• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata tutunmaya calisan minicik bir yavru

Allah acil şifalar nasip etsin İnşallah.Ailesine sabırlar ihsan eylesin.

Bende çok meraktayım, açınca ilk buraya bakıyorum bir haber varmı diye:26:
İnşallah iyidir...

bebişimizin durumu aynı kızlar makinalardan kurtulamadı henüz ama az da olsa ilerleme var.Sizlerin de dualarıyla inşallah iyi olacak.Kusura bakmayın haber veremedim rahatsızdım giremedim

Allah şifa versin , ailesine de dayanma gücü versin.

Allah sifasini versin.en kısa zamanda yuvasına sağlıkla döner inşallah.

bebişimizin durumu aynı kızlar makinalardan kurtulamadı henüz ama az da olsa ilerleme var.Sizlerin de dualarıyla inşallah iyi olacak.Kusura bakmayın haber veremedim rahatsızdım giremedim

Çok geçmiş olur inş.Rabbim şifa versin bol bol herşey onun elinde dertde ondan dermanda inş.en kısa sürede kurtulur minik bebişimiz sizede geçmiş olsun

malesef naz bebegi kaybettik.Yoneticilerden Rica etsem 8.sayfada fotografi var kaldirabilirmisiniz

Allah ailesine sabir versin.... Fotosunu gordum melek bebegin..... Icim sizladi....

yurt disinda kalbi delik bebekleri anne karnindayken farkedip ilacla tedavi ediyorlar....
bebek doguncada buyuk ihtimal kapaniyor kapanmasa bile dogar dogmaz ameliyata aliyorlar....
bizim bir akrabaya oyle yaptilar....

ne diyeyim Allahim kimseyi evladiyla sinamasin kimsenîn cigeri yanmasin.....(insallah) amin....

malesef naz bebegi kaybettik.Yoneticilerden Rica etsem 8.sayfada fotografi var kaldirabilirmisiniz

Allah sabır, dayanma gücü versin:43: fotoğrafı kaldırdım, durması iyi olmazdı zaten:43:
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, evladıyla sınamasın inşaallah:50:

Rabbim sabır versin:5:Başınız sağolsun:14:
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın:14:

Amin sagolun acilari dindi yavrumun durumu iyiye giderken birden agzindan burnundan kan gelmis morarmis butun vucudu halen gozumun onunden gitmiyor

Konuyu daha yeni gördüm en baştan nasılda kalp çarpıntısıyla okudum anlatamam. O kadar üzüldüm ki Allah ailesine ecir sabır versin. Meleğimiz cennete uçmuş, cennet kapısından da anne babasını almadan girmeyecek inşallah. Rabbim bol bol sabır versin..

Allah ailesine sabır versin...
cennetde, anne babasına şefaatçi olmak için bekliyor güzel bebek...

Allah sabır versin ailesine.Yüce rabbim çekilen acıların mükafatını mutlaka verecektir.Çocuklar cennete gidiyorlar ne güzel ve orda ailelerini bekliyorlar...

Konuyu sürekli takip ediyordum,cok merak etmisdim minik yavruyu... Allahim annesine babasina bu aciya dayanma gücü versin,kuzucumuz melek oldu cennete gitdi cok üzüldümmm rabbin kalanlarina sabirlar versin....

Back
X