Hayat ta yaşamaya değer hiç birşey yok

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Lütfen bu dünyada insanların yaptıkları cezasız kalmaz diyin bana buna olan inancımı kaybedersem kafayı yiyecem çok kötüyüm geçen gün konu açmııştım nine me ne zalimlikleri ettiler dayılarım la karıları her geçen gün neler yaptıplarını duyuyorum aklım almıyor rabbim ettiklerini yanına bırakmasın ;(( l

Yapan bulur eden ceker buna inanirim ama ninenize siz neden bakmadiniz ben ona takildim

Kimsenin yaptıklarının cezasını bu dünyada gördüklerini görmedim. Diğer tarafıda haliyle göremiyoruz...

Anneannen öldü kurtuldu, sevin onun için. Artık atlatman gerekir bu durumu.

Neler duyuyosunuz? Gerçekten kötüyse şikayet edin bu kadar ulaşılmaz dokunulmazlarmı?

Sizin elinizden bir şey gelmiyor mu? Bazen sırf duayla çözülmez, siz çaba sarf edin.

Siz alsanız anne baban yok mu niye bunları bile bile sadece ilahi adaleti bekliyorsunuz

Haksızlığı bilip görüp susmak da ona ortak olmaktır

Siz alsanız anne baban yok mu niye bunları bile bile sadece ilahi adaleti bekliyorsunuz

Haksızlığı bilip görüp susmak da ona ortak olmaktır
Öldü ninem öyle acılar çekti ki anlatmaya kelimeler yetmez duydukça insanlardan dünyadan nefret ediyorum

İmtihan dünyası...
Ninen evlatlarınin vefasızligi ile evlatları da annelerine bakmakla imtihan olmuş.
Tabiki herseyin bir hesabı var hepimiz için.
Siz kendinize bakin bu aşamadan sonra kötü örnekler de ders olur insana asla onlar gibi olmamak olsun gayeniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…