• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatı yaşamak

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.143
6.909
108
Slm kızlar ailem çok baskiciydi gezmeye bi yerlere gitmeye izin vermezlerdi bunun etkisiyle 22 yaşında talihsiz bir evlilik yaptım baştan beri yanlıştı çocuk var diye sürdürdüm şu an 30 yaşındayım boşanma davası açtım boşanıyorum 2 çocuğum var biliyorum 2.cocuk niye diyeceksiniz pkos vardı bende çocuk olmaz niyetiyle sağlam bi korunma yöntemi uygulamadim.ilki çocuk çok istiyordum tedavi uygulamıştım 2. Olmaz dedim oldu Rabbim ikisine sağlık sıhhat versin şimdi 22 yaşına kadar hayatımı yaşayamadım aile baskısından 30 a kadar yaşayamadım kocadan.Şu an 2 çocukla şehir dışına falan gitsem yapabilir miyim acaba büyük neysede küçüğü 2 yaş gezdigimden bi şey anlamam diye ürküyorum ne olacak hayatımı yaşamak için bi 10 yıl da çocuklarında büyümesini mi beklemem lazım yoksa çocuklada gezilip tozuluyor ben yaptım sıkıntı yaşamadım diye tecrübesi olan var mi

Su donemde 2 çocukla hayat yaşayıp gezmek tozmak için evde yardimcilar ve aktif çalışmadan gelecek sağlam paralar ya da cok iyi kazanılan rahat bir iş gerekir galiba. Varsa olur
Hiçbiri yok yani işim var memurum da bahsettiğim çevre illeri gezmek falan her ay bi yere gidilebilinir gibi

Çalıştığın yerde bulunduğun şehirde ailen güvendiğin birileri varsa ayda bir falan çocuğu bırakıp gezebilirsin ama oyle surekli gezmek zor bence ki çocuğunula da gezebilirsiniz haftasonu alıp çocuklarını parka yesillik alana avmye vs gidebilirsin. Çocuklu yada çocuksuz arkadaşlarınla çay kahve içmeye çıkabilirsin vs vs

Çocuğa bagli.
Ben benimki ile bu yaz gezdim.
Anamdan emdigim süt burnumdan geldi.
3 yaşına üç ay var.
Büyüyene kadar gideceğim yer sadece park artık.
Yolda ayrı ağladı otelde ayrı agladi.
Ahhh...
Sakin çocukla gidilir.

Bence gayet gezilir hatta keyifli olur ... ille de şehir dışı diye bir şey yok, sehir içinde de cok guzel parklar, kafeler, mekanlar, havuzlar var hava da sıcakken kapar cocukları vınlardım. Çocuklu insanlar için oyun mekanları var mesela bebeler oynuyor, yetişkinler kahvelerini yudumluyor💝sizin yerinizde olsam güzel bir dergi alırım, piknik örtüsü kaparım, en yakındaki ormanda/parkta takılırım💗

Slm kızlar ailem çok baskiciydi gezmeye bi yerlere gitmeye izin vermezlerdi bunun etkisiyle 22 yaşında talihsiz bir evlilik yaptım baştan beri yanlıştı çocuk var diye sürdürdüm şu an 30 yaşındayım boşanma davası açtım boşanıyorum 2 çocuğum var biliyorum 2.cocuk niye diyeceksiniz pkos vardı bende çocuk olmaz niyetiyle sağlam bi korunma yöntemi uygulamadim.ilki çocuk çok istiyordum tedavi uygulamıştım 2. Olmaz dedim oldu Rabbim ikisine sağlık sıhhat versin şimdi 22 yaşına kadar hayatımı yaşayamadım aile baskısından 30 a kadar yaşayamadım kocadan.Şu an 2 çocukla şehir dışına falan gitsem yapabilir miyim acaba büyük neysede küçüğü 2 yaş gezdigimden bi şey anlamam diye ürküyorum ne olacak hayatımı yaşamak için bi 10 yıl da çocuklarında büyümesini mi beklemem lazım yoksa çocuklada gezilip tozuluyor ben yaptım sıkıntı yaşamadım diye tecrübesi olan var mi
İnsan hayatında eksik olanı her şey sanıyor, dedikleri olsa gerek. Bekar biri olarak gezmişimdir ama hani bunca anlam da yüklemedim buna, şimdi siz yana yakala diyince garip geldi işte 🙃 ben de vajinismus ayrılık derken kadınlığımı yaşayamadım dedim geçenlerde bi arkadaşa, ona da kalsa başka dert… küçüğe bakacak aile falan varsa haftasonları gezebilirsiniz aslında

Maddi olarak keyfiniz yerindeyse gezin tabi
Çocukların büyümesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
Zira anne baba için çocuklar hiç büyümez.

İki çocukla hayatı yaşamak yaşları sebebiyle şu an zor olur muhtemelen. Hayatı yaşamaktan kastınız tam ne onu bilmiyorum gerçi.
Bende iki çocuk var. Küçüğü birinci sınıfa başlayacak bu yıl. Büyüğü de dördüncü sınıfa. Kız kardeşim arada gelir bakar. Eşim en büyük destekçim. Her durumda benden iyi bakar çocuklara ama ben henüz hayatı yaşama dönemine giremedim. :KK70:

Salı günü doktor randevum var. Kız kardeşim de eşim de işte olacak. Ne yapsam diye düşünüyorum.

Çocuklar okuldayken gezersin. Yatılı bakıcın olursa gece de gezersin. Yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan olursa da gezersin. Ama onun dışında büyümeleri lazım biraz.

İnsan hayatında eksik olanı her şey sanıyor, dedikleri olsa gerek. Bekar biri olarak gezmişimdir ama hani bunca anlam da yüklemedim buna, şimdi siz yana yakala diyince garip geldi işte 🙃 ben de vajinismus ayrılık derken kadınlığımı yaşayamadım dedim geçenlerde bi arkadaşa, ona da kalsa başka dert… küçüğe bakacak aile falan varsa haftasonları gezebilirsiniz aslında
Hayatımızı tamamlamak için o eksiklikleri kapatmak istiyoruz işte

Back
X