• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatım en berbat gecesi :(

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
bugun eşim olcak adam icin yemek hazırladm mumlar yaktım giyindim makyaj yaptm kucuk bı hedye aldm ve bekldm heycanla karşımda bi odun oldugunu bilmedn ne yaptı dersnz beyfndnin anası gelmş 10dk mesafede abisine benı bıraktı gttı sankı baska şehrdn geliyor oglunu ozlese zaten buraya gelrdı bı hafta olmadı daha goreli ustnu dgstrp gttı masaya otrmayı bırak yuzume bakmadm bu hazrlık ne dye sormadı bile yarım saate gelrm dyp cıktı öyle baka kaldm sinirden aglıyorum delı gbı ana kuzusu oldugunu her zaman bılrdm ama bu son noktaydı ben nasıl bi adamla evlenmişim sevgisi batsın ...eşyalarmı topladm anneme bırakmasını söylüycem ben bu evde bı gun daha duramam bna deger vermeyen adamın yanında cok kötüyüm

bugun eşim olcak adam icin yemek hazırladm mumlar yaktım giyindim makyaj yaptm kucuk bı hedye aldm ve bekldm heycanla karşımda bi odun oldugunu bilmedn ne yaptı dersnz beyfndnin anası gelmş 10dk mesafede abisine benı bıraktı gttı sankı baska şehrdn geliyor oglunu ozlese zaten buraya gelrdı bı hafta olmadı daha goreli ustnu dgstrp gttı masaya otrmayı bırak yuzume bakmadm bu hazrlık ne dye sormadı bile yarım saate gelrm dyp cıktı öyle baka kaldm sinirden aglıyorum delı gbı ana kuzusu oldugunu her zaman bılrdm ama bu son noktaydı ben nasıl bi adamla evlenmişim sevgisi batsın ...eşyalarmı topladm anneme bırakmasını söylüycem ben bu evde bı gun daha duramam bna deger vermeyen adamın yanında cok kötüyüm

evinizi terketmeyin. acaba önemli bişey mi oldu ki annesi çağırdı. ama bence bu mesele yüzünden ayrılmayı düşünmeyin. alın karşınıza konuşun siniriniz geçince :18:

evi terk etmeden önce bi konuşsanız daha iyi olmaz mı

Eşin masayı gördü mü, belki hızla hazırlanıp çıktığından gözüne çarpmamıştır diye düşündüm?:26:

evinizi terketmeyin. acaba önemli bişey mi oldu ki annesi çağırdı. ama bence bu mesele yüzünden ayrılmayı düşünmeyin. alın karşınıza konuşun siniriniz geçince :18:

yok canm ne önemlısı mantı yapmışmış yengesı oglum gel send ye dyor ya ben okadar hazrlık yaptm adam bakmadı bıle ne knşcam anlyck mı üste cıkmaktan baska ne yapck:50:

ayy üzüldüm gerçekten o kada emek hayaller boşa gitmiş ama şuan üzgün olduğunuz için bence böyle düşünüyorsunuz biraz sakinleşin hemen evi terk etmeyin kolay pes etmeyin derim ben

yok canm ne önemlısı mantı yapmışmış yengesı oglum gel send ye dyor ya ben okadar hazrlık yaptm adam bakmadı bıle ne knşcam anlyck mı üste cıkmaktan baska ne yapck:50:

kadınlar kulubünde okumuştum bazı bayanlar mektup yazıyor eşine mutfak masasına bırakıyor. içindekilerin hepsini yazıyorlar kırgınlıklarını falan. sizde deneseniz belki işe yarar :)

Sadece bunun için ev terkedilir mi?
Başka şeyler mi biriktirdin içinde?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşin gerçekten çok ayıp etmiş ama önce konuş bakalım ne dicek?

ani karar verme derim.

bu kaynanalar oğullarına ne zaman doyacaklar anlamış değilimm .. :ssz:
başka sorunlarınızda mı var?neden direk ayrılık?sorumsuz gibi geldi :51:

Ayyyy.. Kötü olmuş. Konuşmadan gitme bence.. Birde böyle durumlarda kocana direk söyle.. İçine atma.. Hata bence şimdi direk onu ara.. Bize anlattıklarını ona anlat.. Anlar seni umarım.. Bizi habersiz birakma..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bu kaynanalar oğullarına ne zaman doyacaklar anlamış değilimm .. :ssz:
başka sorunlarınızda mı var?neden direk ayrılık?sorumsuz gibi geldi :51:

cok sevyorum ama bzen sevgd bi işe yaramyor her zaman aılesı önde evlı oldugunu kabulenemdi hala 3yl oldu sınırdn ofkesndn bunaldm

cok sevyorum ama bzen sevgd bi işe yaramyor her zaman aılesı önde evlı oldugunu kabulenemdi hala 3yl oldu sınırdn ofkesndn bunaldm

sizin evlilik henüz oturmamış cnm .. :ssz:
anneci erkek tipi .. evlendiyse nasıl önceliği ailesi ? :19:
eşinizle konuşun ? başka sorunlarda var sanırım .. :51::51:

Ayyyy.. Kötü olmuş. Konuşmadan gitme bence.. Birde böyle durumlarda kocana direk söyle.. İçine atma.. Hata bence şimdi direk onu ara.. Bize anlattıklarını ona anlat.. Anlar seni umarım.. Bizi habersiz birakma..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulubu
sinirle gdnce mj atm bndn gorcen son özel bseydı dedm annen kacyor dedm bıdaha goremesn falan yazdn gndrdm cvp yok geldı sımdı surat bes karıs knsmyor

Back
X