• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatım en berbat gecesi :(

Annesini görmeye gitmesi mi kendini değersiz hissetmene sebep oldu? :44:

Hayır okadar hazırlık yapıp önem vermesine rağmen kocasının yüzüne bile bakmadan acil bi'şeymiş gibi gitmesi değersiz hissettirmiş en azından ben öyle anladım.
______

Bence gitme, neden evinden gidecekmişsin hem?
Otur güzelce ye yemeğini, eşin gelince de otur düzgünce kırıldığını anlat. Sinirle yazmışsın çünkü sakinleş biraz, öyle her şeyde giderim olayına çevirirsen ciddiye alınmazsın.

Cok sinir bozucu bir durum ya yine de fevri davranma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canm ne önemlısı mantı yapmışmış yengesı oglum gel send ye dyor ya ben okadar hazrlık yaptm adam bakmadı bıle ne knşcam anlyck mı üste cıkmaktan baska ne yapck:50:

Bence böyle şeyler için du terkedilmezde onu takmadan önce aklıma soru işareti bırakan mantı yapıldı madem seni niye çağırmıyor

kadınlar kulubünde okumuştum bazı bayanlar mektup yazıyor eşine mutfak masasına bırakıyor. içindekilerin hepsini yazıyorlar kırgınlıklarını falan. sizde deneseniz belki işe yarar :)
bende yaptım bı kac kez okuduktan snra bı kac gun daha anlayıslı snra yne aynı

Hayır okadar hazırlık yapıp önem vermesine rağmen kocasının yüzüne bile bakmadan acil bi'şeymiş gibi gitmesi değersiz hissettirmiş en azından ben öyle anladım.
______

Bence gitme, neden evinden gidecekmişsin hem?
Otur güzelce ye yemeğini, eşin gelince de otur düzgünce kırıldığını anlat. Sinirle yazmışsın çünkü sakinleş biraz, öyle her şeyde giderim olayına çevirirsen ciddiye alınmazsın.

aynen öyle önemlı bsey olsa zaten umrumda olmaz...
Sinirm gectı braz soylemdm gtcem falan dye gttı yattı sanrm bende dersımı cok guzel aldm bıdaha mı tövbe anlamayanın neyne hazrlık kendı sınrımı bozdum anca:14:

bugun eşim olcak adam icin yemek hazırladm mumlar yaktım giyindim makyaj yaptm kucuk bı hedye aldm ve bekldm heycanla karşımda bi odun oldugunu bilmedn ne yaptı dersnz beyfndnin anası gelmş 10dk mesafede abisine benı bıraktı gttı sankı baska şehrdn geliyor oglunu ozlese zaten buraya gelrdı bı hafta olmadı daha goreli ustnu dgstrp gttı masaya otrmayı bırak yuzume bakmadm bu hazrlık ne dye sormadı bile yarım saate gelrm dyp cıktı öyle baka kaldm sinirden aglıyorum delı gbı ana kuzusu oldugunu her zaman bılrdm ama bu son noktaydı ben nasıl bi adamla evlenmişim sevgisi batsın ...eşyalarmı topladm anneme bırakmasını söylüycem ben bu evde bı gun daha duramam bna deger vermeyen adamın yanında cok kötüyüm

Bir değişiklik olsun,süpriz olsun diye o kadar hazırlanıp emek vermişsiniz.İnsan sinir olur,kendini kötü hisseder elbette,anlıyorum.Yalnız siz de kapıyı çekin çıkın,gidin annenize ve daha da durmayın o evde demek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama.Ben bu evde bir gün daha duramam yazmışsınız ya.Şöyle düşünün bir de;bu ev dediğiniz sizin yuvanız.Bu kadar fevri ve aceleci karar almasanız.Tabii ben bunları bu yaşanan tek bir olaymış gibi düşünerek yazıyorum.Başka sorunlar var mı bilemem elbette,yaşayan sizsiniz.Yani evliliğiniz boyunca sürekli mi böyle oldu ya da kayınvalideniz size karşı şahsi olarak ta hep kötü müdür?Bir yandan da şu aklıma geldi,tabiki yani yapılması kolay değil,insan gurur yapar da,birden aklıma geldi işte.Acaba inadına,bile bile yani "Aaaa mantı mı varmışşş,oh ohh,ben de geliyorum." diyip takılsaydınız kocanızın peşine tepkisi ne olurdu?Yani şunu anlamak açısından,sonuçta o annesi ama siz de eşisiniz.İnadına,alaylı bir yöntemle olsa dahi en azından annesinin hakimiyetine teslim etmeyeceğinizi anlasın diye.Sonra da "Ben seninle bunca hazırlık yapmış olmama rağmen geldim,onların mantı davetine gitmemen ayıp oluyorsa;benim bu süpriz yemek hazırlığıma kayıtsız kalman da ayıp" diyerek burnundan soksaydınız mesela o yemekleri :41:

Bence böyle şeyler için du terkedilmezde onu takmadan önce aklıma soru işareti bırakan mantı yapıldı madem seni niye çağırmıyor

cünkü ben her zaman istenmeyen gelinim saygmdn bı gun bıle kusur etmdm ama en basta ıstemeynce snrada ıstenmemeye devam ettim önemlı dgl cagrmasnlar esım gelmyn mu sen dedı yok dedim gtti

Allahın benim de oğlum var evleneceği insanla beni canciğer yap hiç üzmeyeyim onu o da beni.. Bu ne yaa?
Kafasına kafasına çalsaydınız tabakları. Çok sinirlendim gerçekten. Bi de üste çıkmış surat beş karış. bi ara göbek bağını kessin anneciğinden artık..!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben tam anlamadım yazdıklarını.. Durumun nasıl?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kırıcı olmuş. Anlamıyorsa böyle incelikler yapmanız hata. Bir de ayrı ayrı takılmanız. Niy birlikte hareket etmiyorsunuz?

Bir değişiklik olsun,süpriz olsun diye o kadar hazırlanıp emek vermişsiniz.İnsan sinir olur,kendini kötü hisseder elbette,anlıyorum.Yalnız siz de kapıyı çekin çıkın,gidin annenize ve daha da durmayın o evde demek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama.Ben bu evde bir gün daha duramam yazmışsınız ya.Şöyle düşünün bir de;bu ev dediğiniz sizin yuvanız.Bu kadar fevri ve aceleci karar almasanız.Tabii ben bunları bu yaşanan tek bir olaymış gibi düşünerek yazıyorum.Başka sorunlar var mı bilemem elbette,yaşayan sizsiniz.Yani evliliğiniz boyunca sürekli mi böyle oldu ya da kayınvalideniz size karşı şahsi olarak ta hep kötü müdür?Bir yandan da şu aklıma geldi,tabiki yani yapılması kolay değil,insan gurur yapar da,birden aklıma geldi işte.Acaba inadına,bile bile yani "Aaaa mantı mı varmışşş,oh ohh,ben de geliyorum." diyip takılsaydınız kocanızın peşine tepkisi ne olurdu?Yani şunu anlamak açısından,sonuçta o annesi ama siz de eşisiniz.İnadına,alaylı bir yöntemle olsa dahi en azından annesinin hakimiyetine teslim etmeyeceğinizi anlasın diye.Sonra da "Ben seninle bunca hazırlık yapmış olmama rağmen geldim,onların mantı davetine gitmemen ayıp oluyorsa;benim bu süpriz yemek hazırlığıma kayıtsız kalman da ayıp" diyerek burnundan soksaydınız mesela o yemekleri :41:

yok canım sinirle yazdm öyle gtmycem tabiki ama cok kırıldım ben cagrılmadm kı gıdıym oglunu cagrmş gttı ne gerek var bna her zaman ailesı cok degerlı buna katlanamyorum evlı oldugunu bı aıle oldugumuzu kafasına sokamadım

gerçekten odun bir kocan varmış.
sanki benim başıma gelmiş gibi sinirlendim.
daha da yazıp seni daha fazla sinirlendirmek istemem.
ama iyi bir dersi hak ediyor.

Allahın benim de oğlum var evleneceği insanla beni canciğer yap hiç üzmeyeyim onu o da beni.. Bu ne yaa?
Kafasına kafasına çalsaydınız tabakları. Çok sinirlendim gerçekten. Bi de üste çıkmış surat beş karış. bi ara göbek bağını kessin anneciğinden artık..!!

iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi

amin allah gönlüne göre versin üste cıkmakta ustadır zaten

Bence fevri olmayın acele kararlar almayın heleki annenize gitmeyin siz esinizle sorunlarınızı halledersiniz ama aile kesinlikle eşinize bidaha sıcak davranmaz dikkatli olun lütfen. ..

Kırıcı olmuş. Anlamıyorsa böyle incelikler yapmanız hata. Bir de ayrı ayrı takılmanız. Niy birlikte hareket etmiyorsunuz?

ayrı ayrı takılmıyoruz annesı arams gttı sen gelmymsn dedı yok dedim gttı ne yapsaydm dur uzermı dgstrm masayı kaldrym da gdlm diyemem ben bıdaha asla olmuycak boyle bşez zaten

Back
X