hayati akbaş estetik

8 ay önce Hayati hocama kepçe kulak operasyonu için başvurdum.Hocamla muayene esnasında konuşurken ameliyat öncesinde korkularım olmasına rağmen o an ameliyata karar verdim.Ameliyat süreci ve sonrası benim için çok rahat geçti.Şuan ki durumumdan memnunum.

45 yaşında öğretmenim.Eşimden ayrıldıktan sonra bir süre psikolojik sorunlar yaşadım fakat şuan öle iyiyim ki ve Hayati Akbaş’a minnettarım.30 yaşıma geri döndüm diyebilirim.Yüz germe, göz kapağı estetiği ve dudak dolgusu yaptırdım.Yüzüm kırışık ver sarkıktı.Göz kapaklarım çok düşüktü.Ve üst dudağım çok inceydi.Aynı anda bu operasyonların hepsi Hayati beyin sihirli elleri ile gerçekleşti.Benim tek korkum iyileşme süreci idi.10 gün sonra normale döndüm diyebilirim.Hayati hocamın 25 yıllık hekim tecrübesine, güler yüzüne ve yüreğine sağlık.Hiç tereddütsüz önerebileceğim bir doktor.

Ben Ankara’da yaşıyorum.Göğüslerimle ilgili ciddi problemlerim vardı.Hayati beyin ünlüler den çok sayıda hastasının olduğunu duymuştum.Meme estetiği yaptığı ünlüleri araştırdım.Sonuçlar oldukça başarılı hatta mükemmel.Dr seçimimde bu durum beni etkiledi diyebilirim.Benim problemim çok sarkık olmasıydı.3 çocuk annesiyim.Zamanla deforme oldular.Sadece dikleştirme düşünüyordum aslında.Ama Hayati bey meme protezinin çok güzel olacağını söledi,iyiki yaptırmışım.Güler yüzlü ve mütevazi doktoruma ve ekibine teşekkürler.

arkadaşlar bence burda para önemli değil iyi olsunda fiyat bence önemli deil cunku böyle biseyin genelde geri donusu yok ben kaliteden yanayım açıkcası o yüzden hayati akbaşı tercih edicem küçük bi operasyon dusunuyorum bende

yasemincim katılıyorum sana bende fbm klinik hayati akbaşla görüşücem bayramın bitmesini bekliyordum

arkadaşlar bende hayati beyi tavsiye ederim arkadaşım meme ameliyatı oldu ve çok memnun ve doğal ben bile düşünüyorum:)

X