- 3 Şubat 2018
- 47
- 52
- 88
- Konu Sahibi Suslusutlac
Benim usengecligimAlımlı zayıf bakımlı olmanıza ne engel oldu önce onu tedavi etmwli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim usengecligimAlımlı zayıf bakımlı olmanıza ne engel oldu önce onu tedavi etmwli
Allah iyiliğinizi versin her daim inşallah, bunu atlatmaya bakın kardeşim bilirim çok Can yakarBenim usengecligim
Sizi eleştirmek değil amacım.Evet söyledikleriniz bana guc verdi.Tesekkurler.Amacim ben de size güç vereyim di.Olur inşallah bebeğiniz ki bence olacakta.umudunuzu kaybetmeyinmaksadım sadece yaşadığımız zor şeylere rağmen yinede güçlu olabileceğimizi soylemekti yeni evli olupta Bebek yapmak için erken veya geç mevzusunu konuşmak değildi anlatmak istediğim.kimin ne yaşadığını hiç kimse bilemez Allah kimseyi böyle acilar ile imtihan etmesin bu hayatta böyle ağır duygularda var
Teşekkür ederim rabbim herkesin gönlüne göre versinSizi eleştirmek değil amacım.Evet söyledikleriniz bana guc verdi.Tesekkurler.Amacim ben de size güç vereyim di.Olur inşallah bebeğiniz ki bence olacakta.umudunuzu kaybetmeyin
78 kilodan 65e inmis biri konusuyorMerhaba arkadaşlar.Benim bir binlerce derdim var ama anlatacak yüreğim yok.Sizin de bittim artık dediginiz oldumu?Ben 37 yaşında bekar 3kopegi olan biriyim.Malum süreç içinde işsiz kaldım bir miktar param vardı ki onunla geçiniyorum.
Gelelim meseleye hayattan biktiginiz oldu mu?Dibe vuruş.Ben yaklaşık 1 haftadır geçmişi düşünüp üzülüyorum.Gecmiste bakımlı ayakları üstünde duran zayıf alımlı bir kadındım.Su an bakımsız paspal 67 kilo olan çirkin biriyim sanırım bu kilolar bende özgüven kaybı oluşturdu.Hayata yeniden başlamak istiyorum nereden nasıl başlamalıyım lütfen yardımcı olun
Hepimizin iniş çıkışları olur, kendinizle barışık olun biraz, kendi kendinizi gereksiz eleştirilerle yormayın ve evde oturmaya asla kendinizi alıştırmayın. Bir uğraş bulmalısınız kesinlikleMerhaba arkadaşlar.Benim bir binlerce derdim var ama anlatacak yüreğim yok.Sizin de bittim artık dediginiz oldumu?Ben 37 yaşında bekar 3kopegi olan biriyim.Malum süreç içinde işsiz kaldım bir miktar param vardı ki onunla geçiniyorum.
Gelelim meseleye hayattan biktiginiz oldu mu?Dibe vuruş.Ben yaklaşık 1 haftadır geçmişi düşünüp üzülüyorum.Gecmiste bakımlı ayakları üstünde duran zayıf alımlı bir kadındım.Su an bakımsız paspal 67 kilo olan çirkin biriyim sanırım bu kilolar bende özgüven kaybı oluşturdu.Hayata yeniden başlamak istiyorum nereden nasıl başlamalıyım lütfen yardımcı olun
Ama daha önce hiç bu kiloyu görmedim.10 kilo almisim67 kilo nedir ki, keşke 67 kilo olsam