• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATI BOYUNCA YANLIZ OLDUĞUNU BILMEK

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Ben bir yıl önce eşimden ayrıldım.9 yaşında bir kızım var.Bir de yaşlı anne ve babam var onlardan başka kimsem yok hayatta.Anne ve babamda farkli şehirde yasadigim yerde kimsem yok
Ne bir kardeş ne bir arkadaş.Cok zorlanıyorum hayatta yanlız olduğum için.Bu bütün ömrüm boyunca böyle devam edecek.Kizim olduğu için evlenemeyecem kimseye güvenemem bu saatten sonra.Kizim da giderse bir gün ne yaparım diye çok sık düşünmeye başladım.Su anda bile başıma bisey gelse arayacağım kimsem yok çok üzülüyorum bu duruma.Anne babam küçük yerdeler isimden dolayı yanlarına gidemiyorum.Paylasmak istedim ne bileyim.

Ben bir yıl önce eşimden ayrıldım.9 yaşında bir kızım var.Bir de yaşlı anne ve babam var onlardan başka kimsem yok hayatta.Anne ve babamda farkli şehirde yasadigim yerde kimsem yok
Ne bir kardeş ne bir arkadaş.Cok zorlanıyorum hayatta yanlız olduğum için.Bu bütün ömrüm boyunca böyle devam edecek.Kizim olduğu için evlenemeyecem kimseye güvenemem bu saatten sonra.Kizim da giderse bir gün ne yaparım diye çok sık düşünmeye başladım.Su anda bile başıma bisey gelse arayacağım kimsem yok çok üzülüyorum bu duruma.Anne babam küçük yerdeler isimden dolayı yanlarına gidemiyorum.Paylasmak istedim ne bileyim.
Bir arkadaş edinebilirsin kuzucum oysa 🙏 nerede yaşıyorsun ki

Ne zamandan beri ordasın? Ben sekiz yıl oldu yaşadığım yere geleli inanır mısın hadi buluşup bi kahve içelim diyebileceğim bir iki arkadaşı daha yeni edindim.evli insanlar da dışarıda arkadaşla takılmaktan hoşlanırlar. Aileleri var diye düşünüp de soğuk durma kafana yatan birileri olursa

Kahve içiyoruz içmesine ama yani hani basın sıkışsa gideceğin ya da arayabileceğin kimse yok.Yardim isteyebileceğim.

Kızınız büyüyor en azından telefon açıp arayabileceğiniz bir aileniz var. Yani aslında gayet normal bir hayatınız var herkes gibi...

Ve nedense herşeye sahip olanlar daha mutsuz bende bunu anlamıyorum. Niye kendinize bu kadar acıyorsunuz ?

Yanlis anlamayin da sizin evlenesiniz gelmis bana gore..Aslında soyle sizin gibi kiz cocugu sahibi,temiz,duzgun bir insan bulsaniz iyi olur gibi.Tabiki bu isler ismarlama ile olmaz ama boyle bir niyetinizi duyursaniz cevrenize iyi olur gibi..Belki de daha mutluluk sizin icin yeni basliyor, bilemezsiniz denemeden.

İnsan bir saat sonra basına ne gelecek bilmiyor. Belki ilerde yeniden evlenebilceginiz biri cikar karsiniza.
Bende onca gorusmem olurdu kimseyle evlenemiyordum sonu gelmiyordu.sonra esim cikti karsima sonra oglum geldi.sonra babami kaybettik. Hersey bir anda bir cirpida oldu sanki.2 sene icinde yasadim tum olanlari.hayat o kadar hizli akiyorki yetisemiyoruz.
Sizde simdiden ileriyi dusunup uzulmeyin. Bu zamanda da kimseye guven olmuyor malesef benimde dostum dedigim biri yok. Eltimle ayni binadayiz birbirmizi gormeyiz bile gelip gitmez içten degildir bi skntim olsa gidemem.yani illaki akraba tanidik gerekmiyor iyi insan olmadiktan sonra. Benimde sadece bu sehirde annem var ne bi arkadas ne bi dost.

Sonuçta herksin hayati 3aşağı 5yukari boyle ki
Enazindan kızınız var.ilerde evlense yada okuyup gitse bile arar telde halinizi hatrinizi sorar bu bile bence büyük nimet.

Kızınız var diye evlenemezsiniz diye bir şey yok. Sadece kızınız var diye daha detaylı düşünceneceginiz birine evet diyeceksiniz .

Gözünüzü kulağınızı dört açacaksınız evlilik içerisinde.

Beraber mutlu olabileceğiniz birileri elbet olur.

Yalnızlık duygusu bazen kalbi zorlar , haklısınız.

Ancak gömülmeyin sakın bu düşüncelere.

Yerinizde olsam hemen bi kuaföre gider kendimi değiştirir bakım vs.yaptırırdım ve bu ruhsal çöküntüden kendimi uzaklaştırmak için uzun ve bol bol yürüyüş yapardım evladımla.Önünüze iyi bir kısmet gelirse neden güvenemeyesiniz ki önce önyargısız bir şekilde tanımak lazım.

Ablam arkadaşlarıyla başka şehirde yaşıyor.
Senede birkaç kere gider, görüşür.
Onlar evli, ablam bekar ve çocuksuz olduğu için, o ziyaret eder.
Evlerinde ağırlayan olur, otelde kaldığı olur ama görüşür.
Sizin neden hiç arkadaşınız yok?

Back
X