Evet haklısın benim kendime ait net fikrim ve duruşum yok o yüzden en ufacık şeyde geriliyorum... Hak vermek değil de benim eksik olduğum konuları dile getiriyorlar... Yetersiz hissettiğim için geriliyorum... Mesela iş onları zaten o konuyla ilgili farklı korkularım var yüzleşemediğim bu konuyu çok gündeme geldiği için benim hassas noktam oldu. Bu yüzden tahammülüm yok. Benim önce işle ilgili o korkuyu yenip cesaret toplayıp iş arayaşuna girip sonra işi bulunca rahatladım biraz. Ama o süreçte sürekli aynı konu dönünce kendimi baskı altında hissettim... Zaten kendi içimde çözemediğim sorunlar var. Bunun için destek aldım.... Eş ailesi muhatap olacağı kişi ben değilim aslında eşime muhatap olup ona söylemeleri gerekiyor....canım benim bence sen asıl kendi hayatından memnun değilsin. insanların laflarına bilinçsiz de olsa içten içe hak veriyosun gibi geliyor. o yüzden bu sorunları yaşadığını düşünüyorum. bence önce kendine ve hayatına değer vermeli, hayatında memnun olmadığın şeyleri değiştirmelisin.