portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
40'ından sonra üniversiteye gidip kariyer yapanlar var. Daha 22 yaşındasın sen, farkında mısın? Evlilik kurtuluş filan değil, önce okulunu bitir mesleğini eline al sonra evlen acele etme...
O kadar haklisiniz ki..düşünmekten artık psikolijim bozuldu kafayı yemek üzereyim.Yaptığınız hataların veya düşüncelerinizin yanlışlığının farkında olmanız güzel.
Şöyle düşünün; şu anda çalışıp bugününüzü değerlendirmezseniz birkaç yıl sonra da şu anı "keşke şöyle yapsaydım" diyerek anacaksınız. "Keşke" ile hatırlamamak için geleceğinize kariyerinize odaklanın.
anneni tebrik ederim gerçekten 24 yaşındayım açıktan okumayı bende düşündüm nedense boşaçaba gibi geliyo bana ama bu sadece benim düşüncem ama sen farlısın üniyi kazanıp bırakmışsınEvet daha 22'yim farkindayim. Okulum seneye bitecek, iş buldum çalıştım diyene kadar 25 olacağım işte olay burda başlıyor bu 25 bana çok geç geliyor halbuki ne kadar genç bir yaş. Annem 40 yasında açıktan liseye başladı ondaki azmin yarısı bende yok..
benimde aklıma geldi coco nun konusu o konuya burda bir arkadaş vardı. hayatımdaki her şeyi yarım bırakıyorum diye psikiyatra gitmişti. ve bir tanı konulmuştu ilaç tedavisi görüyordu..
bence siz de gidin zira. ortada pek bir sorun yokken her giriştiğiniz şeyi yarım bırakıyorsunuz. yaş şimdi genç pek sorun olmaz ama ileride ciddi bunalımlar yaşayabilirsiniz Allah korusun..
Bu yasimda evinin hanımı olmayı bende düşünüyorum ve bunun su an için saçma olduğunun farkindayim. Bende ozeniyorum kariyer hedefi olan kızlara.. Keşke öyle bir insan olsaydım.GErcekten pismansan otur güzelce sinavina calis. 22 tazecik, gencecik bir yas. Hayatinda biri olabilir evet ama suan önceligin evlilik degilde sinav, is ve kariyer hayatin olmali. Ben akli basinda, kariyerle ilgili güzel hedefleri olan kizlara bayiliyorum. Ama malesef cevremde pek göremiyorum bunlari. Kimi zaten evlenip, evinin hanimi olma derdinde daha kendileri olgunlasmadanÜzücü gercekten
Hangi konu acaba linkini bulabilir misinizbenimde aklıma geldi coco nun konusu o konu
dehp tanısı konan manyak anne konunun adı baktım da bulamadımHangi konu acaba linkini bulabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?