• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatım Çok boş

Evliliğin aşkı öldürdüğüne artık kesin olarak inanmaya başladım. Hayatın gerçeklerinden o kadar sıkıldım ki bilumum vampir dizilerini izleyip keşke ben de vampir olsam herşeyi bırakıp kaçsam diye düşünüyorum.Hayatımdan o kadar bıktım ki...Çok aşık olarak evlendiğim kocam tam anlamıyla bir kalasa dönüştü.Etrafa bıraktığı çoraplarından,geğirmesinden,ayaklarının kokmasından sıkıldım.Evde binlerce iş varken hiçbir şey yapmayıp her şeye beni koşmaya çalışmasından bunaldım.Düşündükçe sanki hayatımda hiç aşık olmamışım gibi geliyor. İçimde kocaman bir boşluk var.kendi hayatımın içinde kapana kısılmış gibiyim.her şeyden ama her şeyden kaçıp gitmek istiyorum.

Eşiniz konyanın yerisi(!) ise yani şu ''koca konyalı'' dediklerinden fazla incelik beklememelisiniz.Onlar kadını sadece köle olarak gören zihniyetin yetiştirdiği nesildir ve malesef iyi diyebileceğimiz istisnaları çok azdır ve soyları tükenmek üzeredir.Allah yar ve yardımcınız olsun...

İnsanların kendi hayatlarında yapamadıklarına bakmayıp bana neden yapmıyorsun diye eleştirmelerine katlanamıyorum.Yapıcı bir eleştiri olsa yine razıyım.sanal ortamda bu kadar yorum yapan konu açan insan varken üstelik arkadaş kendisi de bu siteye üyeyken neden bunları sanal ortamda paylaşıyorsun buradan çözüm çıkmaz demesi sizce biraz çelişkili(aşka bir şey derdim ama ayıp olur) değil mi? bir de insanların sorunlarına bakıp" aaaa sen de acizmişsin be canım bunları haketmişsin" demek sizce hakaretten daha beter değil mi?

Pardon daaa bana size cevap vermiyorum diyorsunuz muhatap almadığınızdan bahsediyorsunu ama sonrada kalkıp burada beni başkalarına kötülüyor ve devam ediyorsunuz ve bu durumda da bana söz hakkı doğuyor öle değilmi yine okumadım diyeceksiniz ki umrumda bile değil, ben yapıcı bir eleştiri yapmadım mı ben burada sıkıntıları paylaşıyor olabilirm, muhabbet ediyor olabilirim bunu inkar etmiyorum ama bana birisi bir fikir verdiğinde de uygularım onu.. Siz evli kalmaktan başka çareniz olmadığınıı ve birşey yapamayacağınızı söylüyorsunuz hatta kaderim böyleymiş diyip oturuyorsunuz burdaki insanlar ne yapabilir size.. Hem benim hayatımda yapamadıklarımı siz nerden biliyorsunuz Allah'a şükür eğitimim var çalışma yaşantım var şu an evdeyim ama yine çalışacağız ve eşim bana aynılarını yapsa arkadama bile bakmaz giderim yanii birine böyle yap diyorsam lafta demem bu birr, ben size acizmişsin haketmişsin diye bir yorum yapmadım madem şikayet ediyorsunuz şikayet edeceğinize ve bunu çekeceğinize burdaki yorumlara kulak verin ve elinizden geleni yapın dedim bu daa ikii... Bir de başka birşey derdim ama ayıp olur demişsiniz gerçekten size hakaret etmediğim halde bu cümleleri kullanabiliyorsun aferin sizee alkışluıyorum sizin yazdıklarınız hep normal ve doğru biizmkisi yanlışş...

allah herkese kolaylık versin ben de evlenicem böyle yazılanları görünce korkuyorum

Bende söylediklerinize katılıyorum..
Bi yerde haklısınız..
Evlendikten sonra "malesef" o insan gidiyor..
Ama ben bi şekilde motive ediyorum kendimi..
Herşeyden önce "oğlumun annesiyim" diyorum..
Eşimide hiç değiştirmeye çalışmıyorum..
Evet benimkide dağınıktır..
Elini bişeye sürmez.. (iş de beklemiyorum)
Ama biraz ilgi gösterse diyorum hep içten içe..
Karşınızdakini değiştirmeye çalışsanızda boş bunu anladım ben..
Kendiniz değişcekseniz eğer bişilerin değişmesini istiyorsanız..
Değişmiyorlar bacım yok..
Zihnini başka şeylerle oyala..
Ayılık var hamurlarında..

bekara "karı" boşamak kolaydır derler ya.... damdan düşenin halini uzaktan bakan insan kavrayamaz.. .. eleştirmemeliyiz... allah kolaylık versin yaşayan arkadaşımıza.. inşallah hayırlı güzel kapılar açılır.... ve bende evlilik düşünen biri olarak bu yazılanları okuduğumda gerçekten etkilendim :( herkes aynı değildir mutlaka.. mutluluğun sesi çıkmaz derler... ama galiba bu tamamen kader kısmet işi... allah kimseyi huzursuz evlilikle imtihan etmesin... yaşayana yardımcı olsun.... ...

Back
X