hayata kustum

konunuzu tek cümleyle değil bir bütün halinde yazarsanız ,tek bir mesaj içinde,daha anlaşılır olur ve derdinize de yardımcı olunur.

Boluk porcuk yaziyosun, sikiliyorum ben boyle.
Sohbet gibi kullanma burayi, ilk mesajinda tum derdini yazman gerekiyor. Daha sonra arkadaslar yorum attikca onlara cevap verebilirsin. Ama ilk mesajda ayrintili bi sekilde anlatmalisin canim.

Evlenmeden önce belli bir kariyeri vardı ozel bir sirkette yonetici sekreterligi yapiyordum evlendiktenten sonra işim degistirmek durumunda kaldım evdeki hesap carsiya uymadi çocuğum oldu ev aldım borçlandı m ha diyince is bulamadim bir yerde temizlik personeli yim ayni zamanda disardan universite okuyorum kpss ye girdim ama isimden memnun degilim ve çalışmak zorundayım

canım kim işinden memnun ki.bende hayatımdan çok memnun değilim ama bizim durumumuzu arayan insanlar var.bende 3 yıldır kredi borcu ödüyourm istemediğim bi iş yapıyorum,bebek sahibi olmaya çalışyorum,üstelik çok para bulamadığım için devlette yaptırıyorum mecburen..ben üniversite mezunuyum benimde kariyerim vardı orta düzey yöneticilik yaptım hep.idari işler sorumlulğu,bilgi işlem sorumluluğu.bir sürü elemanım varken şimdi çağrı merkezi köşelerinde sürünüyorum.ama yinede hamdolsun yiyecek ekmeğim var...bu bir süreç herşey yoluna girer sabret..

Galiba cocuk olunca isler zorlasmis biraz
Calismak zorundaysan calis canim ama bi yandan baska isler de bakin, belli mi olur kismetin nerden gelecegi. Sekreter olarak neden bulamadin is? Tecruben de varmis.

Bayram üstü geyikten gitmek isteyen var mı? Hani önce bir sormuş olayımda sonra aaaa birden ortalık karardı demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…