada cocugunuz olsa zaten bakacak olgunlukta değilsiniz bence biraz büyüyün ve dua edin.
Gayet büyüdüğümü düşünüyorum...çocuksu da değilim. Bazen yoğun duygular yaşayabiliyorum.....buna çocukluk denemelisiniz.bebnde bir insanım. Birçok kistim olduğu için bu düşüncelere istiyorum kendimi ..yorumunuzu saygı çerçevesinde yaparsanız memnun olurum

Ben herkesın aynı sıddette anne olmayı arzulamadıgını savunuyorum
Olabılır acı cekıyor olabılırsınzı pekala bende cok uzuluyordum 3 senede geldı yavrum, ama sonuc olarak 3 senelık acı baska 20 senelık acı bambaska
Tabiki hepsi bambaşka...ama şuan en çok kendi acımı hissediyor olmam tuhaf mi?

değil mi ne yazsam ne yazsam diye düşünüp duruyordum
7 yıllık evli 2 aşılama 4 tüp yapıp olumlu sonuç alamayan biri olarak :kahve:
Arkadaşım 42 yaşında,tüp bebeğe döktüğü parayla ve herdefasında döktüğü gözyaşlarıyla ve artık yaşının dezavantajıyla bile böyle cümleler duymadım.
Allah yardımcınız olsun hepinizin.

Arkadaşım 42 yaşında,tüp bebeğe döktüğü parayla ve herdefasında döktüğü gözyaşlarıyla ve artık yaşının dezavantajıyla bile böyle cümleler duymadım.
Allah yardımcınız olsun hepinizin.
Çok üzüldüm...Allah herkesin dediğim gibi yardımcısı olsun çok zor.ben belki daha yolun başındayım! Korkularım var...

Tabiki hepsi bambaşka...ama şuan en çok kendi acımı hissediyor olmam tuhaf mi?
sen şuan kendi acını tüm acıların üstünde görüyorsun
diyelim ki çocugun olmadı ne olacak dünyanın sonu mu?
milyonlarca çocuk var evsiz barksız anasız babasız onlardan birine yuva ol..

Ben dediğim gibi duygu yoğunluğu yaşıyorum şu aralar ...herkes yok hocam hamile misin vs vs sorular soruyor.bunaldim artık. Çocuk istemiyorum diyorum.benjm de 4 5 yıllık evli arkadaşlarım var daha bir kere ağzımdan çocuk düşünmüyor musun lafı çıkmadı.cikmaz çünkü bilemem ne yaşadığını...galiba bu aralar çok stres yapıyorum herşeye.

Back
X