Hayat

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kendimi bildim bileli annem ve babamdan sevgi görmedim. Bunu tüp bebek dönemimde herkes yanimdayken ailemin yanimda olmayişindan daha çok dert eder oldum kendime. Yillardir kavga gurultü kavgalar. Ne annemin ne babamin bir kez olsun guzel bir lafini da duymadim. Destekte olmadilar. Dogurmakla olmuyor biliyorum ama bi insan cocugunu nasil sevmez ? Aklim almiyor. Seven anne babalara o kadar imreniyorum ki..

Hep cocuklarinin arkasindalar ama benimkiler degil. Annem lafta hep arkamdadir ama babam hic olmadi diyebilirim.

Kucükken babama beni sevmiyorsunuz neden demistim. O da bebeklik fotograflarimi gosterip bak iste seviyoruz demisti 😏

Bende gidip gelmiyorum onlara. Deger gördugüm yerlere gidiyorum bu seferde çok kiskaniyorlar beni imali laf sokuyorlar. Ama siz sevmediniz beni bunca sene. Nasil sevmezler niye sevmezler ben nasil davranayim bilen yardimci olacak birileri varmi. ?

Kendimi bildim bileli annem ve babamdan sevgi görmedim. Bunu tüp bebek dönemimde herkes yanimdayken ailemin yanimda olmayişindan daha çok dert eder oldum kendime. Yillardir kavga gurultü kavgalar. Ne annemin ne babamin bir kez olsun guzel bir lafini da duymadim. Destekte olmadilar. Dogurmakla olmuyor biliyorum ama bi insan cocugunu nasil sevmez ? Aklim almiyor. Seven anne babalara o kadar imreniyorum ki..

Hep cocuklarinin arkasindalar ama benimkiler degil. Annem lafta hep arkamdadir ama babam hic olmadi diyebilirim.

Kucükken babama beni sevmiyorsunuz neden demistim. O da bebeklik fotograflarimi gosterip bak iste seviyoruz demisti 😏

Bende gidip gelmiyorum onlara. Deger gördugüm yerlere gidiyorum bu seferde çok kiskaniyorlar beni imali laf sokuyorlar. Ama siz sevmediniz beni bunca sene. Nasil sevmezler niye sevmezler ben nasil davranayim bilen yardimci olacak birileri varmi. ?

Bazen aileler bu konuda gerçekten cahil olabiliyor. Yani sevgisini gösteremeyebiliyor. Belki eskiden çok iş güç derken ilgilenemediler sonrasında büyünce de sen belki uzaklaştın fark etmeden. Kimsenin içini bilemeyiz ki herkesin yaşantısı farklı belki gerçekten sıkıntılı dönemler geçirdiler o sırada gereken önemi verememiş olabilirler bilemiyorum maalesef.

Mrb benimde öyle çok aradım gittim geldım iş son duruma geldimi herkes yok oluyor bir anda Samimi söylüyorum ben bir ara çok gidip geldim eşimle tartışma sonucu babamın evine gittim. 3 gün annem bana dedi ki kendi yuvanı yıktın şimdi burayı yıkmaya mı geldin. İyi olsan baba evinde olmaz dın dedi bana

Bazen aileler bu konuda gerçekten cahil olabiliyor. Yani sevgisini gösteremeyebiliyor. Belki eskiden çok iş güç derken ilgilenemediler sonrasında büyünce de sen belki uzaklaştın fark etmeden. Kimsenin içini bilemeyiz ki herkesin yaşantısı farklı belki gerçekten sıkıntılı dönemler geçirdiler o sırada gereken önemi verememiş olabilirler bilemiyorum maalesef.

Hic mi zamanlari olmadi bunu düsunmeye herkes evlenirken aglar ben gülüyordum cunku o evde hic mutlu olmadim. Evlendim ondan sonra uzaklastim onlardan. Çunku annem beni hep evlendirip kurtulmak istedi kac kere agziyla soyledi. Bir kez sevgilime yazmis ne zaman evlenceksiniz diye o zaman 17 yasindaydim...

Sevgilerini gösteremiyorlardır. Benim babamda aynı şekilde. Baya hakaret eder sinirinden ama yine de unuturum o da unutur, sevdigini bilirim.

Kıskandıklarına göre deger veriyorlar sana. Sen de biraz alıngan olabilirsin bazı konularda. Onlarda da bu ters tepiyor olabilir.

Mrb benimde öyle çok aradım gittim geldım iş son duruma geldimi herkes yok oluyor bir anda Samimi söylüyorum ben bir ara çok gidip geldim eşimle tartışma sonucu babamın evine gittim. 3 gün annem bana dedi ki kendi yuvanı yıktın şimdi burayı yıkmaya mı geldin. İyi olsan baba evinde olmaz dın dedi bana

Bir anne kizina nasil bunu söyluyor aklim almiyor 😔 boylece mutsuz evlilikler yillarca suruyor zaten...

Sevgilerini gösteremiyorlardır. Benim babamda aynı şekilde. Baya hakaret eder sinirinden ama yine de unuturum o da unutur, sevdigini bilirim.

Kıskandıklarına göre deger veriyorlar sana. Sen de biraz alıngan olabilirsin bazı konularda. Onlarda da bu ters tepiyor olabilir.

Elimde malesef hem soyut hemde somut nedenler var. Bunlar benim hissettiklerim degil sadece. Eşim kaynanam kayinbabam herkss bu durumun farkinda. Kardesimle de ayni sorunu yasiyorlar simdi. Kardesimde evlensemde kurtulsam diyor. Bi ara annem bizimle yemek ye bundan sonra esin gelene kadar dedi. Tamam dedim. Babam onun bile lafini yapmis herkese soylemisti.

Belki kötü şeyler yaşadınız ama iyi ya da kötü ana babadır. Bilemezsiniz size ne kattığını. Belkide psikolojilerini bozacak çok olaylar yaşadılar ve bu nedenden dolayı bu haldeler. Siz sizi 9 ay karnında taşıyıp yedirip içirdikleri için onların haklarını gözetin :(

Elimde malesef hem soyut hemde somut nedenler var. Bunlar benim hissettiklerim degil sadece. Eşim kaynanam kayinbabam herkss bu durumun farkinda. Kardesimle de ayni sorunu yasiyorlar simdi. Kardesimde evlensemde kurtulsam diyor. Bi ara annem bizimle yemek ye bundan sonra esin gelene kadar dedi. Tamam dedim. Babam onun bile lafini yapmis herkese soylemisti.
Siz eşinizle mutluysanız ona odaklanın. Aileler kırıcı yıkıcı olabiliyor. Bir arkadasım da geçmişi ve bugünü takıntı haline getire getire psikolojisini bozdu. Eşiyle de arayı bozdu en sonunda ailenin yanına da gidemiyor arada kaldı.

Çoğumuzda var bu sıkıntılar. Bende de kat kat fazlası var,evlenince ilişiği kestim anne babayla zaten ayrılar ve umurlarında degildim. Eşim gibi birini bulduğuma ve şuanki hayatıma şükrediyorum. Tek derdim bu mutluluk bozulmasın. O yüzden siz de böyle şeyleri çok irdeleyip üzmeyin. Mutlu anlarınız varsa onlara odaklanın. Kötü şeyler düşünmek insanı iyileştirmiyor aksine takıntı haline getirmesine sebep oluyor.

Belki kötü şeyler yaşadınız ama iyi ya da kötü ana babadır. Bilemezsiniz size ne kattığını. Belkide psikolojilerini bozacak çok olaylar yaşadılar ve bu nedenden dolayı bu haldeler. Siz sizi 9 ay karnında taşıyıp yedirip içirdikleri için onların haklarını gözetin :KK43:

Asil psikolojisi bozuk olan ben degilmiyim onlar yuzunden ? Yani yasadiklarimi size nasil anlatayim biraz daginik yaziyorda olabilitim. Kucukken cok tacize ugradim arkamda durmadilar. Annem babami aldatti babam ogrendi. Benim basimda binbir dert vardi eski sevgilimden annemin aldatmasi yuzunden ayrilmak zorunda kaldim... eski sevgilim tarafindan annemin olaylarindan oturu defalarca kez tehdit edildim herkes ogrendi. Zorla ayrildim hala ara ara mesaj atar bana tehdit eder. Okul hayatim babamin sacma sapan dusunceleri yuzunden bitti.

Belki kötü şeyler yaşadınız ama iyi ya da kötü ana babadır. Bilemezsiniz size ne kattığını. Belkide psikolojilerini bozacak çok olaylar yaşadılar ve bu nedenden dolayı bu haldeler. Siz sizi 9 ay karnında taşıyıp yedirip içirdikleri için onların haklarını gözetin :KK43:
Ben çok yaptım bekarken çalışıyor Dum. Ne isterse alırdım. Dedelere gitmek isteyince babam kızardı ben zorla da olsa ikna ederdim işimi bırakıp onu kendim götürür düm.Babamla çok kavgaları olurdu 8 kardeşiz evin en büyüğü benim. Kimse aralarına girmez ben giderdim.

Benimkilerin kırıcı sözleri yok ama. Hiç böyle sarılıp öpme doyasıya sevme huyları yok. O kadar hissediyo ki insan ailesinin varken bu sevgisizliğini. Bende birini sarılıp öpemem. Hatta temas rahatsız ediyo beni. Soğuk görünüyorum o yüzden. O kadar sarılmak istiyorum ki anneme ama elim gitmiyo bi tuhaf oluyorum. O yüzden çocuklu bayanlar lütfen çocuklarınıza sevginizi doyasıya hissettirin. Maddi olarak değil manevi olarak. İnanın tüm yaşamını etkiliyor insanın.

Back
X