Hiçbiri yok yani işim var memurum da bahsettiğim çevre illeri gezmek falan her ay bi yere gidilebilinir gibiSu donemde 2 çocukla hayat yaşayıp gezmek tozmak için evde yardimcilar ve aktif çalışmadan gelecek sağlam paralar ya da cok iyi kazanılan rahat bir iş gerekir galiba. Varsa olur
Çocukları bırakacak bi yer varsa Bence turlara falan katılarak gidebilirsiniz bi kaç sene sonra onlarda katılır sizeHiçbiri yok yani işim var memurum da bahsettiğim çevre illeri gezmek falan her ay bi yere gidilebilinir gibi
Çok huysuz değiller aslında bakalım bi deniycem sıkıntı olursa yaparım ara araÇocuğunuzun huyuna bağlı.. Sakin ve uyumlu bi çocuksa neden gezilmesin?
Bence gidersiniz ya küçük 2 yaşında büyük kaç yaşında?Hiçbiri yok yani işim var memurum da bahsettiğim çevre illeri gezmek falan her ay bi yere gidilebilinir gibi
Mesai saatlerinde annem baktığı için ekstra izin ve tatil günlerinde bakar mısın diye teklifte bulunmak istemiyorumküçüğü annene bırakıp büyükle gezebilirsin bence
7Bence gidersiniz ya küçük 2 yaşında büyük kaç yaşında?
İnsan hayatında eksik olanı her şey sanıyor, dedikleri olsa gerek. Bekar biri olarak gezmişimdir ama hani bunca anlam da yüklemedim buna, şimdi siz yana yakala diyince garip geldi işteSlm kızlar ailem çok baskiciydi gezmeye bi yerlere gitmeye izin vermezlerdi bunun etkisiyle 22 yaşında talihsiz bir evlilik yaptım baştan beri yanlıştı çocuk var diye sürdürdüm şu an 30 yaşındayım boşanma davası açtım boşanıyorum 2 çocuğum var biliyorum 2.cocuk niye diyeceksiniz pkos vardı bende çocuk olmaz niyetiyle sağlam bi korunma yöntemi uygulamadim.ilki çocuk çok istiyordum tedavi uygulamıştım 2. Olmaz dedim oldu Rabbim ikisine sağlık sıhhat versin şimdi 22 yaşına kadar hayatımı yaşayamadım aile baskısından 30 a kadar yaşayamadım kocadan.Şu an 2 çocukla şehir dışına falan gitsem yapabilir miyim acaba büyük neysede küçüğü 2 yaş gezdigimden bi şey anlamam diye ürküyorum ne olacak hayatımı yaşamak için bi 10 yıl da çocuklarında büyümesini mi beklemem lazım yoksa çocuklada gezilip tozuluyor ben yaptım sıkıntı yaşamadım diye tecrübesi olan var mi
Maddi olarak keyfiniz yerindeyse gezin tabiSlm kızlar ailem çok baskiciydi gezmeye bi yerlere gitmeye izin vermezlerdi bunun etkisiyle 22 yaşında talihsiz bir evlilik yaptım baştan beri yanlıştı çocuk var diye sürdürdüm şu an 30 yaşındayım boşanma davası açtım boşanıyorum 2 çocuğum var biliyorum 2.cocuk niye diyeceksiniz pkos vardı bende çocuk olmaz niyetiyle sağlam bi korunma yöntemi uygulamadim.ilki çocuk çok istiyordum tedavi uygulamıştım 2. Olmaz dedim oldu Rabbim ikisine sağlık sıhhat versin şimdi 22 yaşına kadar hayatımı yaşayamadım aile baskısından 30 a kadar yaşayamadım kocadan.Şu an 2 çocukla şehir dışına falan gitsem yapabilir miyim acaba büyük neysede küçüğü 2 yaş gezdigimden bi şey anlamam diye ürküyorum ne olacak hayatımı yaşamak için bi 10 yıl da çocuklarında büyümesini mi beklemem lazım yoksa çocuklada gezilip tozuluyor ben yaptım sıkıntı yaşamadım diye tecrübesi olan var mi
İki çocukla hayatı yaşamak yaşları sebebiyle şu an zor olur muhtemelen. Hayatı yaşamaktan kastınız tam ne onu bilmiyorum gerçi.Slm kızlar ailem çok baskiciydi gezmeye bi yerlere gitmeye izin vermezlerdi bunun etkisiyle 22 yaşında talihsiz bir evlilik yaptım baştan beri yanlıştı çocuk var diye sürdürdüm şu an 30 yaşındayım boşanma davası açtım boşanıyorum 2 çocuğum var biliyorum 2.cocuk niye diyeceksiniz pkos vardı bende çocuk olmaz niyetiyle sağlam bi korunma yöntemi uygulamadim.ilki çocuk çok istiyordum tedavi uygulamıştım 2. Olmaz dedim oldu Rabbim ikisine sağlık sıhhat versin şimdi 22 yaşına kadar hayatımı yaşayamadım aile baskısından 30 a kadar yaşayamadım kocadan.Şu an 2 çocukla şehir dışına falan gitsem yapabilir miyim acaba büyük neysede küçüğü 2 yaş gezdigimden bi şey anlamam diye ürküyorum ne olacak hayatımı yaşamak için bi 10 yıl da çocuklarında büyümesini mi beklemem lazım yoksa çocuklada gezilip tozuluyor ben yaptım sıkıntı yaşamadım diye tecrübesi olan var mi
Hayatımızı tamamlamak için o eksiklikleri kapatmak istiyoruz işteİnsan hayatında eksik olanı her şey sanıyor, dedikleri olsa gerek. Bekar biri olarak gezmişimdir ama hani bunca anlam da yüklemedim buna, şimdi siz yana yakala diyince garip geldi işteben de vajinismus ayrılık derken kadınlığımı yaşayamadım dedim geçenlerde bi arkadaşa, ona da kalsa başka dert… küçüğe bakacak aile falan varsa haftasonları gezebilirsiniz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?