- 4 Şubat 2015
- 6.345
- 12.771
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Düğün de kalmaz ölüm de kalmaz derler. Mezara siz girmediğiniz sürece hayata devam etmek zorundasınız.Hanımlar birinci derece yakininizin vefatından ne kadar zaman sonra normal hayata devam ettiniz.7 ay oldu babam vefat edeli.yaz boyuncada iki kez piknik dışında bir etkinlik yapmadık.sehrimizde kültür yolu festivalleri var katılmadım icimdende gelmedi zaten.
Eşim tatile gitmek istiyor.ikimizinde ihtiyacı var hemde çocuk deniz görsün,hemde zaten pek bir yaz yaşayamadı.calisiyoruz annemde pek parka bahçeye cikaramadi çocuğu çok.
Anneme ayıp olurmu yada insanlar laf edermi.gerci story falan zaten paylasmiyorum normalde de.sadece iş arkadaşlarım dedikodu yapar. Siz olsanız gidermiydiniz
Hayatımda bundan daha mantıklı bir cümle duymadım.Düğün de kalmaz ölüm de kalmaz derler. Mezara siz girmediğiniz sürece hayata devam etmek zorundasınız.
Başınız sağolsun ne kadar süre geçerse geçsin acınız hala taze. Sizinde bir hava almaya ihtiyacınız var iş arkadaşlarını milleti düşünmeyin gizleyin hikayenizi olsun bitsin. Annenizin de bir yerlere gidip açıklaması gerekir benceHanımlar birinci derece yakininizin vefatından ne kadar zaman sonra normal hayata devam ettiniz.7 ay oldu babam vefat edeli.yaz boyuncada iki kez piknik dışında bir etkinlik yapmadık.sehrimizde kültür yolu festivalleri var katılmadım icimdende gelmedi zaten.
Eşim tatile gitmek istiyor.ikimizinde ihtiyacı var hemde çocuk deniz görsün,hemde zaten pek bir yaz yaşayamadı.calisiyoruz annemde pek parka bahçeye cikaramadi çocuğu çok.
Anneme ayıp olurmu yada insanlar laf edermi.gerci story falan zaten paylasmiyorum normalde de.sadece iş arkadaşlarım dedikodu yapar. Siz olsanız gidermiydiniz
Merhaba. Öncelikle başınız sağolsun. Ani bir kayıpsa daha acı oluyor malesef. Ama tatile gitmekte dinlenmekte ne sakınca olabilir ki ? Bu hayat boyuncada böyle geçmez. Çocuğumu düşünerek 1 haftada olsa tatile giderdim. Annenizinde bunu yanlış karşılayacağını düşünmüyorum. Açıkçası çektiğini de ben bildiğim için 3. Şahısların ne dediğiyle ilgilenmezdimHanımlar birinci derece yakininizin vefatından ne kadar zaman sonra normal hayata devam ettiniz.7 ay oldu babam vefat edeli.yaz boyuncada iki kez piknik dışında bir etkinlik yapmadık.sehrimizde kültür yolu festivalleri var katılmadım icimdende gelmedi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?