portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Hayatın bundan sonra da güçlüklerle dolu olacak. Dünya böyledir; bir gün lehine, bir gün aleyhine. Sıkıntı ve dertler hiç bitmez. Ama hayat da bundan ibaret değildir. Kimine iyi eş, kimine iyi iş, kimine iyi evlat, aile, çevre, nüfuz, para... verir. Hayatın ne kadar zorsa bir o kadar kolaylık da vardır. Ne kadar ağlarsan o kadar gülersin. Dengededir yaşam. Güçlü ve sabırlı olmayı öğretir. Seneler önce korktuğun şeylere cesaretle bakarsın. Dün ağladığın şeylere bugün gülersin. Yaşamayı öğreniyorsun kısacası.21 yasinda bir kizim ama hayattan cok sikildim ve simdiden yoruldum.
Hergun mucadele etmekten yoruldum. Okuluma gidiyorum birseylere gayret ediyorum ama hep sikintilarin ortaya cikmasi sonra gitmesi ve tekrar sikintilarin cikmasi benim yorulmami sagliyor.
Hersey ayni..
Degismek istiyorum diyorum ama demekle kaliyor.
arkadaşlarımla aram bozuk
cildimde bir problem var ve zor gidiyor.
Okulumda hep stress..
vs vs.. Bakimsizim..
Gelelim soruma; siz o kadar seye ragmen neden halen bu hayatti seviyorsunuz. Ben hic keyif almiyorum.. Her yerde bir savas bir birbirlerine kiskanma..
Hayat zor. Insanlar kötü. Ama başka bir dünya var. Insanin içindeki dünya dışardaki dünyadan çok daha büyük. Hayallerin yok mu? Hedeflerin? Ulaşmak istediğin bir şey ? Insani ayakta tutan hayalleridir. Gerçekler çok acı. Bu yüzden iç dünyana odaklan. Eğer bir sazlikta ot olacaksan, o sazlikta en iyi ot sen olmalısın. Yani okuyorsan en iyi bir şekilde oku. Herhangi bir derste en başarılı sen ol. Arkadaşlarına çok sır verme. Gez Eğlen. Arkadaşlarınla mutlu paylaşımlar yap. Müziğin sesini aç. Enerjini yükselt.21 yasinda bir kizim ama hayattan cok sikildim ve simdiden yoruldum.
Hergun mucadele etmekten yoruldum. Okuluma gidiyorum birseylere gayret ediyorum ama hep sikintilarin ortaya cikmasi sonra gitmesi ve tekrar sikintilarin cikmasi benim yorulmami sagliyor.
Hersey ayni..
Okulumda hep stress..
vs vs.. Bakimsizim..
Gelelim soruma; siz o kadar seye ragmen neden halen bu hayatti seviyorsunuz. Ben hic keyif almiyorum.. Her yerde bir savas bir birbirlerine kiskanma..
21 yaşta ergenlik hala devam ediyor tek nedeni bu bence.21 yasinda bir kizim ama hayattan cok sikildim ve simdiden yoruldum.
Hersey ayni..
Okulumda hep stress..
vs vs.. Bakimsizim..
olaylara karşı rahat davranıp kafayı takmamayı ögrenmelisin. her mutlu insanın karşısına bircok aksilik cıkıyordur. tüm buınlar ile baş edep umursamadıgı için hayattan sogumaz. çünkü dunya böyle. ve sorunlarda bizler için. sorunsuz sıkıntısız olsa idi bunda da gariplik olur. ying ve yang gibi düşün. bu bir denge.21 yasinda bir kizim ama hayattan cok sikildim ve simdiden yoruldum.
Hersey ayni..
Okulumda hep stress..
vs vs.. Bakimsizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?