Hayat ta yaşamaya drğet.

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.973
3.747
333
Lütfen bu dünyada insanların yaptıkları cezasız kalmaz diyin bana buna olan inancımı kaybedersem kafayı yiyecem çok kötüyüm geçen gün konu açmııştım nine me ne zalimlikleri ettiler dayılarım la karıları her geçen gün neler yaptıplarını duyuyorum aklım almıyor rabbim ettiklerini yanına bırakmasın ;(( l

Kötuye bisey olmuyo bu dunyada, kötü olasim geliyo örneklerini gorunce.

Bugün olmazsa bir gün olur elbet

Sabret hicbir kotuluk cezasız kalmıyor.benim babannemede cektirenler suan cekiyorlar sagliklari gitti cocuklari perişan oldu he keşke cocuklarına bisey olmasaydi ama Allah en can alıcı yerden vuruyor

Lütfen bu dünyada insanların yaptıkları cezasız kalmaz diyin bana buna olan inancımı kaybedersem kafayı yiyecem çok kötüyüm geçen gün konu açmııştım nine me ne zalimlikleri ettiler dayılarım la karıları her geçen gün neler yaptıplarını duyuyorum aklım almıyor rabbim ettiklerini yanına bırakmasın ;(( l
Kimse yaptıklarının aynısını yada daha kötüsünü yaşamadan gitmez bu dünyadan bunu aklından çıkarma. Bir de öteki taraf var. Allah herşeyi görüyor. Sen allaha havale et ve sabret.

Ne yapıyorlar ninene al onu ordan izin verme yazık ya yaşlı kadına ne yaparlar NE isterler üflesen düşer yaşlı .. hay Allah m

Allahın adaleti çokbüyük merak etme sen.
Şimdi bişey olmaz gibi görsen de zamanı gelince ne yapıyorlarsa Rabbim karşılığını verecek.

Back
X