Hayat size ne ifade ediyor?

Tabi ki sadece sınav değil, hayat çok farklı ve derin boyutları olan bir kavram. Ama bir sınav gibi düşünülürse boş kağıt verme lüksümüz de yok.

Dizi örneği bana da basit geldi. Bizzat yaşayarak tecrübe etmek farklı. Diziler senaryo üzerine kurulu ve çoğunlukla saçmalıklarla dolu.

Öte yandan canim67'nin dediği şey doğru, yani olayların içindeyken algılayamıyoruz dışarıdan baktığımızda büyük resmi görebiliyoruz. Tabiri caizse kafada bir ampul yanıveriyor :1: Bende çok olmuştur kötü bir olay yaşadığımda üzülsem de zaman geçtikçe "iyi ki o kötü olay olmuş" dedirten durumlar ya da tam tersi. Çok istediğim bir şey vardır olmamıştır ama çok zaman sonra dönüp bakınca daha iyi bir durumla karşılaşmışımdır. Neyse konudan uzaklaşmayayım. Hayatın anlamını arıyorduk değil mi?:1: Bence bu o kadar kolay bulunacak bir şey değil ama, hem kişisine göre değişir hem de bizim hayatımız dönem dönem farklı anlamlar kazanır. Yani hayatın anlamı durağan bir kavram değil.

MErhaba arkadaşım.. Dizi bir kurgudur demişsin.
Fakat kurguda olsa yaşanmış bir olaydan esinlenerek anlatılmış bir olay. Zaten olaylara o gözle bakmazsan yaşamaya devam edemezsin ki...
Yüzlerce tecavüz davası var... Hangilerin yaşantısını neler çektiği , ne sıkıntıları yaşadığını biliyoruz.?

Başımıza kötü bir şey geldiğinde anlıyoruz. Kimlerin dost, kimlerin düşman olduğunu yada gidenlerin yerine daha mükemmellerinin geldiğini ...

Son düzenleme:
eğer gözleriniz her yeni günle ışıldıyorsa,hala umut edip hayal kura biliyorsanız işte ozaman siz varsınız ve işte ozaman hayatta vardır...

eğer gözleriniz her yeni günle ışıldıyorsa,hala umut edip hayal kura biliyorsanız işte ozaman siz varsınız ve işte ozaman hayatta vardır...

bir umud demek, hayal etmek, evet ne kdr guzel fiiller bunlar, ama ben bazen icimde bir sey icin hala umud olsa bile hayal kurarim ama nedense hayal oldugu icin o umudu dusunmek istemiyorum.. karisik odu sanirim ama..

Peki aranizdan kimseye oluyor mu Allaha yalvarip dua ederken bir ses diyor ya yoksa Allah...?

:))) şeytanın oyunu bu. o cennetten kovulduğu zaman. bende insanları yoldan çıkaracağım demiş ya. e sende insansın ya. seni yoldan çıkarmaya çalışıyor. sakın kanma. Allahın varlığı kat idir. ve insana büyük bir güç huzur verir. yoksa ne bu dünya çekilir. nede ölüm kabullenirilir değil mi

Arkadaslar simdiye kadar ne zaman parasiz kalsam hic kötü yolla paraya kavusmaya calismadim!
dedim Allah büyük,verir bir yerden,ve suanki durumum benim icin cok zor,keske suan yürekten diyebilsemde aynisini,hasa Allah büyük,ama sorunlari atamiyorum kenara.

Arkadaslar simdiye kadar ne zaman parasiz kalsam hic kötü yolla paraya kavusmaya calismadim!
dedim Allah büyük,verir bir yerden,ve suanki durumum benim icin cok zor,keske suan yürekten diyebilsemde aynisini,hasa Allah büyük,ama sorunlari atamiyorum kenara.

ALLAH sabır versin arkadaşım,ALLAH kimseyi darda bırakmaz,yeter ki inan ve içtenlikle dua et,

Geçmişe yaşadıklarına takılıp kalma,imtihan de geç,güçlü ol,ayakta kal,herkese inat yap bunu,

Eminim karşına bi kapı açacaktır en kısa zamanda,ALLAH yardımcın olsun...

ALLAH sabır versin arkadaşım,ALLAH kimseyi darda bırakmaz,yeter ki inan ve içtenlikle dua et,

Geçmişe yaşadıklarına takılıp kalma,imtihan de geç,güçlü ol,ayakta kal,herkese inat yap bunu,

Eminim karşına bi kapı açacaktır en kısa zamanda,ALLAH yardımcın olsun...

Sagol Arkadasim.Amin.
Allah darda olanlara yardim etsin.
ben suan dibe vurmusum hayatta....

<Hayaaaat beni neden yoruyosunn> bu şarkı geldi nedense aklıma şu an ki psikolojimle:59:Ben de şu an ağır bir imtihandan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin:49:

Back
X