• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatım Çok boş

rivera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
507
23
98
Evliliğin aşkı öldürdüğüne artık kesin olarak inanmaya başladım. Hayatın gerçeklerinden o kadar sıkıldım ki bilumum vampir dizilerini izleyip keşke ben de vampir olsam herşeyi bırakıp kaçsam diye düşünüyorum.Hayatımdan o kadar bıktım ki...Çok aşık olarak evlendiğim kocam tam anlamıyla bir kalasa dönüştü.Etrafa bıraktığı çoraplarından,geğirmesinden,ayaklarının kokmasından sıkıldım.Evde binlerce iş varken hiçbir şey yapmayıp her şeye beni koşmaya çalışmasından bunaldım.Düşündükçe sanki hayatımda hiç aşık olmamışım gibi geliyor. İçimde kocaman bir boşluk var.kendi hayatımın içinde kapana kısılmış gibiyim.her şeyden ama her şeyden kaçıp gitmek istiyorum.

bu ülkede bunları hissetmek çok normal.
sıkıldığınızda tatile çıkabiliyormusunuz yada ev değiştirebiliyormunuz sırf değişiklik olsun diye.şöyle masaj yaptırıp saunada gevşeyebiliyormusunuz.ekonomik zorluklar toplumsal baskılar bizi çepeçevre kuşatan gelenekler.kadınlara daha da yük bindiren yaşam tarzımız.yani abartacak bir durumunuz yok merak etmeyin her 10 kadından 7 si sizin yaşadığınızı yaşıyordur

ne kadar zaman oldu evleneli?..bayağı bir hayal kırıklığına uğramışsın..:68:
bu saydığın özelliklerdeki kocalar, çoğu kadının elinde mevcut..:32:

kaç yıllık evlisiniz?
eşinizle konuşun yav çekilir mi öyle kokulu :19: bizde böyle olmadı hiçbişey.eşim asla o davranışları yapmaz.gayet kibardır.evlilik aşkı öldürür mü orası göreceli zaten.de ee böyle adamlanda nasıl taze kalır ki aşk.. :27:
kalamaz kokar... :67:
insan önce kendisine saygısından dolayı öyle davranmaz ya.. :20: geçtim size karşı saygısızlığını da...

Son düzenleme:
Yapmayın ne olur... Bunların tek nedeni maddi zorluklar değil. Neden biz ortak bir hayat için fedakarlıklar yaprken yaptığımız herşey görev olarak üstümüze yapışdığı halde sevgili beyler malak gibi yayılıyor hayatımızda. Onların bizim hayatımızı daraltıyor kapladığı yerle, neden bize saygı göstermeyi denemiyorlar, neden onların kölesiyiz, malıyız gibi görüyorlar. Nedir bu bencillik? Esas sorun bu hayatımızdaki erkeklerin bencilliği: Baba, abi, erkek kardeş, sevgili, sözlü, nişanlı, eş, evlat...
Nr fark ediyor hayatımızın her döneminde bu muameleye maruz kalmıyor muyuz? Bu mu hak ettiğimiz hayat.

kesınlıkle evlenmıycem ..
bırkezz daha evlenınce olanları gormus olduk ..

geçmiş olsun , Allah yardımcın olsun ne dııyım ..

Yapmayın ne olur... Bunların tek nedeni maddi zorluklar değil. Neden biz ortak bir hayat için fedakarlıklar yaprken yaptığımız herşey görev olarak üstümüze yapışdığı halde sevgili beyler malak gibi yayılıyor hayatımızda. Onların bizim hayatımızı daraltıyor kapladığı yerle, neden bize saygı göstermeyi denemiyorlar, neden onların kölesiyiz, malıyız gibi görüyorlar. Nedir bu bencillik? Esas sorun bu hayatımızdaki erkeklerin bencilliği: Baba, abi, erkek kardeş, sevgili, sözlü, nişanlı, eş, evlat...
Nr fark ediyor hayatımızın her döneminde bu muameleye maruz kalmıyor muyuz? Bu mu hak ettiğimiz hayat.

Siz bana bakmayın, bugün heyheylerim tepemde. Bu sebepler benim için birinci derce boşnma nedeni. Daha fazla yazıp kimseye kuşku uyandırmayım, siz yazışın ben okuyucu olarak takılayım. Çok sert oldu yazdıklarım biliyorum ama ben bunları yaşadım ve çok yoruldum, resetledim hayatımı, yeniden başladım her zorluğuna rağmen ama bugün çok yorgunum

canım ben ev hanımıyım eşimin birşey yapmasını hiçbir zman beklemedim zaten yoruluyor diğer alışkanlıklara gelince çoğu erkek öyle düşün birde küfür eden pis pis konuşan admlar var şükür benim eşim çok iyi ama ayağı kokuyor diye bu yada anllatığın sebebelerden sıkıldıysanda normalde iyi ve anlayışlı ise her kesin kusurları oluyor anlayışla anlatmaya çalış bende bazen nişanlıyken farklıydı diyorum herşey ama evlilik ev hali farklı oluyor seviyorsan ve seviliyorsan bunları dert etme kafana takıp üzülme sonuçta evlisin eminim senide çok seven bir eşin var onun değiştiremessin kendini hırpalama inşllah herşey gönlünce olur mutlu olursun kendini ypratma lütfen değmez hiçbirşey için..

Şu moonlight dizisindeki adam gerçek olsa diye geçiriyorum bazen içimden.Öyle bir aşk yok gerçek dünyada. belki bir çizgi roman kahramanına aşık olmam ve hiç evlenmemem gerekirdi.

Bir şey söylemek istiyorum;
Daha önce ki konunuzda özel hayatınızla ilgli bir sorunu dile getirmişsiniz ve hayatın size boş gelmesini o yaşadığınız olayla bağlantılı diye düşünüyorum. Burda hiçbi sorun olmadan direk böyle sıkıntı ve bunalımda gibi yazmışsınız ve okuyan birkaç kişi ''İyi ki evlilik düşünmüyorum'' falan yazmış. Bu tip konularla kimseyi evlilikten soğutmaya luzüm yok. Yaşadığınız bazı şeylerle bu durumdasınız. Geçmişe değil, geleceğe bakarsanız neden mutlu olmayasınız ... Ayrıca hayat boş olabilir, onu dolu hale getirecek olanlar bizleriz. İnsan kendisi bir şeyler yapıp hayatını dolu dolu yaşar. Allah yardımcınız olsun inşAllah.

Son düzenleme:
Bir şey söylemek istiyorum;
Daha önce ki konunuzda özel hayatınızla ilgli bir sorunu dile getirmişsiniz ve hayatın size boş gelmesini o yaşadığınız olayla bağlantılı diye düşünüyorum. Burda hiçbi sorun olmadan direk böyle sıkıntı ve bunalımda gibi yazmışsınız ve okuyan birkaç kişi ''İyi ki evlilik düşünmüyorum'' falan yazmış. Bu tip konularla kimseyi evlilikten soğutmaya luzüm yok. Yaşadığınız bazı şeylerle bu durumdasınız. Geçmişe değil, geleceğe bakarsanız neden mutlu olmayasınız ... Ayrıca hayat boş olabilir, onu dolu hale getirecek olanlar bizleriz. İnsan kendisi bir şeyler yapıp hayatını dolu dolu yaşar. Allah yardımcınız olsun inşAllah.

Ülkemizdeki erkeklere bakınca evlenmek gerçekten aptallık. Asıl o sorunları dile getirsem evlilikten iyice soğurlardı diye düşünüyorum.Hey millet kimse ben dedim diye uçurumdan atlamayacağı gibi ben söyledim diye evlenmekten vazgeçmeyecek.Ama sırf benim evliliğim değil kötü giden.Ülkemizin küçük ölçekli bir yansıması var bu forumlarda ve gerçek şu ki evlilik çoğu zaman kolay bir şey değil.üstelik bence bu yazdıklarım da diğerleri gibi SORUN en az onlar kadar hem de. Çünkü beni yaşamaktan bezdiriyorlar. Çocuğumun çatal bıçak kullanmasını bilmeyen bir adamla büyümesini istemiyorum. Sizce bu sorun değil mi? Sorun olması için illa daha önceki gibi dayak mı yemem lazım???

Ülkemizdeki erkeklere bakınca evlenmek gerçekten aptallık. Asıl o sorunları dile getirsem evlilikten iyice soğurlardı diye düşünüyorum.Hey millet kimse ben dedim diye uçurumdan atlamayacağı gibi ben söyledim diye evlenmekten vazgeçmeyecek.Ama sırf benim evliliğim değil kötü giden.Ülkemizin küçük ölçekli bir yansıması var bu forumlarda ve gerçek şu ki evlilik çoğu zaman kolay bir şey değil.üstelik bence bu yazdıklarım da diğerleri gibi SORUN en az onlar kadar hem de. Çünkü beni yaşamaktan bezdiriyorlar. Çocuğumun çatal bıçak kullanmasını bilmeyen bir adamla büyümesini istemiyorum. Sizce bu sorun değil mi? Sorun olması için illa daha önceki gibi dayak mı yemem lazım???

Peki bunları evlenmeden önce hiç mi farketmediniz ? Ülkemizde sorunlu bir çok çift olabilir ama bunun yanında anlayışlı ve mutlu da birçok çift var.. Sorunlu evlilikler oluyor diye gençleri evlilikten soğutmaya hiçkimsenin hakkı yok benim söylemek istediğim bu ...
Sizin evliliğiniz hayal ettiğiniz gibi olmadı belki de ama hiçbir şey için geç değil.. Biraz anlayış, sabır ve duayla düzeltemez misiniz hiçbir şeyi ? Nerede sevgi, saygı, anlayış ??? !!!
Ne bileyim ya her şey bu kadar zor olmamalı !! ...
:45:

Allah yardımcınız olsun, inşAllah çok mutlu olursunuz ... :71:

Son düzenleme:
canım keşke tek sorunun bu konuda anlattıkların olsaydı ama senin çok sorunlu bir evliliğin varmış o yüzden eşinin yaptıkları çok gözüne batıyor bu konuda saydıkların değil de öncekiler aldatma şiddet kayınvalidenin yaptıkları gerçekten çok kötü ve katlanması zor şeyler ben katlanamazdım ama sen çocuğun da varken ne yapabilirisn birşey diyemem ayrılamam dersen profesyonel bir yardım al lütfen en azından çocuğunun mutlu bir annesi olsun

En buyuk derdınız ıkı uc kırlı corap olsun...

Sadece evlılık degışmıyor bızlerde degısıyoruz.

Kucukke tek bır oyuncakla mutlu olan bızler sımdı neler ıstıyoruz..

Eşınızle konusun derdını paylaın ıncındıgınızı kırıldıgınız soyleyın..
Belkı onunda sızın ıcın dusunduklerı vardır..

Hayat her daım gulluk gulustalık degıl..Bızler herseyı kafamıza takarak sabrımızı bıtırıyoruz.

Gezip tozmaya düşkün ev işlerinden,yemek
yapmaktan anlayan bir kadın olunca erkekler butun kötü özelliklerini bırakıp,sizin yerinize herseyi yapıyorlar.istisnalar mutlaka vardır.ama böyle bir kadın olunca evlilik hiç zor olmuyor.

Back
X