• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata yeniden baslamak

Kızlar sizlerin sayesinde bazı seylere kesin olarak başlamaya karar verdim..
1)Hergun 2.5 litre su içilecek
2)Hergun en az 10000adim atılacak pilatese başlanacak(böylece kopuslerinde günlük spor u bitecek)
3)Günlük cilt bakımı yapılıp toniklenip nemlendiricj+güneş kremi sürülecek
4)Haftada 3 gün saca ılık yağı bakımı yapılıp 20 günde bir kına yapılacak
5)Günlük kas kirpik serumu kullanılacak
6)Sağlıklı beslenilecek
Şimdilik aklıma gelen bunlar sizin eklemek istediğiniz varsa lütfen yazin
Süpersin 👏🏻👍🏻 istemek başarmanın yarısıdır.
Güzel maddeler yazmışsın. Bunların yanında Neftlix’in varsa Bir diziye başlayabilirsin. Akşamları dinlenme olur sana.

67 de kilo mu arkadaşım. Yapma lütfen. İnan 2 ayda verirsin onun 7'sini, e 60 altına da inme zaten boyun 1.60larda ise. Ben aralıklı oruçla 67'den 59'a indim. İşsizlik meselesine gelince malesef süreç birçok insanı perişan etti, ama onca yıldır deneyiminiz vardır illa ki bir kapı açılacaktır. Hepimizin zaman zaman "devam edecek gücüm yok" dediğimiz olmuştur. Hayat durgun bir su değildir akar gider değişir dönüşür.. Bugün bıktım dersiniz yarın bi bakarsınız iyi ki hayattayım dersiniz. Bu da benim terapi şarkımdır.. Ne zaman devam edecek gücüm olmasa bunu dinlerim..

2)Hergun en az 10000adim atılacak pilatese başlanacak(böylece kopuslerinde günlük spor u bitecek)
6)Sağlıklı beslenilecek
👏🏻👏🏻👏🏻

Merhaba arkadaşlar.Benim bir binlerce derdim var ama anlatacak yüreğim yok.Sizin de bittim artık dediginiz oldumu?Ben 37 yaşında bekar 3kopegi olan biriyim.Malum süreç içinde işsiz kaldım bir miktar param vardı ki onunla geçiniyorum.
Gelelim meseleye hayattan biktiginiz oldu mu?Dibe vuruş.Ben yaklaşık 1 haftadır geçmişi düşünüp üzülüyorum.Gecmiste bakımlı ayakları üstünde duran zayıf alımlı bir kadındım.Su an bakımsız paspal 67 kilo olan çirkin biriyim sanırım bu kilolar bende özgüven kaybı oluşturdu.Hayata yeniden başlamak istiyorum nereden nasıl başlamalıyım lütfen yardımcı olun
Senin yerinde olmak isteyenler vardir. 67 kilo ne ki? Fazla geliyorsa sana zatiflarsin. Cozulemicek bisey degilki ya senin derdin.

Dibe vurdugum oldu. Olmaz mi? Ama hepsi geciyor. Dibe batmadan yukari cikilmiyor sanirim. O gunler de oyle bir ani oluyor sonra.
Ben instagramdan gecen yil seda altın diye birini takip ediyordum. Sali ve persembe aksamlari aksam canli plates yaptiriyor yarim saat. Hikayesinde saatini bildiriyor. Diger gunlerde de odev veriyordu bazen. Benim hem vucudum sıkılasmısti hem psikolojim duzelmisti.
Kendini salma. Evdeyim diye birakma. Film izle, muzik dinle, kitap oku, yuruyus yap. Bir kapi kapaninca baska bir kapi aciliyor. Sadece zamani var. Kendini sevmeyi unutma.

Gördügüm kadariyla cok güzel kararlar almissiniz, zaten önemli olan da bu. Motivasyonunuz da varsa önünüzde hicbir engel yok 💪
Boyunuzu bilmiyorum ama 67 abartili bir kilo degil, tabii eskiden zayif oldugunuz icin rahatsiz ediyordur kilo almis olmak, eski kiyafetlere girememek vs (ayni sikintiyi ben de yasiyorum). Ama diyet ve sporla enn fazla birkac aya verirsiniz o kilolari, caninizi sikmanin lüzumu yok hic. Kilolari kisa sürede aldiysaniz daha da cabuk verirsiniz hatta. Issizlik sebebiyle bosluga düsünce eve kapanip yemege sarmissiniz diye düsündüm, ne kadar dogru bir tahmindir bilemiyorum, ama benim durumumda öyle oldu mesela. 😢 eger öyle ise yemek yerine ugrasacak bir hobi, herhangi bir sey bulmak faydali olabilir. Köpüsleriniz de varmis ne güzel 😍 onlarla cikip uzun uzun yürüyüsler yapmak, ev disinda vakit gecirmek de güzel bir secenek, ama aman diyeyim korona morona kapmayin, kalabalik ortamlardan uzak kalmaya calisin siz yine de.

Bir de su pandemi doneminde hepimiz kilo aldik. Yalniz degilsiniz. Bunun icin kendinizi uzmeyin. Kendinize bos yere zulum yapmayin. Hayat bir daha geri gelmiyor. En guzel sekilde gecirin, dolu dolu yasayin. Hersey gelip geciyor.

6)Sağlıklı beslenilecek

7)Her akşam tırnak bakım yağı sürülecek
8)Her gün 50 sayfa kitap okunacak
9)Her gün 3 ingilizce kelime öğrenilecek
10)Spora ek olarak 30 mekik cekilecek
yoga denediniz mi hiç? 15-20 dk surya namaskar serisi yaparak esneyebilirsiniz tavsiye ederim.
zaten yapılabilecek çoğu şeyi yazmışsınız sağlıklı beslenirken tavsiyem bol bol maydanoz ve roka yiyin :)

O kadar çok battığım oldu ki üstelik cabalamayi hiçbir zaman birakmadigim halde. İşsiz kaldım günde 12 saat garsonluk yaptım, paramı alamadım, her yere her ise basvurdum, özel ders verecektim vazgeçtiler,saati 10 TL'ye özel ders verdim bir kere verebildim onu da, birkaç özel ders denemem oldu hepsi başarısızlıkla sonuçlandı kimi aileden kimi cocuktan kaynakliydi,gölge öğretmenlik yaptım beceremedim. Köpeğim hastalandı cebimdeki son parayı ona verdim, evsiz kaldık, köpeğini terket gel diyenler oldu. Hayatimda hiçbir zaman zirveyi görmedim. Ama her battigimda çıkmayı da bildim. Emin olun bu günlerde geçiyor

O kadar çok battığım oldu ki üstelik cabalamayi hiçbir zaman birakmadigim halde. İşsiz kaldım günde 12 saat garsonluk yaptım, paramı alamadım, her yere her ise basvurdum, özel ders verecektim vazgeçtiler,saati 10 TL'ye özel ders verdim bir kere verebildim onu da, birkaç özel ders denemem oldu hepsi başarısızlıkla sonuçlandı kimi aileden kimi cocuktan kaynakliydi,gölge öğretmenlik yaptım beceremedim. Köpeğim hastalandı cebimdeki son parayı ona verdim, evsiz kaldık, köpeğini terket gel diyenler oldu. Hayatimda hiçbir zaman zirveyi görmedim. Ama her

O kadar çok battığım oldu ki üstelik cabalamayi hiçbir zaman birakmadigim halde. İşsiz kaldım günde 12 saat garsonluk yaptım, paramı alamadım, her yere her ise basvurdum, özel ders verecektim vazgeçtiler,saati 10 TL'ye özel ders verdim bir kere verebildim onu da, birkaç özel ders denemem oldu hepsi başarısızlıkla sonuçlandı kimi aileden kimi cocuktan kaynakliydi,gölge öğretmenlik yaptım beceremedim. Köpeğim hastalandı cebimdeki son parayı ona verdim, evsiz kaldık, köpeğini terket gel diyenler oldu. Hayatimda hiçbir zaman zirveyi görmedim. Ama her battigimda çıkmayı da bildim. Emin olun bu günlerde geçiyor
Köpeğinizi bırakmadınız değil mi?Birakilmazlar okadar candan ve ictenlerki. Ben ağladığımda gelip gözyaşlarımı yalarlar ağlama dercesine.

Merhaba arkadaşlar.Benim bir binlerce derdim var ama anlatacak yüreğim yok.Sizin de bittim artık dediginiz oldumu?Ben 37 yaşında bekar 3kopegi olan biriyim.Malum süreç içinde işsiz kaldım bir miktar param vardı ki onunla geçiniyorum.
Gelelim meseleye hayattan biktiginiz oldu mu?Dibe vuruş.Ben yaklaşık 1 haftadır geçmişi düşünüp üzülüyorum.Gecmiste bakımlı ayakları üstünde duran zayıf alımlı bir kadındım.Su an bakımsız paspal 67 kilo olan çirkin biriyim sanırım bu kilolar bende özgüven kaybı oluşturdu.Hayata yeniden başlamak istiyorum nereden nasıl başlamalıyım lütfen yardımcı olun
vazgeçme

6)Sağlıklı beslenilecek
az ye

Merhaba yaş olarak benden daha tecrübeli ve daha bilgili olduğunuzu düşünüyorum 😊ama yinede size heyecan verici düşünceler katmak isterim şuan 24 yaşındayım ve bir çok problemim var 9 aylık evliyim ve bebeğimiz olmuyor eşimle sadece ikimiz yaşamıyoruz bunun getirdiği bır çok sorun var huzurlumuyum yada mutlumuyum hayır ama güçlü olmaya çalışıyorum hayat devam ediyor ve ben yarın yeniden başlamak için kendime bir sebep bulmalıyım mesela hiç evli olmamayı dilerdim bazen düşünüyorum diyorumki keşke kendimi daha çok gelistirebilseydim sanki zihnim evlendikten sonra açılmış gibi hissediyorum.hayatim bir dönüm noktasına girmiş gibi. Ben 68 kilo 165 boylarında bir insanım ve 2 ayda 11 kilo verdim ve bunu tamamıyla kendi irademle yaptım efendime söyleyim insanın hedefleri olmalı gelmek istediği nokta ve gayreti olmalı hiç kimseye bağımlı olmamalı kendi için yaşamalı çünkü hiç kimse için degmez insan kendi hayatını başkalarına göre yaşamamali başkalarını memnun etmek için kendi kalıbindan çıkmamalı sadece kendi için yaşamalı çünkü şunu ogrendim ben kendimi sevmediğim zaman kimse beni sevmiyor ben kendime inanmadigim.zaman kimse bana inanmıyor herşeyden önce kendime kiymet vermeyi kendimi hiç birşey için yipratmamayi öğrendim artık kimse için mücadele etmiyorum yapmam gerekenleri olması gerektiği gibi yapiyorm.ne eksik ne fazla dünyayı ben kurtaramam sonuçta herşey olması gerektiği gibi oluyor ben plan yapsamda yapmasam da mesela şuan yabancı dil öğrenmek isterdim üniversite eğitimimi yükseltmek isterdim daha yüksek bir maaşa kendi mesleğimi yapıyor olmak isterdim kendi yolumda hedeflerimi belirleyim derken şuanda çok başka yerlere sürükledi beni hayat kendi secimlerimizi yaşıyoruz ama yinede herşeyin başı saglik

Alımlı zayıf bakımlı olmanıza ne engel oldu önce onu tedavi etmwli

Merhaba yaş olarak benden daha tecrübeli ve daha bilgili olduğunuzu düşünüyorum 😊ama yinede size heyecan verici düşünceler katmak isterim şuan 24 yaşındayım ve bir çok problemim var 9 aylık evliyim ve bebeğimiz olmuyor eşimle sadece ikimiz yaşamıyoruz bunun getirdiği bır çok sorun var huzurlumuyum yada mutlumuyum hayır ama güçlü olmaya çalışıyorum hayat devam ediyor ve ben yarın yeniden başlamak için kendime bir sebep bulmalıyım mesela hiç evli olmamayı dilerdim bazen düşünüyorum diyorumki keşke kendimi daha çok gelistirebilseydim sanki zihnim evlendikten sonra açılmış gibi hissediyorum.hayatim bir dönüm noktasına girmiş gibi. Ben 68 kilo 165 boylarında bir insanım ve 2 ayda 11 kilo verdim ve bunu tamamıyla kendi irademle yaptım efendime söyleyim insanın hedefleri olmalı gelmek istediği nokta ve gayreti olmalı hiç kimseye bağımlı olmamalı kendi için yaşamalı çünkü hiç kimse için degmez insan kendi hayatını başkalarına göre yaşamamali başkalarını memnun etmek için kendi kalıbindan çıkmamalı sadece kendi için yaşamalı çünkü şunu ogrendim ben kendimi sevmediğim zaman kimse beni sevmiyor ben kendime inanmadigim.zaman kimse bana inanmıyor herşeyden önce kendime kiymet vermeyi kendimi hiç birşey için yipratmamayi öğrendim artık kimse için mücadele etmiyorum yapmam gerekenleri olması gerektiği gibi yapiyorm.ne eksik ne fazla dünyayı ben kurtaramam sonuçta herşey olması gerektiği gibi oluyor ben plan yapsamda yapmasam da mesela şuan yabancı dil öğrenmek isterdim üniversite eğitimimi yükseltmek isterdim daha yüksek bir maaşa kendi mesleğimi yapıyor olmak isterdim kendi yolumda hedeflerimi belirleyim derken şuanda çok başka yerlere sürükledi beni hayat kendi secimlerimizi yaşıyoruz ama yinede herşeyin başı saglik
Yeni evlisiniz. Henüz çocuk için çok erken değil mi?

Back
X