Hayatım eşimle değişti kızımla mükemmelleşti :)

mawiss1

B&A
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
97
60
53
35
O kadar çok mutluyum ki Kızımızı nisan ayında kucağımıza aldım. 21 nisan doğumlu ben 22 nisan doğumluyum 1 gün daha bekleyememiş :) Hayatımda aldığım en güzel hediye oldu. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..Hamilelere güç kuvvet, bebişli annelere kolaylık, bekleyenlere hayrlı evlat nasip etsin inşallah :)

Allah analı babalı büyütsün nice mutlu güzel yıllarınız olsun dilerim

Paylasilan mutluluklar..tedavilere ragmen cocugu olmayan anneleri daha da huzne boguyor.. mutluluk paylasilmamali....

Paylasilan mutluluklar..tedavilere ragmen cocugu olmayan anneleri daha da huzne boguyor.. mutluluk paylasilmamali....

Canım o konuda katılıyorum ama mutluluk ta paylaşılmalı ben hep bu anı bekledim ve mutluluk paylaşınca dahada güzel. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Herkese Hayırlı evlat nasip etsin inşallah ...

Yanlis dusunuyorsun canim...
simdi sen bir seker hastasinin karsisinda
" baklava yiyerek ,cok sukur uzun zamandir bu anı bekliyordum" " der misin??
Iste durumumuz boyle.. acilar cekmis hic bir tedavi sonuc vermeyen,etrafta cocuk bebek gorunce saatlerce aglayan bizim gibilere" 1 de oglum oluyor" gibi bir mutluluk paylasirsan o sadece senin mutlulugundur.. hem nazar alır hem de karsindakini kiskancliga huzne umitsizlige daha da itersin... anan bacin disinda kimse kimseye gercekten sevinmez ki....
..allah hic bir konuda gosteris yapmamizi istemiyor.. lutfen kizma.. hayatin bir gercegi bu... insallah nazar degmez hamileligine dikkat et

canım bnce sende yanlış düşünüyorsun.. dertte mutlulukta paylaşınca güzel..
benimde 5 yıl olmadı okadar çok üzüldüm ağladım neler çektim.. çocugu olan akrabalarıma arkadaşlarıma gitmez bir hamile haberi duydugumda hüngür hüngür ağlardım.. o yüzden neler yaşadıgını anlayabiliyorum.. şimdyse çok sükür bende hamileyim.. bu mutlulugumuda sonuna kadar paylaşıyorum hüznümü paylastıgım gibi..
bak ne diyorum hamile olan bebegi olan akrabalarıma gitmezdim diyorum görmemk için dahada üzülmemek için.
ozaman sende napıcaksın konu mujde bebeğim oldu bölümüne açılmış. burda bundan başka yazılacak bişey okuyacagın bişey olamaz malummm başlıktan belli! ozaman girip buraya kımsenin mutlulugunu okumayacaksın bu seni uzuyorsa... dilerim rabbimden bu duyguyu herkes yaşasın sonrada girip buraya yazsın.. sanada bu bölume yazmak nasip olur insaşşal. sağlıkla kal.

Hayırlı mübarek olsun bereketler getirsin darısı bizlere inşallah bende çocuk için mücadele veriyorum ve böyle haberler duymak beni çok mutlu ediyor.

Mutlulugun paylasilmamasi gerektigini belirtmek icin girdim... herseyden once haset ve nazarli gozlerden hislerden korumak icin mutluluk paylasilmamali... senin bebek haberini okuyan derbeder ve perisan bir insanin kotü enerjisini almani istemem... verdigim ornekteki gibi..bir seker hastasinin karsisinda baklava yeme mutlulugunu paylasamazsin.. o sadece senin hazzın olur...
Lutfen kizma gucenme... benim gibi perperisan ve her sayfayi okuyan kadinlarin ruh halini cok iyi bilirsin...
Sevgiler.....

bak yine söyluyorum evet seni anlıyorum.. yaşadıklarını çok iyi biliyorum. ama cidden çok yanlış düşünüyorsun..
şekerli hasta baklava örneği nedirki?? sen sakat yürüyemeyen bi insanın yanından geçerken napıyorsun???kendini yere atıp onun geçmesini mi bekliyorsun?? şeker baklava örnegi basit kalır böyle çok daha kötü örneklerin yanında...
Allahımıza şükürler olsun ki sağlıklıyız. Rabbimde herkesin durumuna göre acil şifa versin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. ama burdan yazılanlardan nazar edicek insan olduguna inanmıyorum. binlerce arkadaşımız burada hamile kalıyor paylaşıyor doguruyor valla burdan kk dan nazara geleni hiç görmedim.
ayrıca nazara haset gözlere inanan inancı tam olan biriysen zaten Rabbimin bir bildiği vardır bi vakti zamanı vardır diye düşünmen gerekir.. buraya doğum sayfasına girip bunları okuyup kendini perperişan ediceğine diğer bölumleri oku veya git biraz daha dua oku daha çok işe yarar..
ev dekarosyan bilmemne bölümleri var milletin eve eşya alıcak durumu yok oraya gidip onlara paylaşma diyemez, burda saç bakım konusu olan bi topiğe bi insan gidip benim saçlarım yok bunları paylaşmayın demez sonuçta. senin psikolojinden dolayı boyle düşündüğünü varsayıyorum. umarım gerçek hayatındada bu denli kıskanç mutsuz milletin mutluluklarından mutsuz olan biri değilsindir.
sahi çocuk istediğine göre evlisin.. düğünün oldumu senin?? yoksa mutlulk paylaşılmaz diyip yalnızca 2 kişi gidip nikahmı kıydın?? sosyal medyada hesabında yoktur herhalde bir yere gezmeye vs gidip bişeyi ne bileyim gülerkenki resmini vs paylaşmıyorsundur herhalde.. her ağladığındamı resmini çekip atıyorsun?? çunku senin düşüncene göre mutluluk paylaşılmaz ancak mutsuzluk sonuna kadar paylaşılır...
düşünce yapını değiştirmeni öneririm daha pozitif bakabilirsin hayata. bu senide etrafındakileride daha mutlu eder.
eğer seni rahatsız ediyrsa bu tarz topikleri okumamanı öneririm.
Rabiim inşallah seninde kucağını boş bırakmasın. diliyorum Rabbimden bu sayfaya girip doğum hikayeni yazmak sanada nasip olsun.

Hayırlı mübarek olsun bereketler getirsin darısı bizlere inşallah bende çocuk için mücadele veriyorum ve böyle haberler duymak beni çok mutlu ediyor.
hep duymuşumdur hamilelerin dualrı kabul olur derler.. senin içinde dua ediyorum. inşallah Rabbim bu güzel duyguyu sanada yaşatsın. hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz ama o birgün olucak buna inanıyorum. bnm 5 sene snra oldu umarım Rabbim seni okadar bekletmez. Rabbim kımsenin kucagını boş bırakmasın inşallah. tez zamanda güzel haberlerini almak dileğiyleee darısı sizlere :)

Ayyy Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim ne güzel dua ettin öyle... Bende ağzımı duaya alıştırmak istiyorum nerede bir düğün arabası görsem Allahım aratmadan ver diyorum.... inşallah bende birgün Anne olursam buradakilere umut olsun diye paylaşacağım Rabbim kadir kıymet bilenlerden eylesin aeo.

Lohusa olarak bende bi dua edeyim :) Allah sana ikiz evlat nasip eylesin inşallah, burdan bizle mutlu mutlu paylaş inşallah

Lohusa olarak bende bi dua edeyim :) Allah sana ikiz evlat nasip eylesin inşallah, burdan bizle mutlu mutlu paylaş inşallah

Teşekkür ederim Rabbim senide evladınla hem dünyada hem ahirette gurur duyanlardan eylesin. Maddi manevi yorulmadan yetiştir evladını siz ne güzel insanlarsınız ya .... Cennetin ortasına düşesiniz .... inşallah....

aynen canım söylediklerinize katılıyorum ben diğer arkadaş daha fazla üzülmesin diye cevap yazmak istemedim. İnanın sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım bu anı bekledim ve Rabbim bana 2 ci defa hamile kalmayı nasip etti . Herşeyde bir hayır vardır. Sabredin dua edin bekleyin psikolojinizi sakın bozmayın olumlu düşünün olumlu olsun. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.. Bu arada kk sayfasında kıskanç haset insanların olacağını sanmıyorum varsa da Rabbim kem gözlerden korusun inşallah.. Sağlıcakla kalın ..

Canım Allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah şuan ikinciye hamileyim dualarım sizinle Allah kabul etsin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…