Hayata karşı çok amaçsızım artık ne yapsamda mutlu olamıyorum

PradaCandy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
4
1
1
26
4 yıllık süren bir ilişkim vardı çok küçük yaştan itibaren bir çok kötü ve tatsız olay yaşadım bu ilişkimde hakaret küfür dayak vs artık bağımlı hale gelmiştim bir kaç kez intihar girişimim oldu ve saplantıya dönüşmüştü son ilaç tedavisiyle biraz iyi hale gelmiştim yani yapayda olsa kendimi iyi hissediyordum doktorumun gitmesiyle mecburen yerine gelen doktorla devam ettim derdimi küçümsemesi ve alaycı bakışlarıyla ilaçları bıraktım son 3 aydır ilaç kullanmadım ve psikiyatriden yardım almadım onun yerine beni mutlu edebilecek bir çok şey denedim alışveriş spor vs hepsi geçici çözüm oldu şimdiki asıl sorunum bağımlı ilişkimden kurtuldum fakat asla birdaha hiç kimseye aşık olmayacağımı düşünmem ve buna karşı bir istekte duymuyorum dışarıda erkek gördüğüm zaman hepsine nefretle bakıyorum o cinsten kimseyi hayatıma almak düşüncesi beni aşırı derecede korkutuyor amaçsızım ayrıca çok fazla alıngan oldum çevremdeki diğer insanları çok fazla önemsiyorum evlenen insanlar gözümde benim için hayatlarını mahfetmiş gibi görüküyor beni ilgilendirmese bile içimden evlenenlere kızıyorum bu kadar körmüsünüz diye yani çok fazla mutsuzum geleceğe dair hiç bir şekilde umudum yok okuduğum bölüm ileride elime alıcağım meslek derslerim her şeyim iyi ama bunların hiç biri beni mutlu etmiyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Psikiyatriste devam et.
Yolum basindasin henuz.
Onunde uzun bir omrun var
Yine sevecek ve sevileceksin
Hayati biraz akisina birak
Istedigin seyleri yapmaya calis.
Her yeni gun sana verilmis yeni bir sayfa.

Mutluluklar..;)

Bilgilendiğiniz için teşekkürler.
İmlamda Türkçemde gayet iyi bu arada yeteri kadar da kitap okuduğumu düşünüyorum yeni üye olduğum için bilgisizim sosyal bir siteden yazılmış olan konuya böyle bir çıkarımda bulunmanız yanlış.
Lütfen noktalama da kullanın.
Kitap okuyun , farklı hayatlara dahil olun.
Kafanız dağılır ve ufkunuz genişler, imlanız da tabi.
19 yaşında ne evliliği hem, eğitiminize devam edin.
Başka doktora da gidin.

Kangrenli kolu kesip atmışsın, tebrikler
Bunu başardıysan, diğer şeyleri de başarırsın
Yeni ilişki konusunda kendine zaman tanı. Acele etme, şu an böyle hissetmen çok normal
Başka bir doktora gidebilirsin ihtiyaç halinde

Back
X