ama bi yandanda diorum daha küçüğüm çok şey yaşiycam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
( çok yalvarıyo çıkmak için ama ben pek istemiyodum. yalnız iki 3 arkadaşı dedi senin hayatın boyunca bu kadar seven olmaz, çıkmalısın diye.26:
Kehanete bakın... Güldüm vallahi...
Böyle asılsızca geleceği okuyacaklarına loto sonuçlarını öngörseler keşke...
"Pek güzel bi kız sayılmam. O yüzden gerçekten de bu kadar seven olmaz, çıksam mı diye düşünmeye başladım." dediğinize göre özgüven probleminiz var ve kendinizi yetersiz bulduğunuz için bir ilişkiye başlarsanız -her ne yaparsa yapsın- karşı tarafa mecbur hissedecek ve tavizler vereceksiniz... Hayatınızda biri olmasına rağmen kendinizi yarım hissedecek, sevgisiz kalacak ve eksiğin nerede olduğunu anlayamayacaksınız...
Aşkın güzellikle alakası olsaydı dünya hatta kainat güzeli seçilenlerin, mankenlerin ve birçok sanatçının "Leyla ve Mecnun" tadında bir şeyler yaşaması gerekirdi... Oysa sevgisizlikten daldan dala konanı mı ararsınız, tatminsizlikten madde bağımlısı olanı mı yoksa mutsuzluktan intihar edeni mi... Vaktiyle Türk ve dünya sinemasında fizikleriyle baş döndüren hatunların sığınma evlerinde yahut kimsesizler mezarlığındaki halleri sizin için bir şey ifade etmiyor mu? Madem güzellik yeterli bir "kredi" bu hanımlar neden hayatlarının çoğunu ve genellikle sonunu yalnız geçirdiler?
Eğer fiziksel yetersizliğinizin sevilmenizi engelleyeceğine inanmaya devam ederseniz karakterinizi geliştirmenin önemini kavrayamaz ve hayatınız boyunca iki çift söz edilmekten hoşlanılmayan, donanımsız biri olarak kalırsınız... Bu hali de "güzel olmayışınıza" bağlarsınız...
Leyla'ya "Güzel değil" diyenlere Mecnun'un "Onu bir de benim gözlerimle görseniz..." deme nedenini anlayamazsınız...
İdrakınız ette kemikte kalır, ruha inemezsiniz; ruhunuzu sevmeyen, sadece güzelliğinize gelen adamın zaman içinde sizden nasıl vazgeçeceğini tahmin bile edemezsiniz...
"Güzelliğe kırk günde doyulur, güzel huya kırk yılda doyulmaz" diyen atalarımızı boş konuşmuş sanarsınız...
Kısacası kendinize yazık edersiniz... Şimdilik o çocuğu boşverin, arkadaşlarınızın "boylarından büyük" laflarına kulak asmayın; önce kendinizi sevin kendinizle bütünleşin sonra bir başkasını kabul edersiniz hayatınıza...![]()
yo o kadarda kötü diyilim canım. bakanlar oluyo yine. ama yani tahmin edersinizki bu yaşta erkekler kişiliğe bakmaz güzelliğe bakar. zaten hayatın boyunca seni bu kadar seven olmaz diyenlerde erkek arkadaşlarım hep. ya, lütfen beni birazcık sev diyo benim için ağlıyo hatta evlilik hayalleri bile kuruyo. ne biliyim çıkmazsam hani sanki ahını almş gibi olcamda ilerde sevenim olmicak pişman olcakmışım gibi hissediyorum.
bu arada çocuğa kendime sevdiricek gram bişey yapmadm çocukla oynadığımı falanda düşünmeyin hatta kendimden soğutmaya bile çalştım. banamısın demedi.
sevdiğine eminim bende eskisi kadar soğuk bakmıyorum bu çıkma işine, çıkadabilirm ama beni üzen işte bu dedikleri seni hayatın boyunca bi daha böyle seven olmaz lafı.
saolun kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız. ayol bana bunu diyen çocuklarda kendini hayatın sillesini yemiş çok görmüş geçirmiş falan sanıyolar.onlarda 17 yaşnda daha alttarafı
kızlar dün aradı beni biraz sev diye ağladı. ağladı resmen ya( sevgililer günü diye kartondan çiçek yapmşş 2 syfada mektupğ yazmşş seni kazıdım bırakmam diyoo
ailevi sorunlarıda var kızlar yurtta kalıyo evde geçinemyo diye babasıyla falan kavga ediyolar.. beni hayatının merkezi yapmş senden başka tutunacak dalım yok diyo sen benim herşeyimsin diyor. hep bu anası babası yüzünden bence beni hayatının merkesi yapmş. sn benim hem annnem hem babam hem dostum hem aşkımsın dedi
napıcam kızlar ya akıl verin acaba sevmeyemi çalışsamm![]()