Hayatan koptum resmen ne yapicamı bilmiyorum yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Laraaa12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
-46
18
Önceki yazdiklarim'da herşeyi anlatım ablamı aradım demin boşanicam aldatı dedim mesajları vs vs çıkıp gidicem bugün memelkete geleyim bir abim var düşman başına ondan kaçtim tam ateşe girdim sevdim sevdiğim insan haketmedim şeyleri yaptı ablam da biliyorsun burdaki daha kötü ya orası ya burası dedi sabret istersen biraz abim gerçekten çok kötü bir insan herşeye karışıp kufurbazin dayak tiryakisi ama dayanamiyorumda çok sevmeme' ramen gitmek istiyorum yurt dışına gidicem ozaman abla dedim iksiininde istemyorum hayır gel ozamaan dedi annemi aramamı soyledi' ama düşün öyle kararını ver gitme bir yere milet farklı der onu hakli çıkarirlar şimdiden anlıyorum ailemin yanına gitsem daha çok burnumdan gelicek ne yapıcağımı bilmiyorum. korkuyor eşim ben ögrencem diye bugün numaranı değistirelim.dedi neden diyorum yalanlar atıyor bu hayatan kurtulmak istiyorum. bu kafayla nasıl yaşarım yaşayamam son dediklerinizi okuyacağım sağolun..

Sahip çıkıp destek olacak, yol gösterecek kimse mi yok aileden, akrabalardan
Çalışıyor musun?
Çalışmıyorum gitimde herkes daha kötü konusucak ve kendimden daha iyi kopmama yardımcı olucaklar

Abim kötü biri diyorsunuz abiniz size rahat vermez. Kendinize güveniyorsanız ayaklarımın üzerinde durabilirim yapabilirim diyebiliyorsanız Yurt dışına gitme şansınız varsa gidin. Kendi yolunuza bakın arkanızdan kim ne derse desin onlara takılmayın Gerekirse ailenize bile rest çekip görüşmesiniz bir süre

Çok üzüldüm senin adina. Birakip gitsen baska yerlere or.sp yuvasini birakip Kim bilir nerede derler. Abine gitsen suandan daha kotu hayatin olur. Aldatan eşden hayir bekleme. Önce kendine bir iş ayarla musait bir yerde kirada ev tut cocugun var mi. Ablanin yasadigi yere yakin olabilir mesela. Ama köy gibi kucuk yer degil sehir vs olabilir kucuk yerlerde dedikodu çok olur. Illa baskasi sahip çikicak diye bekleme yasin kaç. Lutfen kendine saygin olsun. Once iyi bir dusun senin için hangi yol daha iyi gorunuyor.
Ben bir seye pisman oldugum zamnlar soyle dusunuyorum. (O zamn bana en musait en dogru yol oymus ki onu yapmisim) çok çok kotu bisey degilse tabi.

Yurtdışı şansınız var ise gidin. Rabbim yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…