Hayata karşı çok karamsarım...

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.252
398
Merhabalar güzel ablalarım , kardeşlerim.
Nasılsınız diye soramayacağım çünkü hiç birimizin iyi olmaya hakkı olmayan bir dünyada yaşıyor gibi hissediyorum.
Hislerim bu saate neden bu kadar tavan yaptığını açıklamakla başlayayım. Her zaman ki gibi gece olunca elime telefonumu alıp, müziğimi açıp güzelce bir gece geçirmeyi planlıyordum. Tam kıvamına gelmiştim, dünyadan kopmuştum ki instagramda Müge Anlı da ki 1,5yaşında Ecrin bebeğin öldüğünü gördüm...
Programı izleyenler bilir, o ufacık bebeğin neler yaşadığını. Bin bir rezillikle bu dünyaya sığamamış bir melek.
Dünya gerçekten cehennem gibi bir yer oldu. Herkes kötü mü ?diye düşünmeye başladım. Gerçekten hep bir tedirginlikle yaşıyorum. Mesela arabaya bineyim kapıları 10kere kontrol ediyorum sanki biri gelecek açacak kapıyı diye. Akşam eve dönerken bile başıma bir şey gelir mi ? Diye düşünüyorum. Düşünmemek elde değil çünkü.
Her gün bin ton şey görüyoruz televizyonda. Yeğenimi parka götürünce sanki hani böyle buldumcuklar gibi çocuğun peşinden ayrılamıyorum. Biri alıp götürecek gibi geliyor.
Sanırım kendi çocuğum olsa benden bunalıp, başka birine kaçar :D
Hatta ve hatta bir tık daha abartıp çocuğa fosforlu şeyler giydiriyoruz takip etmesi kolay olsun diye.
Siz bu tarz korkular yaşıyor musunuz ? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Ve en önemlisi ben çok mu anormalim ? Ve sonuncusu benden iyi bir anne olur mu ? Kafamda deli sorular
Okuyan herkese teşekkür ederim.

Nasılsınız diye soramayacağım çünkü hiç birimizin iyi olmaya hakkı olmayan bir dünyada yaşıyor gibi hissediyorum.
Hislerim bu saate neden bu kadar tavan yaptığını açıklamakla başlayayım. Her zaman ki gibi gece olunca elime telefonumu alıp, müziğimi açıp güzelce bir gece geçirmeyi planlıyordum. Tam kıvamına gelmiştim, dünyadan kopmuştum ki instagramda Müge Anlı da ki 1,5yaşında Ecrin bebeğin öldüğünü gördüm...
Programı izleyenler bilir, o ufacık bebeğin neler yaşadığını. Bin bir rezillikle bu dünyaya sığamamış bir melek.
Dünya gerçekten cehennem gibi bir yer oldu. Herkes kötü mü ?diye düşünmeye başladım. Gerçekten hep bir tedirginlikle yaşıyorum. Mesela arabaya bineyim kapıları 10kere kontrol ediyorum sanki biri gelecek açacak kapıyı diye. Akşam eve dönerken bile başıma bir şey gelir mi ? Diye düşünüyorum. Düşünmemek elde değil çünkü.
Her gün bin ton şey görüyoruz televizyonda. Yeğenimi parka götürünce sanki hani böyle buldumcuklar gibi çocuğun peşinden ayrılamıyorum. Biri alıp götürecek gibi geliyor.
Sanırım kendi çocuğum olsa benden bunalıp, başka birine kaçar :KK70:
Hatta ve hatta bir tık daha abartıp çocuğa fosforlu şeyler giydiriyoruz takip etmesi kolay olsun diye.
Siz bu tarz korkular yaşıyor musunuz ? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Ve en önemlisi ben çok mu anormalim ? Ve sonuncusu benden iyi bir anne olur mu ? Kafamda deli sorular
Öncelikle senden gayette güzel Anne olur. Abartmıyorsun aslında. Bende gittiğim yerlerde çocuklarımın peşinden ayrılmam. İnsanların ne düşündüğü de çok umrumda değil açıkcası.

Öncelikle senden gayette güzel Anne olur. Abartmıyorsun aslında. Bende gittiğim yerlerde çocuklarımın peşinden ayrılmam. İnsanların ne düşündüğü de çok umrumda değil açıkcası.
Ya bakıyorum o kadar rahatlar ki. Oturup çekirdek çitliyorlar. Ne bileyim ya çocuklarını kaşla göz arası birisi alıp götürse. Sonuçta olmaz diye bir şey yok. O rahatlıkta tabi benim yaptığım da tuhaflarına gidiyor.
Bu arada teşekkür ederim . İnşallah sizler gibi olmayı becerebilirim :KK200:

Bugün ben de aynı şeyleri düşündüm parka gittik 1 sn oturmadik aman başıboş sanmasınlar diye. O nereye biz oraya. Devir kötü allah iyilerle karşılaştırıp güzel kaderler yazsın herkesin cocuguna
Deli dana gibi koşuyoruz vallahi peşinde. Maşallah çok hızlı oluyor çocuklar . Bazen kaydıraktan geç iniyor. Oyun yapıyor o zaman bile endişeleniyorum. İyice paranoyak oldum.

Kimlerin nasıl anne babalık yaptığı beni ilgilendirmiyor.
Yani şu son olayı da gördüm ya,
Her seferinde daha çok artıyor tedirginliğim.
7-8 gün sonra Türkiye’ye gideceğim.
Kafamda milyon soru.
İçimde milyon tedirginlik.

Daha gitmeden anlaşıyorum her seferinde herkesle.
Kimse ben olmadan parka götürmeyi teklif etmesin.
Çocuk bu gece bende kalsın demesin.
Ay kızım sen dinlen benim eve götüreyim felanlar filanlar.

Kalabalık ortamlara sokmuyorum çocuklarımı.
Parka götüreceksem en sakin zamanda götürüyorum.
Telefonumla asla ilgilenmiyorum.
Çocuklarımı kimsenin kucağında görmeye katlanamıyorum.

Aşırı pimpiriksin diyor herkes.
Ama gördüklerim duyduklarım karşısında,
Delirsem az gelir.

Çok çocuklu aile severdim.
3 -4 tane çocuğum olsun diyordum.
2 tane evladım var.
Asla çocuk yapmam artık.
Bunları güzelce nasıl korurum büyütürüm diye,
Korkuyla geçiyor günlerim.

Dünyaya bir kez daha gelirsem,
Ben anne olmayacağım. Diyorum hep.
İğrenç bir gezegende,güzelce yaşamaya çalışmak...
ne kadar zor :(

Yeğenim abe falan diyor acaba ondan mı dedi :KK70: ama cidden kadın ayakta bike çekirdek çitliyordu. O derece umursamıyordu. Neye güveniyor acaba diye düşündüm .
Gecen yil parktayiz kadinin biri o zaman oğlumla yasit bir kizi birde yeni dogan bebeği vardı
Kizin yaşı 2-2,5
Kiz ortlaikta dolaniyor anasi kafasini bir an bile telden kaldirmadi ya...biz oglum ve o kizla 1 saat oynadik gofret yedik kadin kaldirmadi ya kafasini dakkikalarca
neler neler

Son düzenleme:
anne var annecaz var derlerya o misal kimi evladıma birşey olacak diye ödü çıkar kimi de saldım çayıra mevlam kayıra
Ben kimsenin anneliğini sorgulamam kolay kolay zorluğu belli zaten
Hele cocuk sayisi fazla ise... ama cocugunla tek disariya cikiyorsan o telefona gomulmeye hakkin yok ya

Rabbim evlatlarımızı kadınları ve iyi insanları korusun..
Anne olmak böyle bir ortam ve böyle bir zamanda sanki çok çok daha zor..
Tüm kötülükler birleşmiş gibi..
Ben senin kaç katınım bir bilsen..
Oğlum (20aylik) ile dışarı çıkinca asla elini bırakmam bebek arabasindaysa kemerini sıkıca kitlerim gözlerim habire insanların üzerinde zaten 😒
Evet bu dünyada iyi insanlar da var ama kotulerde bir o kadar hatta daha fazla var..
Çocuğumu her olumsuz olasiliktan korumaliyim tabi önce Rabbime emanet sonra bana..
Biri kucağına almayı teklif ederse"yabancılarda ağlıyor" deyip vermiyorum oğlumda çok güler yüzlü bir bebektir..
Birileri çok uzun bakarsa kendime ceviriyorum ve dokundurmuyorum..
Parkta zaten hep dibindeyim kimin ne düşündüğü umrumda değil..
Bensiz babası hariç dışarı gondermiyorum..
içindeki kötü yaratıklar yüzünden minik masumlara göre bir yer değil aslinda dünya..
Ama bir taraftan da biz iyiler var olacağız ki bir gün kötüler yok olacak diye düşünüyorum..
Rabbim evlatlarımızı iyi insanlar ile karsilastirsin...

Nasıl yani öldü mü Ecrin , programı takip ediyorum en son bulunamamıştı hala, Allahım yıkıldım şu an :KK43:
bu akşam gördüm son dakika haberlerinde internette, evin 5 km ötesinde ormanlık alanda cesedinin parçalarını bulmuşlar :( kahroldum 1.5 yaşında çocuğun yaşadıklarına

bu akşam gördüm son dakika haberlerinde internette, evin 5 km ötesinde ormanlık alanda cesedinin parçalarını bulmuşlar :KK43: kahroldum 1.5 yaşında çocuğun yaşadıklarına
Ben en son bügün şeytan götürdü saçmalığı yüzünden cinnet geçirdim. Umarım kimin yaptığını bulurlar da en azından içimiz soğur biraz. Aslında belli ama işte Allah kahretsin. Çarpık aile ilişkileri el kadar yavruyu hayattan kopardı. Annesi karnındakine becerip de sahip çıksa bari Allahın cezası kadın .

Sanırım kendi çocuğum olsa benden bunalıp, başka birine kaçar :KK70:
Çocuk konusunda hassas olmanız çok doğal.Çünkü dünya böyle bir yer oldu artık.Bende yiğenlerımı dışarıyacıksın bile istemıorum.İnsanlar çok koru.Rabbım o annelere babalara yardım etsın.

bu gün erkek arkadaşımla biz de bunu konuştuk. bende bebeğim olsa kimseye emanet edemem herhalde nasıl pislik hale geldi insanlar.

Back
X