canım bende 13 yasında okulumu bırakıp aılemı annemı ve kardesımı gecındırmek ıcın calısmaya basladım.annemde calısıyordu bırlıkte kızkardesımı okuttuk.sımdı turkıyenın en ıyı unıversıtesınde tıp fakultesı 4,sınıfı okuyor.ben okuyamadım babasız buyudugum ıcın ama en buyuk mutluluklarımdan bırıdır kardesımın meslegını elıne alacak olması....21,5 yasında evlendım.çok sukur mutlu bır evlılıgım var.hayatımda bana bu kadar deger veren bırı daha hıc olmamıstı.yaşayamadıgım çocuklugumu aşkı,saygıyı sevgıyı deger bılmeyı ögrettı bana eşım.dahada ondan ogrenecegım çok sey var.suanda 25 yasıma bastım.kısmetse 40gun sonra allahın ıznıyle bebegımızı bıtanecık oglumuzu kucagımıza alacagız.kısacası cok mutluyum.rabbım nazarlardan korusun.belkı okuyamadım hala da ıcımde yaradır ama rabbım bır şekılde mutluluga erişmemi sagladı.darısı herkesın başına...
Ve kendi ayaklari üzerinde dura bilen bayanlara hayranim ...tbrkler arkadaslar
13 yaşında ailemden ayrıldım..20 yaşında iş hayatına atıldım..çocukken kendi çamaşırımı bile kendim elde yıkıyordum...çok çekmiştim gerçekten..şimdi çok mutluuym..ailemide istediğimde görebiliyorum mutlu bir evliliğimde var
15imde ilk defa asik oldum 3sene esim yuzunden aci cektim ama sonra bana geri donunce bu sefer evlenmeliyiz dierek acilen 18imde evlendim1 ay sonra hamile kaldim hersey erken oldu cok hizli yasadik 19umda 6,5 aylik bebegim kerem dunyaya geldi evlendigim icin pismanim ama bebegim icin iyiki diorum...hayallerim vardi 4 yillik moda tekstil tasarimini kazanmistim ve 1sene okudm evlenmek ugruna guzelim okulumu birktim simdi okumak icin mucadelem var hayalimi yapmam gerek bi sekilde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?