• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayati bir karar...cevaplarınız önemli...

Konu sahibinin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.herkes öğretmenlik, atama, iş konularına takılmış ama konu sahibinin derdi hayalini gerçekleştirmek,üniversite okumak 4yıl kampüse gitmek.. Bence bunu gerçekleştirsin,mükemmel olur.

sadece bunu yaparken çocuğunuzun daha iyi okulda okuma şansını yok etmeyin derim.

kesinlikle bakış açınız doğru...

edebiyat bölümü okursanız artık formasyon alamıyor ve öğretmen olamıyorsunuz
hem edebiyatın alımı az ve puanı çok yüksek mutlaka 80i geçmek gerek
türkçe öğretmenliği bu sene çok atadı ama gelecek senelerde ne olur bilinmez
yani ya türk dili ve edebiyatı öğretmenliği ya da türkçe öğretmenliği okumanızı tavsiye ederim
ablam edebiyat öğretmeni olarak yıllardır kpssye hazırlanıyor ve atanamıyor sözelci olduğu için matematiği iyi değil yani eninde sonunda matematikle karşılacaksınız hazırlıklı olun.

ben,matematikten hiç anlamadığım için o dersten hep nefret ettim desem yeridir.kpss'yi geçmem hayal olur,işte o zaman.ben siz ve diğer arkadaşlardan aldığım yorumlardan şunu anladım ki: herşeyi göze almaktan korkmadığım mesleği,üniversiteyi bitirdikten sonra yapamama ihtimalimin ağır basması,bu kadar fedakarlık yapıldıktan sonra evde oturmak korkunç olur.ama aynı şehirde okursam,üniversite mezunu olurum,yıpranmadan ama o zaman sosyoloji,sanat tarihi,halkla ilişkiler okurum.ben şöyle düşünüyorum; evhanımı lise mezunu olacağıma,üniversite mezunu,özel sektör çalışanı olurum daha iyi.kızlar HAKSIZ mıyım?...

Son düzenleme:
Kızlar karar verdim üniversiteye hazırlanacağım.yaşadığım şehirde sosyoloji okumak istiyorum.aöf bıraksam mı?yoksa dondursam mı?...

Ben, 27 yaşındayım, evliyim,2,5 yaşında bir kızım var.şu anda aöf edebiyat 1.sınıf okuyorum.ama aöf okumak yerine bir yıl üniversite sınavına hazırlanarak, örgünde 4 yıllık okumak istiyorum.size sorum şu;ben büyükşehirde herhangi bir, 4 yıllık mı okusam? Veya doğuda türkçe öğretmenliği gb bir bölüm mü okusam? Benim yaşadığım şehirde öğretmenlik puanları yüksek olduğu için doğuyu belirttim.eşim, bu konuda tam destek.sizce hangi kararı vermeliyim.cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.şimdiden teşekkürler...

(Hayati bir karar...cevaplarınız önemli...) Demişsiniz :1: Bence buna siz karar vermelisiniz. Siz ne istiyorsunuz doğuya gitseniz bunu başarabilecek misiniz vs vs vs. İyice düşünüp karar vermek size düşüyor...:34:

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Back
X