Bu hayata kendimi değersiz hisetirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
elalem yaşamıyor bu hayatı siz yaşıyorsunuz

Sen zaten herşeyin farkındasın ne söylenebilir ki
inşallah tez zamanda bu adamdan kurtulursun
Ahlaksız herif

Bu soruya cevap vermek için önce insanın bir şeyler anlaması sonra da ama şurayı anlamadım demesi falan gerekir.
Sizin yazınızda hiçbir şey anlaşılmıyor adam aldatmaya meyilli belki çoktan aldattı bile orası iyi kötü anlaşılıyor gerisi yok olay,giriş,gelişme yok yani.
Bir de neyi anlamadın diye soruyorsunuz

Tek anladığım adamın gözünün dışarda olması. Gayet boşanma sebebi. Çocuk yokken boşanın çekmeyin neler çıkar karşınıza.

Konularım var ' ben bu insan için herkesi karşıma aldım kendimi rezil etim .resmen evlendik fakat herşey' daha kötü gözü dışarda resmen yaptı hareketlerden dolayı onu defalarca işletim. Ve hepsine düştü en son gidiyordum. Ablam bana kendin seçtin etin' milet arkandan konusucak 'lafi durdurdu ama sadece şimdilik biraz daha sabret ' fakat her hareketinden süpeleniyorun her kıza' yürür beyni var aklımda artık anlamıyorum açık saçık orası burası olan kadınlara baktıklarında ellerine ne geçiyor.. gerçekten onu hep gördümde işletimde'kullandı sözler var bu hayata sevgiyi pek görmemiştim işte gözü 'boyuyorlar hayatını maf ediyorlar severek evlenmek .. +pişmanlık bir insan 7ayda ' bu kadar şey 'yaşatır mı eşine biz çok büyük tartişma yaptimizda tokat atmiştim' tokat atmama' karşılık beni dövmüştü sonra hep ağlama rolleri 'yada kızlara bakıyorsun vs dedimde hep aynı hisediyorum artık. sayesinde asla güvenmicemide 7ayda gösterdi fakat bu evlilin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi çok zor artık inceldi yerden kopsundayim hiçbir şeyim eksik değilken bunu yapıyor ben kapalıyım fakat acık kadınlar daha çok dikatini çekiyor sokakta bile kapalı kadinlara pek bakmaz' ama acık olsun gözü orda ben utanıyorum. ya ben yoken ne ne yapmiştr Allah bilir verdim emeklere uzuluyorum ama elimden bazen hiç birşey gelmiyor şuan tek bit hata daha yapmasını bekliyorum o kadar çocuk seven biriydim öyle hala içimde buruk genç anne olma isteği ama asla güven kalmadı için sürekli korunuyorum o ise inşalah hamilesindir sürekli adetin gectikti kesin hamilesin bana onca şey yap birde birşey yok gibi çocuk çocuk olursa beni evde bırakıp daha çom istediklerini yapcani biliyorum sayesinde bir çok hayalim sönük.... yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar .
Öncelikle noktalama işaretlerini tavsiye ederim çünkü okurken beynim yandı. İkinci olarak gözü dışarıda olan adamı baba filan yapma kendi heveslerin uğruna. İlişkinizin bir geleceği yok. Boşanırsınız. Kucakta çocukla boşanmak o kadar zor ki. Böyle adamlar babalık da yapmıyor çocuğuna alakası bile olmuyor iyi baba olacak olan önce eşine iyi bir koca olur bunu anlaman lazım. Döven ve gözü dışarıda olan adam iyi koca değildir iyi baba da olamaz bunda net ol sakın hamile kalayım deme. Sadakat bir evlilikte en önemli şeydir. Adam sana güven vermiyor sadakat garantisi de yok. Boşanman lazım gençsin daha. Önünde bir hayat var hayallerin için illa bu herife ihtiyacın yok. Bunları anla ve kendini kurtar lütfen çünkü kaldıramıyorsun kaldıramayacağın şeyleri yaşatıyor sana. Sen de bir anne evladısın aklını başına topla lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X