Görücü usulü mü evlendiniz?Evleneli 7yıl oldu... Hala memleketim dışındaki yere alışamıyorum. Bir türlü eşime de odaklanamıyorum.... Ne yaparsam yapayım zorlanıyorum....
Terapi aldım yok yani hala kendimi yalnız hissediyorum....
Eşimle başta iyiydi sonradan yok yani 2 sene iyiydi sonrasında kavgalar kıyametler koptu ama yok çocuk ta 5 kere denedik yok olmuyor tutmuyor bir türlü....
Hiç mutlu değiliz boşanmalımıyım sizce aramızda iyi değil eskisi gibi....
Öyle sayılır ailelerimiz de çok farklı birimiz daha köy kültüründe diğeri çok dengesiz....Görücü usulü mü evlendiniz?
Bir türlü odaklanamıyorum eşime evine ve eşimin ailesine yani bir türlü sevemedim benimseyrmedim o hayat bana zor geliyor yani.... Bir türlü ısınamadım nedendir bilmiyorum ama öyle..... Yıllardır zorluyorum kendimi sevecek yan bulayım diye yok bulamıyorum vallahi.....Görücü usulü mü evlendiniz?
Sevmeden neden cocuk için ısrarcısınız? Sevgisiz bir ortamda o masumun hali sizden daha da kötü olacak bunu öngöremiyor musunuz? Eşiniz bu duygularınızı biliyor mu? Sizce o sizi seviyor mu?Bir türlü odaklanamıyorum eşime evine ve eşimin ailesine yani bir türlü sevemedim benimseyrmedim o hayat bana zor geliyor yani.... Bir türlü ısınamadım nedendir bilmiyorum ama öyle..... Yıllardır zorluyorum kendimi sevecek yan bulayım diye yok bulamıyorum vallahi.....
7 senenin çözemediğini hangi papatya tarlası ve su çözebilirse artıkBence acele karar vermeyin. Yuva kolay kurulmuyor. Yuva yıkmak çok kolay.
Kavgalarınızın sebebi çocuk sahibi olmakta zorluk çekmeniz kaynaklı mı ? Mutsuz olduğunuz bir ortamda çocuk dünyaya getirmek ne kadar mantıklı ??
Net anlayamadım. Kendi memleketinizden uzağa başka bir şehre mi gelin gittiniz ? Kültür farkı aşılamayacak düzeyde mi ?
Ilık duş alın. Papatya çayı demleyin. Sakin bir zihin ile düşünün.
Eşini onun ailesini evliliğni sevmiyor benimseyemiyor. 7 sene olmuş daha neyi düşünecek. Allahtan ki cocuk olmamış.Bence acele karar vermeyin. Yuva kolay kurulmuyor. Yuva yıkmak ise çok kolay.
Kavgalarınızın sebebi çocuk sahibi olmakta zorluk çekmeniz kaynaklı mı ? Mutsuz olduğunuz bir ortamda çocuk dünyaya getirmek ne kadar mantıklı ??
Net anlayamadım. Kendi memleketinizden uzağa başka bir şehre mi gelin gittiniz ? Kültür farkı aşılamayacak düzeyde mi ?
Eşini onun ailesini evliliğni sevmiyor benimseyemiyor. 7 sene olmuş daha neyi düşünecek. Allahtan ki cocuk olmamış.
Aynen şimdiye çoktaann linçlenmeye başlamalıydi.Gülçin kaos seviyorsun şu anda ortalık durgun galiba
Bunlar fazla kolay kurmuş işte o yuvayı(!) sorun da oradan çıkmış zaten.Bence acele karar vermeyin. Yuva kolay kurulmuyor. Yuva yıkmak ise çok kolay.
Evleneli 7yıl oldu... Hala memleketim dışındaki yere alışamıyorum. Bir türlü eşime de odaklanamıyorum.... Ne yaparsam yapayım zorlanıyorum....
Terapi aldım yok yani hala kendimi yalnız hissediyorum....
Eşimle başta iyiydi sonradan yok yani 2 sene iyiydi sonrasında kavgalar kıyametler koptu ama yok çocuk ta 5 kere denedik yok olmuyor tutmuyor bir türlü....
Hiç mutlu değiliz boşanmalımıyım sizce aramızda iyi değil eskisi gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?