Hayata geç mi kalıyorum

Bazı insanların her işi geç oluyor, bazı insan da kosarcasina herşeyi erkenden yaşayıp bitirip koyuyor kenara. kader deyip geç. Değişmez. Bölümün çok güzel bir an önce bitirmeye bak. Senin de günün gelecek, sen belki daha çok sabır ihsan edilenlerdensindir. Ne yaparsan yap olacağına varıyor. Ben üniversiteyi hiç uzatmadan bitirdim de yıllar sonra bakınca 7.senesinde bitiren arkadaşların benden hiç farkı yok. Daha iyi durumda olanlar var laf aramızda :-)

görürüm inşallah bittiğini her yerim stres resmen :))
kafamda hep bu düşünce olduğu için şu an'ı kaçırıyorum
tat alamıyorum her ne yapıyorsam umarım kısa sürede biter :)
çok teşekkürler

Merhaba arkadaşlar konuyu uzatmayacağım ama bu zamanlar kötü bir süreçten geçiyorum
kendimi yorulmuş ve vazgeçmiş hissediyorum herşeyden

üniversitede okuyorum ben liseden sonra 3 yıl üniversiteye hazırlandım
bir yıl dondurmak zorunda kaldım ailevi problemlerden dolayı
şuan son sınıfım ve okulum uzadığı ders kayıtlarında kesinleşti

çevreden ne zaman bitecek okul
biri var mı evlensen ya artık cümleleri
hayata atılan çokça yıldır çalışan arkadaş çevresi
önce düğün sonra balayı şimdi de yeni doğan bebek fotoğrafı like layan parmaklarım bile yoruldu

sakın yanlış anlamayın bu kıskanmak değil . Allah her birini tek tek mutlu etsin .
gönüllerindekilerden fazlasını versin.

kendimi yalnız,yorgun,başarısız,geç kalmış hissediyorum
birşey başaramayacağımı düşünüyorum. bunun çok saçma bir düşünce olduğunu da biliyorum

en önemlisi kendime olan inancımı yitirdim ..
benim gibi şeyler yaşamış yada yaşamakta olan var mı?
yada bana söyleyecekleriniz varsa çok ihtiyacım var.

şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim .
Çevrenizdekilerin evlensen artık tarzı yorumlarına gülüp geçin, herkes aynı tarz hayatı yaşamak zorunda değil, genelin yaşadığı gibi yaşamayan yanlış hayat mı yaşıyor yani... Siz 30 unda işe başlar 3 inde evlenirsiniz bir başkası 18 inde anne olur, ama toplum maalesef kişileri hep bir standarda sokmaya çalışıyor bu da stres yaratıyor üzerimizde. Her insan için bazı şeylerin gerçekleşeceği ve hayırlı olan bir zaman vardır ben hayata geç kalmak gibi bir düşünceyi reddediyorum, yaşadığımız ve sağlığımız el verdiği sürece her yaşta her şey yapılabilir. Başarı konusuna gelince kendinize sorun başarı nedir?? Başarı evlilik yapmak, kariyer sahibi olmak, çocuk sahibi olmak gibi kriterlerle ölçülmez, başarı sahip olduğunuz koşullar içinde hayatınızdan memnun olabilmektir. Unutmayın; her insan için hedeflerine ulaşacağı hayırlı bir vakit vardır.

26 yaşındaymışsın ne güzel, emsaliz senle. Bence hiçbir şeye geç kalmamışsın.. :KK68: Okumak da yuva kurmak yurmak da ya da ne bileyim işte çakıl taşı biriktirmek de belli bir yaşa göre değildir ki, erken ya da geç diyebilelim. :KK200:

Çevrenizdekilerin evlensen artık tarzı yorumlarına gülüp geçin, herkes aynı tarz hayatı yaşamak zorunda değil, genelin yaşadığı gibi yaşamayan yanlış hayat mı yaşıyor yani... Siz 30 unda işe başlar 3 inde evlenirsiniz bir başkası 18 inde anne olur, ama toplum maalesef kişileri hep bir standarda sokmaya çalışıyor bu da stres yaratıyor üzerimizde. Her insan için bazı şeylerin gerçekleşeceği ve hayırlı olan bir zaman vardır ben hayata geç kalmak gibi bir düşünceyi reddediyorum, yaşadığımız ve sağlığımız el verdiği sürece her yaşta her şey yapılabilir. Başarı konusuna gelince kendinize sorun başarı nedir?? Başarı evlilik yapmak, kariyer sahibi olmak, çocuk sahibi olmak gibi kriterlerle ölçülmez, başarı sahip olduğunuz koşullar içinde hayatınızdan memnun olabilmektir. Unutmayın; her insan için hedeflerine ulaşacağı hayırlı bir vakit vardır.

belki de asıl sorun kişiliğimde .. ister istemez ben de o standartları bi nebze de olsa kabul görüyorum
genel olarak kendimi hayatımı fazlaca yargılıyorum daha iyisi olmadığı için de suçluyorum
sanırım kurtulmam gereken şey aslında bu ..
çok güzel yazmışsınız çok haklısınız teşekkür ederim
değişmek lazım . kendini olduğu gibi kabul etmek ve affetmek lazım

26 yaşındaymışsın ne güzel, emsaliz senle. Bence hiçbir şeye geç kalmamışsın.. :KK68: Okumak da yuva kurmak yurmak da ya da ne bileyim işte çakıl taşı biriktirmek de belli bir yaşa göre değildir ki, erken ya da geç diyebilelim. :KK200:

çok tatlısınız :) :KK200:

belki de asıl sorun kişiliğimde .. ister istemez ben de o standartları bi nebze de olsa kabul görüyorum
genel olarak kendimi hayatımı fazlaca yargılıyorum daha iyisi olmadığı için de suçluyorum
sanırım kurtulmam gereken şey aslında bu ..
çok güzel yazmışsınız çok haklısınız teşekkür ederim
değişmek lazım . kendini olduğu gibi kabul etmek ve affetmek lazım

İstediğiniz herşey, gerçekleşmesi gerektiği zamanda yani sizin için hayırlı zamanda olacak buna inanın ve rahat olun :KK66: Sevgilerimle....

Back
X