Hayata tutunmak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İş yapma o zaman. Güzel bir kitap oku, kendine kek yap, şarkı aç dans et, 15 dakika spor yap, deli gibi terle, etamin işle; bak bu tam bir terapi. Çocuklar olmadan önce internetten sürekli komik canavarlar, film yıldızları, ejderha motifleri bulup işliyordum, sen de kendine göre bir şeyler bul. Ya da al eline kalem, kağıt bir şeyler çiz ya da yaz. Anlamlı olmasına bile gerek yok, kafana göre takıl. Hiçbir şey yapamıyorsan al şemsiyeni çık evden, yürüyüş yap. Gerçi nerede oturuyorsun bilmiyorum, bizim burada deli gibi yağmur yağıyor da, şemsiyeye ihtiyacın olmayabilir. Yeter ki şu moda kendini hapsetme. Şuan yetiştirmem gereken bir iş, içeride uyuyan bir yavru olmasa, yürüyüşe çıkardım ne güzel. Sen şu depresyondan bir çıkar mısın, çünkü ben gireceğim iki dakika. :confused:

Youtube'da video kanalım var, oraya video atıyorum.. Kullandığım ürünler ve oynadığım oyunlarla ilgili, daha yeni sayılır.. Güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. Şu an en çok ihtiyacım olan şey evle ilgili düzen şunun yapıcam diyip başlayıp bitirmem lazım.. Çalışıp düzenli ve bakımlı olanlara hayranlıkla bakıyorum eskiden çok bakımlıydım..

Back