Hayat!!!

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Babam annemi evden kovdu.Annem annesinin yanına gitti.Annem benim sahip çıkmamı bekliyor ama garanti bi işim yok.Sende çalışırsan birlikte mücadele ederiz diyorum anneme ben çalışamam sen bakacaksın diyo.Bakmaya kalksam elimde avucumda ne kazanıyorlar ona vereceğim zaten oniki saat çalışıyorum.Kendime ait hayat kurmak istiyorum ve bencil oluyorum onlara göre.Çünkü herkes kendisini düşünüyor.Babam beni arayıp sormuyor.Zaten bi kadın yüzünden annemi sokağa attığı için baba diyesim yok.Kardeşimde babamın yanında.Annemin tek isteği kızının kendini parçalaması ve deli gibi çalışarak kendisini düşünmeden ev geçindirmek.Hiçkimseyi istemiyorum artık.O kadar yoruldum ki.Artık sadece kendimi düşünerek hayatımı kurmak istiyorum.Kimsenin beni düşündüğü yok

Sen de anneannenin evine gitsen olmuyor mu?
Kimse kızı için kendini paralasın istemez illaki ama annemi baska kadın için kovan babamın yanında kalacağıma annemle aç kalırım daha iyi!!

Kendini düşün. Annen seni okadar dusunseydi ben yan gelip yatcam sen calis bana bak demezdi. Sonsuza kadar annene bakcak halin yok. Annen biraz iyi niyetli olsa, birazcik seni dusunse bir isin ucundan tutmak isterdi. Arkana bakma, kendini kurtar, kendi hayatini kur.

Nereye kadar annenin yanında kalacaksın?
Bildiğin duygu sömürüsü yapıyor. Anne evladına böyle yüklenmez. Çocuğu yapayım, bana ilerde baksın düşüncesi olan ebeveynlerden.

Sen de anneannenin evine gitsen olmuyor mu?
Kimse kızı için kendini paralasın istemez illaki ama annemi baska kadın için kovan babamın yanında kalacağıma annemle aç kalırım daha iyi!!
Babamgille kalmıyorum zaten ayrıyım ama annemin bu psikolojik baskıları beni yoruyor ev tutacakmışım döşeyeceğim sonra da annemi çağıracağım.bunu istiyo benden ya.bende bencil davranmayı düşünüyorum

Belli ki annen babanin yaptiginin acisini babanin evladinindan yani senden cikariyor ,
Kendi hayatini kur,sonucta omur billah yaninda olamazsin ,hayatinda ki en buyuk hatan iyi niyetini suistimal ettirmek olur
annen kac yasinda kendine gore calisabilir ,
Bosanirken babasnfan tazminat nafaka da alir ,gecinir gider

Annenin bu kovma meselesinde kusuru var mi? Ona gore yorum yapalim. Kusuru yoksa bakmak zorundasin ac da kalsan bakmalisin.

Siz teklifi yapmışsınız, çalışmaya engel ruhsal veya fiziksel bir rahatsızlığı yoksa anneniz de süs bitkisi gibi evde oturmayacak bir zahmet.

Hayat herkes için zor fakat bir noktadan sonra her birey kendi kaderini yaşıyor.

"Ah annem sağ olsaydı da 24 saat çalışsaydım" tarzı arabesk işler bana göre değil.

Babam vefat ettikten 5 ay sonra karar verdim, 13 ay sonra taşındım çıkıp gittim.

Zira kalsaydım annesiyle yaşayan, hamster gibi aynı sarmalda koşan, yaşamını ebeveyn memnuniyetine adamış bir bireye dönüşecektim yavaşça.

Annem de "nasıl olsa Legal Alien herşeyle ilgileniyor" deyip elini eteğini çekecekti hayattan. İşten gelip bir de onun nazını çekecektim.

Anneniz sizin yanınıza yerleşince en azından evde çocuk bakıp bir gelir elde etmeyi düşünmüyorsa iş sizden çıkar. Bence vicdan yapacak bir durum yok.

Kişilerin birilerini kullanmaya çalışmasından nefret ediyorum; kim olursa olsun.

annen sana nasıl kıyabiliyor bence annen bencil

Annem sadece çok fazla hepimizin başının etini yiyen bi tiptir.Babamın yaptığı gerçekten çok pislik bişey ve artık ondan da tiksiniyorum.Konuşmuyorum.Kardeşimle de aynı şekilde.Ama bu durumun acısı niye benden çıkıyo anlamıyorum.Annem daha 45yaşında ben yapamam çalışamam hasta olurum deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…