- Konu Sahibi tuanaecrin
-
canım kim işinden memnun ki.bende hayatımdan çok memnun değilim ama bizim durumumuzu arayan insanlar var.bende 3 yıldır kredi borcu ödüyourm istemediğim bi iş yapıyorum,bebek sahibi olmaya çalışyorum,üstelik çok para bulamadığım için devlette yaptırıyorum mecburen..ben üniversite mezunuyum benimde kariyerim vardı orta düzey yöneticilik yaptım hep.idari işler sorumlulğu,bilgi işlem sorumluluğu.bir sürü elemanım varken şimdi çağrı merkezi köşelerinde sürünüyorum.ama yinede hamdolsun yiyecek ekmeğim var...bu bir süreç herşey yoluna girer sabret..Evlenmeden önce belli bir kariyeri vardı ozel bir sirkette yonetici sekreterligi yapiyordum evlendiktenten sonra işim degistirmek durumunda kaldım evdeki hesap carsiya uymadi çocuğum oldu ev aldım borçlandı m ha diyince is bulamadim bir yerde temizlik personeli yim ayni zamanda disardan universite okuyorum kpss ye girdim ama isimden memnun degilim ve çalışmak zorundayım
Galiba cocuk olunca isler zorlasmis birazEvlenmeden önce belli bir kariyeri vardı ozel bir sirkette yonetici sekreterligi yapiyordum evlendiktenten sonra işim degistirmek durumunda kaldım evdeki hesap carsiya uymadi çocuğum oldu ev aldım borçlandı m ha diyince is bulamadim bir yerde temizlik personeli yim ayni zamanda disardan universite okuyorum kpss ye girdim ama isimden memnun degilim ve çalışmak zorundayım
Üstüne üstlük kızıma bakacak kimse yok kres e gonderilecek durumum yok babaanne bakmak istemiyor
Sen nerdeysen ben ordayım
Aa ben de ben deee... Beni takip ediyosunuz zaten
Tam hükümsüzdür yazacaktım ki mesajınızı gördümHükümsüzdür falan mı? Nedir anlayamadık!
Noldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?