• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata yeniden baslamak

Bunun erken veya geç olmakla bir ilgisi olmamalı kişinin kendi tercihidir saygı duyulmali insanlar bebek yapmak için yillarca tedavi görüyor maddi manevi yıpranıyor ben size çok ayrı birşey anlattım size güzel seyler söylemek istemiştim lakin siz yeni evlisiniz erken degilmi diyip bir elestiride bulundunuz esimin rahatsızlığı var bu yüzden olmuyor bu arada ve kendiliğinden duzelicek bir rahatsızlık değil. Ameliyat olması gerekiyor

maksadım sadece yaşadığımız zor şeylere rağmen yinede güçlu olabileceğimizi soylemekti yeni evli olupta Bebek yapmak için erken veya geç mevzusunu konuşmak değildi anlatmak istediğim.kimin ne yaşadığını hiç kimse bilemez Allah kimseyi böyle acilar ile imtihan etmesin bu hayatta böyle ağır duygularda var

maksadım sadece yaşadığımız zor şeylere rağmen yinede güçlu olabileceğimizi soylemekti yeni evli olupta Bebek yapmak için erken veya geç mevzusunu konuşmak değildi anlatmak istediğim.kimin ne yaşadığını hiç kimse bilemez Allah kimseyi böyle acilar ile imtihan etmesin bu hayatta böyle ağır duygularda var
Sizi eleştirmek değil amacım.Evet söyledikleriniz bana guc verdi.Tesekkurler.Amacim ben de size güç vereyim di.Olur inşallah bebeğiniz ki bence olacakta.umudunuzu kaybetmeyin

Merhaba arkadaşlar.Benim bir binlerce derdim var ama anlatacak yüreğim yok.Sizin de bittim artık dediginiz oldumu?Ben 37 yaşında bekar 3kopegi olan biriyim.Malum süreç içinde işsiz kaldım bir miktar param vardı ki onunla geçiniyorum.
Gelelim meseleye hayattan biktiginiz oldu mu?Dibe vuruş.Ben yaklaşık 1 haftadır geçmişi düşünüp üzülüyorum.Gecmiste bakımlı ayakları üstünde duran zayıf alımlı bir kadındım.Su an bakımsız paspal 67 kilo olan çirkin biriyim sanırım bu kilolar bende özgüven kaybı oluşturdu.Hayata yeniden başlamak istiyorum nereden nasıl başlamalıyım lütfen yardımcı olun
78 kilodan 65e inmis biri konusuyor
Kiloyu sorun etme yeterki azmet

Merhaba arkadaşlar.Benim bir binlerce derdim var ama anlatacak yüreğim yok.Sizin de bittim artık dediginiz oldumu?Ben 37 yaşında bekar 3kopegi olan biriyim.Malum süreç içinde işsiz kaldım bir miktar param vardı ki onunla geçiniyorum.
Gelelim meseleye hayattan biktiginiz oldu mu?Dibe vuruş.Ben yaklaşık 1 haftadır geçmişi düşünüp üzülüyorum.Gecmiste bakımlı ayakları üstünde duran zayıf alımlı bir kadındım.Su an bakımsız paspal 67 kilo olan çirkin biriyim sanırım bu kilolar bende özgüven kaybı oluşturdu.Hayata yeniden başlamak istiyorum nereden nasıl başlamalıyım lütfen yardımcı olun
Hepimizin iniş çıkışları olur, kendinizle barışık olun biraz, kendi kendinizi gereksiz eleştirilerle yormayın ve evde oturmaya asla kendinizi alıştırmayın. Bir uğraş bulmalısınız kesinlikle

Sağlıklı beslenerek çok kolay gider o kilolar
Pandemi sürecinde hepimiz zor günler yaşadık yaşıyoruz da hala maalesef
Buda böyle bir dönem diye düşün
Hepsi geçicek
Enerjini topla
Meditasyon yapabilirsin
Leslie falan yap mesela yürüyüş programı
Zamanını doldur ki düşünecek zaman kalmasın
Ben öyle yaparım mutsuz hissettiğimde
Zamanımı doldururum
Kitap okurum filmler izlerim yabancı bir dil öğrenmeye başlarım
Hep bir hedefim olur