Hayatım ellerimden kaydı

Birlikte olmak bana da çok yanlış geliyordu ama nefsime yenildim. Kendimi çok da günahkar hissediyorum. Dua etmeye bile yüzüm yok inanın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım şu an böyle kötü hissetmen normal. Ama sakın kendini kötü hissettiğin için hiç kimse beni sevmez diye düşündüğün için yanlış biri ile yeni bir ilişkiye başlama. Hemen şimdi başlamandan bahsetmiyorum 6 ay ile 1 sene arası başlayacağın yeni ilişkiler sağlıksız olabilir.

Bekaret konusunda kendini kötü hissedebilirsin ama tövbe et Allah ettiğimiz tövbeleri kabul eder ve karşına ne çıkacağını nereden biliyorsun belki de hiç sorun yaşamayacaksın bu konuda çok karamsar olma lütfen.

kimse seni yadırgamaz için rahat olsun canım ..kimn hangi an ne yasayacağını ancak allah bilir..sen tövbeni yap arkadasın dediği gibi ruhunu bedenini arındır o adi adamdan..allaha yönel ne kadar cok rabbine yönelirsen muhabbetini artırsan inan o kadar kolay atlatırsın..genel olarak kendimde dahilim buna -ruhumuzdaki açlık boşluktan sevdiğimizi sanıp hatalar yapıyoruz inan ruhumuzu doyuracak olan allah,rabbimiz ..bol bol tövbe et..
Ben inanıyorum sen temiz kalpli ruhu ölmeyen bir kızsın (pişman olmussun ki konu açmıssın )
inşallah allahım seni kurtarır bu acıdan rabbim inşll
çalışıyor musun canım sen ?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Okuyorum

Allah tovbeyi kabul eder yeterki icten edin ve ayni hatayi bir daha yapmayin...Dua edin bakin nasil rahataacaksiniz...hergun dua edin..Calisin calsmiyrsaniz hobi edinin...Pismanliginizi allah goruyordur..

Çok teşekkür ederim cevabınız için ama karşıma biri çıksa bile ona nasıl anlatırım ki

sen kendini suçlarsan ve yaptıgının arkasında durmazsan emin ol öyle birini hayatına çekersin,
insanız herkesin hatası var doğrusu var yanlışı var, önemli olan bunları aşmak... sende aşıcaksın ama en önemlisi lütfen kendini suçlama
şimdiden sana sorulmayan soru için vereceğin hesabı düşünme

Çok teşekkür ederim cevabınız için ama karşıma biri çıksa bile ona nasıl anlatırım ki

öncelikle bunun mahçubiyetini taşımayacaksın
ezilip büzülüp yalvarıp kabul edilmeyi bekler bir tavır sergilersen
karşındaki adam adam değilse :
ya budurumdundan kendiside faydalanmak isteyecek
yada sana tenezzülde bulunmuş bir tavır takınarak
ömür billah seni o eziklik altında sömürcek

seçim senin seçimindi
sevdin ve yanlış biriyle birlikte oldun
şimdi doğru insanı bulmak istiyorsun
ve eger karşındaki bu doğru insan sa
emin ol
bu bir problem değil

ama dediğim gibi
önce şu eziklikten bir kurtul
kimseye zorla yamanmayacaksın
kimse seni almak için tevazü göstermiş olmayacak

seveceksin sevilceksin
karar verirseniz evleniceksin
bu kadar
:49:

2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen

Böyle karamsar olman çok normal çok boşluktasın, belki ondan ayrıldıgına değilde onunla bu olayı yaşayıp ayrıldığınız için ortada kaldım diye düşündüğün için bu acın !
tek sen değilsin bu durumda emin ol :34:
arkadaşlar ne güzel yazmış
gerçekten pişmansan tövbeni et dua et Allah'a sığın rabbim kimsenin acısını kimsede bırakmıyo emin ol
hakkında hayırlısı olsun bundan sonra canım :31:

2 yıllık ilişkim bitti o kadar canım acıyor ki anlatamam size. Şu iki yılda sanki her şeyim oluvermiş. Ama artık tahammülüm kalmadı. Sürekli hakaret etmelerinden sürekli aşağılamalarıdan ve en önemlisi kısıtlamalarından usandım. Onunla birlikte olduğum için kendimi daha da bağlı hissediyordum. Şimdi ayrıldık ve kendimi bi yandan çok rahat bi yandan çok buruk hissediyorum. Hiç evlenemeyeceğim asla çocuğum olmayacak. Bu halimle kim kabul eder diyorum etse bile mutlaka yüzüme vurur gibi hissediyorum.Birlikte olmamızın yanlış olduğunu kesinlikle ben de farkındayım lütfen bu konuda üstüme gelmeyin. Nasıl atlatacağım ben bu durumu yardımcı olun lütfen

Diğer arkadaşların dediği gibi, tövbe et, ve eğer dünyaya dönersek konumuza; lütfen kafanda bukadar büyütme, sana dert olur okulunu ve geleceğini etkilersin.. Gün gelip seni seven değer veren biri olduğunda bunu anlarsın zaten.. İnan bişey açıklamak zorunda bile kalmazsın..

Suclama kendini,bunalima girme,insaniz sonucta,olmasaymis ama olmus.
Et duani be güzelim,Allah sana herkesten daha yakin...niye ona siginmayasin?
Kendine yeni bir sayfa ac.
Oldu bitti..bundan sonrasi icin daha dikkatli olursun....

Senden cok daha beter bir durumdaydim yillaaar once.simdi iki tane cocugum,ugrumda canini verecek
bir esim var.anladin mi canim benim?

Peki eşinize bu durumu nasıl anlattınız nasıl bi tepki verdi

Gecmis olsun bnde pazartesi gunu ayrildim cekilmez bu erkekler cidden..:ssz:

Yani etrafınıza bakarsanız hata yapıp deli divane aşık insanlar dolu.. Onlar evlenmiyor mu yada başka birine aşık olmuyor mu, sadece siz değilsinizdir emin olun

Bu kadar koca meraklısı olursan başına ancak bu gelir yazdıklarını hepsini okudum iki kelimeden sonrası karşıma biri çıksa nasıl anlatırım olayı nasıl yaptıysan öylede anlatacaksın

Yani etrafınıza bakarsanız hata yapıp deli divane aşık insanlar dolu.. Onlar evlenmiyor mu yada başka birine aşık olmuyor mu, sadece siz değilsinizdir emin olun

Mutlaka başkaları da yaşamıştır ama öyle yalnız hissediyorum ki böyle bir şey yaptığım için öyle kızıyorum ki kendime

ilk kez beraber olduğu kişiden ayrılan sen değilsin.
kendini çürük elma gibi görme yahu

kaygilanmakta haklisin canim
cunku bizim toplumumuz namusu sadece kadina mal etmis
ama kendini kocasina saklayanlarada deger vermiyorlwr
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu misali.

sen tovbeni et Rabbime sigin ve hep hayirlisini iste
artik bunu sorun etmeyen erkeklerde var. gunahsa zinaysa erkegede oyle ama anlayan kim.

kendini asagilatmamissin ne guzel ayrilmissin.bundan sonra kimse olmaz beni kimse kabul etmez falan deme. once sen deger ver kendineki baskalarindan da deger goresin.bundan sonra sakin kimsenin seni yargilamasina izin verme.guclu ol canim seni her sekilde kabul edicekleri bi kiz ol.onemli olan zarin mi yoksa gorunusunle karakterinle kalbinle herseyinle senmisin bi dusun.karsindakine yillarini sevgini vericeksin bundan sonra secicegin kisi seni hakedicek biri olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen baska adama ne anlatırım derdine dusecegine bu birlikte oldugun adam cani istedikce seni tehdit edip basina bela olursa o zaman ne yaparsin onu düşün

Evet haklısınız. Bi süre sonra zaten o bana mecbur havalarına girdi ağzına ne gelirse sayar oldu ben sustukça arttı söyledikleri

Neden sustun ki bu kadar? Neden sana hakaret etmesine izin verdin? Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok.Herhes dönsün bi kendine baksın.Bu kadar karamsarlığada kapılma.Sen kötü birşey yapmamışsın.Sana anlayışla yaklaşacak bir eş mutlaka bulur yuvanı kurarsın üzülme lütfen.

Back
X